Bookmarks

     

    Με την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη (3/4) δόθηκε συνέχεια στο πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» εν όψει της Κυριακάτικης (7/4) αναμέτρησης στις 4 το απόγευμα, στο Δημοτικό στάδιο Κατερίνης με αντίπαλο τον Πιερικό, για την 32η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League. Μία αναμέτρηση που στόχος του συγκροτήματος του Γιώργου Μαραντά είναι η απόσπαση του θετικού αποτελέσματος μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες στα Ψαχνά από τον Ηρακλή και στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» από τον Απόλλων Σμύρνης.

     

    Έτσι λοιπόν η απόσπαση του θετικού αποτελέσματος στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πιερικό αποτελεί επιτακτική ανάγκη για τους «Αργοναύτες» οι οποίοι σύμφωνα με τα λεγόμενα του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Καβάλα Κώστα Τσαλίκη στη συνέντευξη τύπου της Δευτέρας (1/4) στόχος του Α.Ο.Κ. είναι να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της Football League.

     

    Προάγγελος πολλών αλλαγών

    Μάλιστα ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Καβάλα Κώστας Τσαλίκης με τα λεγόμενά του στη συνέντευξη τύπου μάλλον αποτελεί τον «προάγγελο» πολλών αλλαγών που θα προκύψουν στο εξής στο αγωνιστικό μέρος της ομάδας είτε με την απομάκρυνση κάποιων ποδοσφαιριστών που δεν προσέφεραν μέχρι τώρα είτε με το να δοθεί περισσότερος χρόνος συμμετοχής στους νέους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ.. Την ίδια ώρα και σύμφωνα με τα λεγόμενα του Κώστα Τσαλίκη, ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Χλωρός μάλλον περιμένει το «πράσινο φως» για να περάσει την πόρτα της εξόδου των αποδυτηρίων της ΠΑΕ Καβάλα, αναζητώντας την τύχη του για άλλες «πολιτείες». Τα κρούσματα απειθαρχίας ποδοσφαιριστών όπως του Τενέμα Εντιαγέ αλλά και του Μπαρί Οζμάν Πάτο δικαιολογημένα προκαλούν προβληματισμό στους ιθύνοντες της Καβαλιώτικης ΠΑΕ. Οι συγκεκριμένοι δύο ποδοσφαιριστές απολογήθηκαν στον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Καβάλα Κώστα Τσαλίκη για τις ανόητες ενέργειές τους και για τις κόκκινες κάρτες τις οποίες δέχτηκαν. Αποτέλεσμα αυτών ήταν ο Τενέμα Εντιαγέ να τιμωρηθεί με 3 αγωνιστικές μετά την απευθείας κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη και την 3η αγωνιστική της τιμωρίας του θα την εκτίσει στο εκτός έδρας παιχνίδι του Α.Ο.Κ. στην Κατερίνη με τον Πιερικό. Όσο για τον Μπαρί Οζμάν Πάτο να τονίσουμε ότι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στην τελευταία αναμέτρηση του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» με τον Απόλλων Σμύρνης και τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του θα την εκτίσει στο παιχνίδι με τον Πιερικό.

     

    «Τόπο στα νιάτα»

    Το σίγουρο πάντως είναι ότι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος που διανύουμε ο προπονητής Γιώργος Μαραντάς αναμένεται να βάλει «βαθιά το μαχαίρι στο κόκαλο» και να ταυτόχρονα να δώσει «τόπο στα νιάτα» για τους παίκτες οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ΠΑΕ Καβάλα. Παίκτες όπως ο Μανώλης Αποστολίδης, ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος, ο Αλέξανδρος Μπρατσιάνι, ο Γιάννης Κάργας αλλά και τα άλλα παιδιά όπως οι Μάριος Ντομί καθώς και οι Ρεβυθόπουλος, Θεοδωρίδης, Τσομπανόπουλος και Καπνόπουλος, αναμένεται να «σηκώσουν» το μεγαλύτερο βάρος της προσπάθειας που θα καταβληθεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος της Football League που διανύουμε. Αυτό άλλωστε ξεκαθάρισε και ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Καβάλα Κώστας Τσαλίκης στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στους εκπροσώπους του αθλητικού ρεπορτάζ.

    Comments are closed.