Bookmarks

     

    Άγνωστο παραμένει πότε θα διεξαχθεί η αναμέτρηση μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας για την 23η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας λόγω του ότι η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη παρά την ήττα της από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας προκρίθηκε στην προημιτελική φάση της Ευρωλίγκας με αποτέλεσμα ο ΕΣΑΚΕ τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον να μην προχωρήσει στον ορισμό της ημερομηνίας της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο Παναθηναϊκός που προκρίθηκε στη φάση των «8» της Ευρωλίγκας θα διεκδικήσει την πρόκρισή του με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα με το νικητή να φτάνει στην πρόκριση, φτάνοντας πρώτος στις 3 νίκες.


     

    Σπουδαία νίκη επί της Κουμάνοβο με (95-62)

    Με ροζ φύλλο, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στη Βαλκανική Λίγκα η ομάδα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας που επικράτησε της Κουμάνοβο το απόγευμα της Πέμπτης (4/4) με σκορ (95-62). Μία εύκολη νίκη για την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας η οποία και στις 4 περιόδους, έδειξε τις αρετές της, έπαιξε καλό μπάσκετ και σίγουρα έφτασε σε μία πέρα για πέρα δίκαιη επικράτηση η οποία να σημειωθεί ότι αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, ανεβάζει την ψυχολογία των καλαθοσφαιριστών και σίγουρα βάζει τις βάσεις για παραμονή στην κατηγορία. Η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή πήρε εξ αρχής το προβάδισμα στο σκορ και δεν επέτρεψε στους Σκοπιανούς να αντιδράσουν και να ελπίζουν για τους δύο βαθμούς της νίκης σε κανένα σημείο του αγώνα. Οι Κιερόν Ατσάρα και Ντέιβιντ Ταϊρού ήταν οι κορυφαίοι για τους νικητές, καθώς σημείωσαν από 20 και 16 πόντους αντίστοιχα. Το θετικό για τον Έλληνα προπονητή Βαγγέλη Αλεξανδρή είναι πως η ομάδα του δείχνει να βρίσκει ρυθμό και να δένει ενόψει της δύσκολης και καθοριστικής τελικής ευθείας του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας.

    Τα δεκάλεπτα: 27-15, 51-35, 71-48, 95-62

    Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας (Βαγγέλης Αλεξανδρής): Πάνος 9, Αρμπετ 13 (3), Καλαμπάκας 2, Στυλιανού 8 (2), Δεμερτζής 7, Πιεβάλιτσα, Βελισσαρίου 10 (2), Ταϊρού 16, Κρστέφσκι, Κόλεμαν 10, Ατσάρα 20 (2).

    Κουμάνοβο (Λούκοβιτς): Γιανέσκι 11 (2), Κοστόφσκι 5 (1), Λούκοβιτς 7, Γκεοργκιέφσκι 3 (1), Μλαντενόβίκι 5, Σανιμιροβίκι, Μίκιτς 8 (2), Γκολούμποβιτς 4, Λι 19 (2).

     

    Ανακοίνωση στήριξης από τον ΓΑΣ Ηρακλή Κ.

    Ανακοίνωση στήριξης στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας με στόχο την παραμονή στην Α1 κατηγορία μπάσκετ ανδρών της χώρας μας εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΑΣ Ηρακλής Καβάλας τονίζοντας ότι σύσσωμη η ομάδα του Ηρακλή στηρίζει με κάθε τρόπο την προσπάθεια για την υλοποίηση του στόχου.

     

    Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΑΣ Ηρακλής Καβάλας έχει ως εξής:

    -«Αγνοί Καβαλιώτες φίλαθλοι του μπάσκετ,

    Εσείς που μέχρι σήμερα δώσατε και την ψυχή σας ακόμη  για την Ένωσή μας, εσείς που με την στήριξή σας, της δώσατε τη δυνατότητα να αγωνίζεται εδώ και πέντε χρόνια στα σαλόνια της Α1. Εσείς είστε αυτοί, που και πάλι με την  ορμή της δύναμής που ξεχειλίζει από μέσα σας, θα αγωνιστείτε μαζί με τους παίκτες μας, μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο, μέχρι που η Σωτηρία της ομάδας μας θα είναι γεγονός! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ! Ας αφήσουμε τις κλάψες και τις μεμψιμοιρίες, γιατί δεν αρμόζουν σε φιλάθλους σαν κι εμάς αλλά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ας σπρώξουμε την ομάδα μας στις νίκες της σωτηρίας!

    Φίλες και Φίλοι,

    Σύσσωμη η ομάδα του Ηρακλή, σαν αναπόσπατο κομμάτι της Ένωσης, στηρίζει με κάθε τρόπο τη προσπάθεια της ομάδας για την παραμονή της στην Α1!

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ Α1!».

    Comments are closed.