Bookmarks

     

    Το Σάββατο 11 Μαΐου στις 5.30 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί, από το Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, η αναμέτρηση στο γήπεδο της Νέας Περάμου μεταξύ του τοπικού Βρασίδα και του Κεραυνού Κρηνίδων. Μία αναμέτρηση η οποία αναβλήθηκε και με την οποία να σημειωθεί ότι πέφτει «η αυλαία» των αναμετρήσεων στο γκρουπ ανόδου της League της τοπικής Ένωσης. Βέβαια να τονίσουμε ότι βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει στο συγκεκριμένο παιχνίδι γιατί τα πάντα έχουν κριθεί με τον Νέστο Χρυσούπολης να έχει τερματίσει στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα και πλέον να περιμένει τις υποχρεώσεις του για τους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

     

    Αυτά μεταξύ των άλλων σημειώνονται στο σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της τοπικής Ένωσης και στο οποίο γίνονται γνωστές οι ημερομηνίες διεξαγωγής και άλλων αναμετρήσεων οι οποίες έχουν αναβληθεί όπως βέβαια αναφέρονται και όλες οι τελευταίες δραστηριότητες της τοπικής Ένωσης.

     

    Το δελτίο τύπου της ΕΠΣ Καβάλας

    Πιο συγκεκριμένα το σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από τη Διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας περιλαμβάνει τα εξής:

     

    1. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας για τις γιορτές του Πάσχα εύχεται σε όλους τους παράγοντες, ποδοσφαιριστές, διαιτητές, προπονητές και φιλάθλους Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση.

     

    2. Οι αναβληθέντες ποδοσφαιρικοί αγώνες Μαίανδρος Γέροντα-Άρης Κεχροκάμπου και Εθνικός Ν. Καρυάς-ΠΑΟ Καβάλας θα διεξαχθούν την Τετάρτη 8 Μαΐου 2013 με ώρα έναρξης 5.30 μ.μ.

     

    3. Ο από αναβολή ποδοσφαιρικός αγώνας Βρασίδας Ν. Περάμου-Κεραυνός Κρηνίδων θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Μαΐου 2013 με ώρα έναρξης 5.30 μ.μ.

     

    4. Ο από αναβολή ποδοσφαιρικός αγώνας Οι Λύκοι-Αστήρ Φωλέας θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Μαΐου 2013 με ώρα έναρξης 5.30 μ.μ.

     

    5. Υπενθυμίζουμε στα σωματεία που διατηρούν τμήματα Κ13 και επιθυμούν να λάβουν μέρος στο τουρνουά της Θάσου που θα γίνει την Κυριακή 19 Μαΐου 2013, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους εγγράφως, ώστε να συμπεριληφθούν στον προγραμματισμό των αγώνων.

     

    6. Υπενθυμίζουμε σε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι λόγω του προπονητικού σεμιναρίου που διεξάγεται σήμερα στην πόλη μας, οι ποδοσφαιρικοί αγώνες του Σαββάτου 27 Απριλίου 2013, θ’ αρχίσουν στις 5.30.μ.μ. ώρα. Όλοι οι υπόλοιποι αγώνες θ’ αρχίσουν ως έχουν προγραμματισθεί.

    7. Όλοι οι παράγοντες υποχρεούνται να βγάλουν για λογαριασμό του σωματείου τους, φορολογικό κλειδάριθμο. Η ενέργεια αυτή γίνεται στην εφορία (ΔΟΥ στην οποία ανήκει το σωματείο) με τον Πρόεδρο έχοντας μαζί του τη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου, το προσωπικό του Α.Φ.Μ. και το Α.Φ.Μ. του σωματείου.

     

    8. Το Δ.Σ. στη συνεδρίασή του τιμώρησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

    Περδίκης Θ. Ασπίς Πολυστύλου 2 αγωνιστικές

    Χοροζόγλου Στ. Δόξα Λυδίας 1 αγωνιστική

    Γκούτσε Μ. Παγγαίο 2 αγωνιστικές

    Παυλίδης Π. Ηρακλής Μυρτοφύτου 1 αγωνιστική

    Λιόλιας Ν. Ποντιακός Ποντολιβάδου 3 αγωνιστικές

    Σιδηρόπουλος Ε. Ποντιακός Ποντολιβάδου 4 αγωνιστικές

    Σουναρίδης Α. Ποντιακός Ποντολιβάδου 3 αγωνιστικές».

    One Response to “Το Σάββατο 11 Μαΐου στις 5.30 το απόγευμα θα διεξαχθεί η εξ αναβολής αναμέτρηση του Βρασίδα Νέας Περάμου με τον Κεραυνό Κρηνίδων με την οποία «πέφτει η αυλαία» στο γκρουπ ανόδου της League της Ε.Π.Σ. Καβάλας”