Bookmarks

     

    Με την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή (12/4) στο βοηθητικό γήπεδο του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» δόθηκε συνέχεια στο πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» εν όψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής (14/4) στη Μυτιλήνη, με την Καλλονή για την 34η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Football League. Μία αναμέτρηση κατά τη διάρκεια της οποίας ο προπονητής των «Αργοναυτών» Γιώργος Μαραντάς «πονοκεφαλιάζει» ιδιαίτερα από τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει και αυτά δημιουργούνται από τις απουσίες τουλάχιστον έξι βασικών ποδοσφαιριστών της ομάδας.

     

    Τόπο στα νιάτα

    Έτσι με βάση τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει ο τεχνικός της Καβάλας και στην αναμέτρηση με την Καλλονή όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, ο Α.Ο.Κ. αναμένεται να παραταχθεί με ένα ιδιαίτερα νεανικό σχήμα δίνοντας έτσι συνέχεια στη φιλοσοφία που ξεκίνησε στηριζόμενη στους νέους παίκτες οι οποίοι ανήκον στο έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ.. Τα νεαρά αυτά παιδιά τα οποία άφησαν υποσχέσεις τις τελευταίες αγωνιστικές θα κληθούν να σηκώσουν το βάρος και στο παιχνίδι με την Καλλονή, προασπίζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα συμφέροντα της Καβαλιώτικης ΠΑΕ.

     

    Ο Γιώργος Μαραντάς στο www.kavalagoal.gr

    Ο προπονητής των «Αργοναυτών» Γιώργος Μαραντάς μίλησε στο www.kavalagoal.gr και αναφέρθηκε στη δύσκολη εκτός έδρας μάχη που θα δώσουν οι «Αργοναύτες», στη Μυτιλήνη με αντίπαλο την Καλλονή. Χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαραντάς δήλωσε τα εξής:

    -«Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα η οποία έχει από τα υψηλότερα μπάτζετ στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της Football League και ταυτόχρονα, αυτό συνεπάγεται ποιότητα των ποδοσφαιριστών που διαθέτει στο έμψυχο δυναμικό της. Άρα εκ των πραγμάτων και με δεδομένα όλα τα παραπάνω το έργο μας γίνεται ακόμη δυσκολότερο μιας και εμείς από την πλευρά μας, στα τελευταία τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος αγωνιζόμαστε με μία ιδιαίτερα νεανική ομάδα και αυτή θα γίνει ακόμα πιο νεανική, στο παιχνίδι με την Καλλονή, δεδομένων των απουσιών που έχουμε. Πιο συγκεκριμένα από την αναμέτρηση με την Καλλονή θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Τριποτσέρης, Μπρατσιάνι και Ντουτσαρίδης. Στα παραπάνω ονόματα θα προσθέσω και εκείνα των τραυματιών ποδοσφαιριστών Γελαδάρη, Πάτο και Τάσιτς ενώ την ίδια ώρα αμφίβολος είναι και ο Καλαγκάνης. Παρ’ όλα αυτά εμείς, όπως αγωνιστήκαμε και στα τελευταία τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος έτσι οφείλουμε να αγωνιστούμε και στην αναμέτρηση κόντρα στην Καλλονή. Προσπαθώντας δηλαδή να υπερασπιστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα συμφέροντα της ομάδας μας και σταδιακά να ανεβάζουμε το επίπεδό μας, τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο έτσι ώστε το συντομότερο δυνατόν, τα νεαρά παιδιά τα οποία ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και σήμερα αποτελούν το βασικό της κορμό να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους έτσι ώστε να γίνουν ανταγωνιστικοί».

