Bookmarks

     

    Συνολικά 19 ποδοσφαιριστές συμπεριέλαβε στην αποστολή των «Αργοναυτών» ο προπονητής της Καβάλας Γιώργος Μαραντάς για το παιχνίδι με τον Πιερικό στην Κατερίνη, για την 32η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Football League και αυτοί είναι οι εξής: Αποστολίδης, Σουλογάνης, Τριποτσέρης, Πλιάγκας, Κούτεφ, Θεοδωρίδης, Κοτίτσας, Μπρατσιάνι, Τσομπανόπουλος, Παγώνης, Κάργας, Παπαδόπουλος, Μαραγκός, Ντουτσαρίδης, Ντόσης, Ντος Σάντος, Ρεβυθόπουλος, Καζαντζίδης και Ντομί.

     

    H προετοιμασία

    Στο τελευταίο στάδιο έχει μπει το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» για την εκτός έδρας αναμέτρηση της  Κυριακής (7/4) με τον Πιερικό στην Κατερίνη για την 32η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Football League και με βάση τις τελευταίες εξελίξεις, τις λύσεις των συμβολαίων του Τενέμα Εντιαγέ και του Θόδωρου Πακάλτση, τις απουσίες κάποιων παικτών είτε λόγω τραυματισμών είτε λόγω καρτών αλλά και γενικότερα λόγω της αλλαγής φιλοσοφίας που έχει προκύψει στο στρατόπεδο των «Αργοναυτών», ο προπονητής Γιώργος Μαραντάς αναμένεται να παρατάξει μία 11άδα με αρκετά νέα πρόσωπα σε σύγκριση με εκείνες που βλέπαμε στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

     

    Άλλωστε όπως τόνισε και ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Καβάλα Κώστας Τσαλίκης στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στις αρχές της εβδομάδας που διανύουμε, οι περαιτέρω προσπάθειες που θα καταβληθούν στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της Football League θα ταυτίζονται με την αλλαγή φιλοσοφίας της ομάδας και η οποία θα ταυτίζεται κυρίως στο να δοθεί ακόμα μεγαλύτερο βάρος, στους νέους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της Καβαλιώτικης ΠΑΕ.

     

    Η συγκεκριμένη μάλιστα φιλοσοφία, άπαντες περιμένουν να μπει σε εφαρμογή στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (7/4) με τον Πιερικό στην Κατερίνη και βέβαια αυτή θα αρχίσει να εφαρμόζεται από αγώνα σε αγώνα, από Κυριακή σε Κυριακή. Έτσι λοιπόν οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους, θα αποκτήσουν ακόμα μεγαλύτερες εμπειρίες και θα αποτελούν όσο κυλάει ο κορμός τον μεγαλύτερο-βασικό κορμό της ομάδας.

     

    Ολοκληρώνεται η προετοιμασία

    Με την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή (5/7) στο βοηθητικό γήπεδο του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» δόθηκε συνέχεια στο πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» για το παιχνίδι με τον Πιερικό. Μία αναμέτρηση που κίνητρο για τους «Αργοναύτες» είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης και η επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από τον Ηρακλή Ψαχνών και τον Απόλλων Σμύρνης. Σε αγωνιστικό επίπεδο Εντιαγέ και Πακάλτσης αποτελούν παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ. ενώ στο σχεδιασμό των πλάνων του ο προπονητής Γιώργος Μαραντάς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μπαρί Οζμάν Πάτο ο οποίος με δεύτερη κίτρινη κάρτα αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Απόλλων Σμύρνης και τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του θα την εκτίσει στο παιχνίδι με τον Πιερικό. Στα πλάνα του Γιώργου Μαραντά δεν υπολογίζεται και ο τραυματίας Γελαδάρης που αντιμετωπίζει πρόβλημα με το γόνατό του αλλά και ο Πιέρ Καλαγκάνης ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στο πόδι. Μάλιστα ο Πιέρ Καλαγκάνης να σημειώσουμε ότι έχει συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες και τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του, από την ΠΑΕ Καβάλα δηλώθηκε να την εκτίσει, στο παιχνίδι κόντρα στον Πιερικό. Ζιαμπάρης και Καπνόπουλος λόγω των προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετωπίζουν ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ στα πλάνα του Γιώργου Μαραντά υπολογίζονται όλοι οι υπόλοιποι παίκτες που ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ΠΑΕ Καβάλα. Το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» ολοκληρώνεται αύριο Σάββατο (6/4) με την προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση και στη συνέχεια ο Γιώργος Μαραντάς θα ανακοινώσει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών τους οποίους και θα συμπεριλάβει στην αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στον Πιερικό.

     

    Ο Νικόλαος Μπεκερτζής σφυρίζει τον Α.Ο.Κ.

    Ο διαιτητής Νικόλαος-Ρούσος Μπεκερτζής που ανήκει στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πρεβέζης ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της 32ης αγωνιστικής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο της Κατερίνης μεταξύ του Πιερικού και της Καβάλας. Βοηθοί του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ορίστηκαν να είναι οι Ιωάννης Καραγκιοζόπουλος (Ε.Π.Σ. Ημαθίας) και Σπυρίδων Χουλιάρας (Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας) με τέταρτο διαιτητή αγώνα τον Δημήτριο Καραντώνη (Ε.Π.Σ. Ημαθίας). Τέλος να σημειωθεί ότι παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε να είναι ο Μιλτιάδης Βλάχος της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας.

     

    Η ερχόμενη 32η αγωνιστική

    Αναλυτικά όλες οι αναμετρήσεις οι οποίες έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν για την 32η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League και παρουσιάζουν ξεχωριστό βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι οι εξής:

    Παναιτωλικός-Δόξα Δράμας

    Ηρακλής-Καλλονή

    Ολυμπιακός Β.-Εθνικός Γαζ.

    Πιερικός-Καβάλα

    Αν. Γιαννιτσών-Παναχαϊκή

    Απόλλων Σμ.-Βύζας Μεγάρων

    Αν. Επανομής-Θρασύβουλος

    Ηρακλής Ψαχνών-Φωκικός

    Πανσερραϊκός-Νίκη Βόλου 0-1

    Εργοτέλης-Λάρισα

    Ρεπό έχει η Καλλιθέα

     

    Η βαθμολογία

    1. Απόλλων (32-17) 55

    2. Εργοτέλης (28-19) 53

    3. Ολυμπιακός Βόλου (34-16) 52

    4. Παναιτωλικός (38-19) 49

    5. Πανσερραϊκός (27-22) 49

    6. ΑΕΠ Ηρακλής (35-19) 49

    7. Νίκη Βόλου (32-19) 48

    8. Καλλονή (28-16) 47

    9. Λάρισα (30-14) 47

    10. Ηρακλής Ψαχνών (30-24) 45

    11. Δόξα Δράμας (25-22) 44

    12. Καβάλα (24-23) 40

    13. Καλλιθέα (31-31) 38

    14. Eθνικός Γαζώρου (21-25) 31

    15. Φωκικός (19-32) 31

    16. Πιερικός (22-39) 30

    17. Αναγέν. Γιαννιτσών (24-42) 30

    18. Παναχαϊκή 2005 (22-29) 27

    19. Θρασύβουλος (10-29) 22

    20. Βύζας Μεγάρων (15-37) 21

    21. Αναγέν. Επανωμής (15-48) 15

     

     

    Comments are closed.