Bookmarks

     

    Στη βάση του επιστρέφει ο Α.Ο.Κ. την ερχόμενη Τετάρτη (10/4) για την εμβόλιμη-33η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Football League και το συγκρότημα του Γιώργου Μαραντά θα υποδεχθεί στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» στις 4 το απόγευμα τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Μία αναμέτρηση που μοναδικός στόχος για τους «Αργοναύτες» είναι η επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από 4 αγωνιστικές και σίγουρα οι τρεις βαθμοί της νίκης θα δώσουν δύναμη και ώθηση στον Α.Ο.Κ. για μία καλύτερη συνέχεια.

     

    Το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» για την αναμέτρηση κόντρα στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα (8/4) με την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση. Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν ως βασικοί στο παιχνίδι με τον Πιερικό πραγματοποίησαν χαλάρωμα-αποθεραπεία ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

     

    Επιστροφές τεσσάρων παικτών

    Σε αγωνιστικό επίπεδο ο προπονητής της Καβάλας Γιώργος Μαραντάς για την αναμέτρηση κόντρα στον Ηρακλή βλέπει τρεις παίκτες τους οποίους δεν υπολόγιζε στο παιχνίδι της Κατερίνης να επιστρέφουν και να τους υπολογίζει στο σχεδιασμό των πλάνων του για την εντός έδρας μάχη του Α.Ο.Κ. κόντρα στον Ηρακλή. Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Μαραντάς δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μπαρί Οζμάν Πάτο ο οποίος ήταν τιμωρημένος αφού είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα στην αναμέτρηση με τον Απόλλων Σμύρνης και την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του την εξέτισε στο παιχνίδι με τον Πιερικό αλλά είναι τραυματίας. Από το παιχνίδι με τον Πιερικό απουσίαζε και ο Πιέρ Καλαγκάνης ο οποίος είχε συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες και την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του την εξέτισε στην αναμέτρηση με τον Πιερικό όπως απουσίαζαν λόγω ενοχλήσεων και οι Θόδωρος Τριποτσέρης και Ιβάν Τάσιτς. Κατά τα άλλα ο Γιώργος Μαραντάς δεν αντιμετωπίζει πρόσθετα προβλήματα και στην τελευταία προπόνηση της Τρίτης (9/4) πριν από το παιχνίδι με τον Ηρακλή θα ολοκληρώσει τα πλάνα του είτε για την 11άδα την οποία θα κατεβάσει κόντρα στον Ηρακλή είτε και για τους ποδοσφαιριστές τους οποίους θα συμπεριλάβει στην αποστολή.

     

    Ο Δ. Καραντώνης σφυρίζει τον Α.Ο.Κ.

    Ο διαιτητής Δημήτρης Καραντώνης της Ε.Π.Σ. Ημαθίας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση μεταξύ του Α.Ο.Κ. και του Ηρακλή στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Βοηθοί του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι οι Άγγελος Μιχάλογλου (Ε.Π.Σ. Πέλλας) και Σταύρος Σίπκας (Ε.Π.Σ. Πέλλας) με τέταρτο διαιτητή αγώνα τον Χρήστο Γκράνα (Ε.Π.Σ. Ξάνθης) και παρατηρητή διαιτησίας τον Χρήστο Ιωαννίδη (Ε.Π.Σ. Σερρών).

    One Response to “Ο Α.Ο.Κ. επιστρέφει στη βάση του και την Τετάρτη (10/4) στις 4 το απόγευμα στο «Ανθή Καραγιάννη» υποδέχεται τον Ηρακλή Θ. με μόνο στόχο το τρίποντο – Επιστρέφουν οι Καλαγκάνης και Τριποτσέρης”