Bookmarks

     

    Για την Άμφισσα θα ταξιδέψει το πρωί του Σαββάτου (27/4) με τον Α.Ο.Κ. την Κυριακή (28/4) στις 5 το απόγευμα στο Δημοτικό γήπεδο της πόλης να αντιμετωπίζει τον τοπικό Φωκικό για την 37η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Football League. Θα προηγηθεί πρωινή προπόνηση-ξεμούδιασμα και ακολούθως ο Γιώργος Μαραντάς θα ανακοινώσει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών τους οποίους θα συμπεριλάβει και στην αποστολή εν όψει του εκτός έδρας αγώνα στην έδρα του Φωκικού. Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι η αναμέτρηση μπορεί να έχει μονόπλευρο ενδιαφέρον, για τους γηπεδούχους δηλαδή οι οποίοι καταβάλλουν υπέρ πάντων αγώνα για να παραμείνουν στην κατηγορία αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ο Α.Ο.Κ. θα αγωνιστεί αδιάφορος μιας και κίνητρο για τους παίκτες του, κυρίως τους νεαρούς είναι η διάκριση και η βελτίωση της βαθμολογικής θέσης στην οποία βρίσκονται σήμερα οι «Αργοναύτες».

     

    Ο Α.Ο.Κ. θα παίξει για την ιστορία του και αυτό θα πρέπει να γίνει κατανοητό και ταυτόχρονα θα πρέπει να αποτελέσει «ασπίδα προστασίας» για τα συμφέροντα της ομάδας και της ιστορίας της.

    Με πολλές απουσίες ταξιδεύει ο Α.Ο.Κ.

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί σε αγωνιστικό επίπεδο είναι το γεγονός ότι ο Γιώργος Μαραντάς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες αρκετών βασικών ποδοσφαιριστών οι οποίοι δε θα ταξιδέψουν για την Άμφισσα και για το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Φωκικό. Και αυτό γιατί στο ιατρικό «απουσιολόγιο» του Α.Ο.Κ. υπάρχουν τα ονόματα βασικών ποδοσφαιριστών οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και για το λόγο αυτό δεν υπολογίζονται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας των «Αργοναυτών». Πιο συγκεκριμένα εκτός πλάνων είναι ο έμπειρος αμυντικός Θόδωρος Τριποτσέρης που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δικέφαλο, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα θεραπείας και ερωτηματικό παραμένει πότε θα ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα του τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Την ίδια ώρα από την αναμέτρηση με τον Φωκικό θα απουσιάσει και ο Τάσος Παγώνης ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς ενώ εκτός πλάνων είναι ως γνωστών οι Ιβάν Τάσιτς, Ντάνιελ Κούτεφ, Μάρκος Ντο Σάντος καθώς επίσης και ο τραυματίας Δημήτρης Γελαδάρης. Αντίθετα ο Γιώργος Μαραντάς για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Φωκικό μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Παντελή Ντουτσαρίδη ο οποίος εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών και θα ενισχύσει το χώρο της μεσαίας γραμμής στο εκτός έδρας παιχνίδι της Άμφισσας. Το πρόγραμμα της προετοιμασίας της Καβάλας για την εκτός έδρας αναμέτρηση στο Δημοτικό γήπεδο της Άμφισσας ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή (26/4) το απόγευμα με την προγραμματισμένη προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη». Μία προπόνηση κατά τη διάρκεια της οποίας το μεγαλύτερο βάρος από πλευράς του Γιώργου Μαραντά και των συνεργατών του έπεσε κυρίως σε θέματα τακτικής καθώς επίσης και σε θέματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών.

     

    Ο Ιωάννης Μπλούνας σφυρίζει τον Α.Ο.Κ.

    Ο Ιωάννης Μπλούνας της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Άμφισσας μεταξύ του Φωκικού και του Α.Ο.Κ. η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 5 το απόγευμα. Βοηθοί του θα είναι οι Βασίλειος Καμπούρης (Ε.Π.Σ. Ευβοίας) και Γεώργιος Πασχαλίδης (Ε.Π.Σ. Ευβοίας), τέταρτος διαιτητής Ιωάννης Σωσσώνης (Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας) και παρατηρητής διαιτησίας Χρήστος Γενναίος (Ε.Π.Σ. Αθηνών).

     

    Η ερχόμενη 37η αγωνιστική

    Αναλυτικά όλες οι αναμετρήσεις που έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν το διήμερο (29-30/4) για την 37η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Football League είναι οι εξής:

    Δόξα Δράμας-Βύζας Μεγ.

    Θρασύβουλος-Παναχαϊκή

    Φωκικός-Καβάλα

    Νίκη Βόλου-Εθνικός Γαζ.

    Λάρισα-Καλλονή

    Καλλιθέα-Ηρακλής

    Εργοτέλης-Ολυμπιακός Β.

    Πανσερραϊκός-Πιερικός

    Ηρακλής Ψ.-Αν. Γιαννιτσών

    Αν. Επανομής-Απόλλων Σμ.

    Ρεπό έχει ο Παναιτωλικός

     

    Η βαθμολογία

    1. Απόλλων (40-23) 64

    2. Εργοτέλης (33-22) 61

    3. Ολυμπιακός Βόλου (41-19) 60

    4. Παναιτωλικός (47-23) 60

    5. ΑΕΠ Ηρακλής (40-20) 59

    6. Νίκη Βόλου (39-22) 57

    7. Καλλονή (34-18) 57

    8. Πανσερραϊκός (29-23) 56

    9. Λάρισα (37-21) 54

    10. Δόξα Δράμας (28-25) 51

    11. Ηρακλής Ψαχνών (35-30) 50

    12. Καλλιθέα (36-34) 46

    13. Καβάλα (27-28) 45

    14. Πιερικός (30-47) 36

    15. Eθνικός Γαζώρου (23-30) 36

    16. Παναχαϊκή 2005 (29-34) 35

    17. Φωκικός (22-42) 32

    18. Αναγέν. Γιαννιτσών (27-50) 31

    19. Θρασύβουλος (22-39) 26

    20. Βύζας Μεγάρων (16-43) 23

    21. Αναγέν. Επανωμής (21-63) 15

    One Response to “Με κίνητρο το γόητρο και τη βελτίωση της βαθμολογικής θέσης ο Α.Ο.Κ. θα αγωνιστεί την Κυριακή (28/4) στην Άμφισσα κόντρα στον τοπικό Φωκικό για την 37η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League”