Bookmarks

     

    Μία σπάνια φωτογραφία από το προσωπικό αρχείο του έδωσε στη δημοσιότητα, μέσω γνωστής ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, ο προπονητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Βαγγέλης Αλεξανδρής. Και αυτό γιατί γεμάτη συμπτώσεις είναι η ζωή του Έλληνα τεχνικού της Καβαλιώτικης ΚΑΕ, όπως σχολιάζει στη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Facebook. Πιο συγκεκριμένα να σημειωθεί το γεγονός ότι ο προπονητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Βαγγέλης Αλεξανδρής διακρίνεται στο φωτογραφικό στιγμιότυπο, μαζί με το Μίρολιουμπ Μίτροβιτς σε παιχνίδι του 1984 ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Μπόσνα Σαράγεβο.

     

    Να τονιστεί ότι ο Μίρολιουμπ Μίτροβιτς είναι ο πατέρας του Νεμάνια Μίτροβιτς, τον οποίο έχει υπό την τεχνική καθοδήγησή του στους «Αργοναύτες» ο 62άχρονος κόουτς. «Όλη μου η ζωή είναι γεμάτη συμπτώσεις… Αντίπαλος με τον μπαμπά του σημερινού παίκτη μου στην Καβάλα Νεμάνια Μίτροβιτς το 1984, όταν αποκλείσαμε τη μεγάλη Μπόσνα Σαράγεβο», γράφει χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

     

    ΕΣΑΚΕ: Εγένετο, Young Reporters

    Από εκκολαπτόμενους δημοσιογράφους, σπουδαστές σε γνωστό ΙΕΚ, θα καλύπτονται από εδώ και στο εξής τα παιχνίδια της Basket League ΟΠΑΠ. Ο ΕΣΑΚΕ, μετά την ανακοίνωσή του, γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας του με το ΙΕΚ Όμηρος, σπουδαστές του οποίου θα έχουν πλέον την ευκαιρία να καλύψουν δημοσιογραφικά τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος. Την προηγούμενη αγωνιστική οι νεαροί δημοσιογράφοι βρέθηκαν στο κλειστό του Εσπέρου και το «Ανδρέας Παπανδρέου» για τα Ίκαρος Καλλιθέας – Άρης και Περιστέρι – Καβάλα, ενώ στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής θα βρεθούν στο κλειστό της Νέας Σμύρνης για να καλύψουν το παιχνίδι ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Απόλλωνα Πατρών. Η ανακοίνωση:

    -«Ο ΕΣΑΚΕ και το ΙΕΚ Όμηρος έχουν την τιμή να ανακοινώσουν μια μοναδική συνεργασία, επιδιώκοντας να βάλουν από κοινού ένα λιθαράκι στην προσπάθεια για την όσο το δυνατόν αρτιότερη εκπαίδευση της νέας γενιάς. Συμπράττουν και δημιουργούν στα πρότυπα του NBA, τους Young Reporters, την ομάδα σπουδαστών αθλητικής δημοσιογραφίας του ΙΕΚ Όμηρος που θα καλύπτει δημοσιογραφικά τους αγώνες της Basket League ΟΠΑΠ 2012-13. Η συνεργασία λειτούργησε δοκιμαστικά στην 22η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ στους αγώνες Ίκαρος Καλλιθέας – Άρης και Περιστέρι – Καβάλα και εγκαινιάζεται επίσημα το Σάββατο 6 Απριλίου, στον αγώνα μεταξύ του Πανιωνίου και του Απόλλωνα Πάτρας στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Σμύρνης. Οι σπουδαστές αθλητικής δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ θα έχουν την ευκαιρία να λειτουργήσουν σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, αποσπώντας δηλώσεις από τη μικτή ζώνη, πραγματοποιώντας συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές κάθε αγωνιστικής και αντλώντας φωτογραφικό υλικό από τον αγωνιστικό χώρο την ώρα του αγώνα».

     

    Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής

    Το διάστημα 20-22 Απριλίου θα διεξαχθούν οι αγώνες της 24ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας, όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ. Η διοργανώτρια αρχή του ελληνικού πρωταθλήματος όρισε τις αναμετρήσεις της 24ης αγωνιστικής, όχι όμως και τα δύο παιχνίδια που εκκρεμούν από την 23η (Παναθηναϊκός-Ένωση Καβάλας και Ηλυσιακός-Ολυμπιακός), τα οποία θα προγραμματιστούν αφού πρώτα ολοκληρωθεί η φάση των πρωημιτελικών της Ευρωλίγκα, στα οποία παίρνουν μέρος οι «αιώνιοι». Αναλυτικά το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας είναι το εξής:

     

    Σάββατο (20/4)
    «Ανδρέας Παπανδρέου», 16.00: Περιστέρι-Άρης (ΕΤ1)
    Καλαμίτσας, 16.00: Ένωση Καβάλας-Κολοσσός Ρόδου
    «Δημήτρης Κραχτίδης», 16.00: ΚΑΟ Δράμας-Ρέθυμνο
    Εσπέρου, 16.00: Ίκαρος Καλλιθέας-Ηλυσιακός
    Πυλαίας, 19.00: ΠΑΟΚ-Πανιώνιος (ΕΤ1)

     

    Κυριακή (21/4)
    Περιβόλας, 17.00: Απόλλων Πατρών-Παναθηναϊκός

     

    Δευτέρα (22/4)
    ΣΕΦ, 18.00: Ολυμπιακός-Πανελευσινιακός

     

    Comments are closed.