     

    Αποδεκατισμένος στην Καλλονή

    Αποδεκατισμένος θα ταξιδέψει στην κυριολεξία ο Α.Ο.Κ. για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καλλονή αφού τρεις παίκτες του έχουν συμπληρώσει από 7 κίτρινες κάρτες και δηλώθηκαν για να εκτίσουν μέρος των ποινών τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ειδικότερα ο Αλέξανδρος Μπρατσιάνι στην αναμέτρηση με την Καλλονή θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του. Τιμωρημένος με 7 κίτρινες κάρτες είναι και ο Θεόδωρος Τριποτσέρης ο οποίος δηλώθηκε από την ΠΑΕ Καβάλα να εκτίσει τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας του, στις δύο συνεχόμενες εκτός έδρας αναμετρήσεις με την Καλλονή και με τη Δόξα Δράμας. 7 κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε και ο Παντελής Ντουτσαρίδης ο οποία θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με την Καλλονή αλλά και από το εντός έδρας παιχνίδι της 36ης αγωνιστικής με τον Βύζαντα Μεγάρων. Την ίδια ώρα πλούσιο είναι το ιατρικό απουσιολόγιο των «Αργοναυτών» με τον Γιώργο Μαραντά να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματισμένων παικτών Ιβάν Τάσιτς, Δημήτρη Γελαδάρη και Μπαρί Οζμάν Πάτο. Ο Πιέρ Καλαγκάνης που αισθάνεται ενοχλήσεις στο πόδι ακολουθεί ειδική θεραπεία και την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί εάν θα ξεπεράσει το πρόβλημά του για να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε το γεγονός ότι ο Γιώργος Μαραντάς για την εκτός έδρας αναμέτρηση μέσα στην Καλλονή μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Στέλιου Μαραγκού ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την ίωση και θα δώσει κανονικά το παρών του στην αναμέτρηση μέσα στη Μυτιλήνη.

     

    Ο Ιωάννης Σωσώνης σφυρίζει τον Α.Ο.Κ.

    Ο διαιτητής Ιωάννης Σωσώνης της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Καλλονής με τον Α.Ο.Κ. για την 34η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League. Βοηθοί του στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι οι Εμμανουήλ Γιανουγλίδης (Ε.Π.Σ. Αθηνών) και Χρήστος Δοσκόρης (Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας) με τέταρτο διαιτητή αγώνα τον Ιωσήφ Σφακιανάκη (Ε.Π.Σ. Αθηνών) και παρατηρητή διαιτησίας τον Ανδρέα Ζήση (Ε.Π.Σ. Κορινθίας).

     

    Η ερχόμενη 34η αγωνιστική

    Σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 34ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Football League και αναλυτικά τα ζευγάρια τα οποία θα συναντηθούν είναι τα εξής:

    Εθνικός Γαζ-Δόξα Δράμας

    Καλλονή-Καβάλα

    Παναιτωλικός-Παναχαϊκή

    Ηρακλής-Βύζας Μεγάρων

    Ολυμπιακός Β.-Θρασύβουλος

    Πιερικός-Φωκικός

    Αν. Γιαννιτσών-Νίκη Βόλου

    Απόλλων Σμ.-Λάρισα

    Ηρακλής Ψ.-Καλλιθέα

    Εργοτέλης-Πανσερραϊκός

    Ρεπό έχει η Αν. Επανομής

     

    Η βαθμολογία

    1. Απόλλων (35-18) 61

    2. Ολυμπιακός Βόλου (37-17) 56

    3. Εργοτέλης (29-21) 54

    4. Νίκη Βόλου (37-20) 54

    5. Παναιτωλικός (40-19) 53

    6. Λάρισα (31-14) 51

    7. Καλλονή 30 (29-17) 50

    8. ΑΕΠ Ηρακλής (35-20) 50

    9. Πανσερραϊκός (27-23) 49

    10. Δόξα Δράμας (26-24) 47

    11. Ηρακλής Ψαχνών (31-26) 46

    12. Καβάλα (25-24) 42

    13. Καλλιθέα (33-32) 41

    14. Φωκικός (21-35) 32

    15. Πιερικός (24-41) 32

    16. Eθνικός Γαζώρου (21-27) 32

    17. Παναχαϊκή 2005 (24-30) 31

    18. Αναγέν. Γιαννιτσών (25-47) 30

    19. Θρασύβουλος (19-32) 28

    20. Βύζας Μεγάρων (16-39) 22

    21. Αναγέν. Επανωμής (18-57) 15

    One Response to “Ο προπονητής της Καβάλας Γιώργος Μαραντάς στο www.kavalagoal.gr: «Το υψηλό μπάτζετ της Καλλονής και η ποιότητα των ποδοσφαιριστών που διαθέτει δυσκολεύει ακόμη περισσότερο το έργο μας»”