Bookmarks

     

    Το συγκρότημα του Βαγγέλη Αλεξανδρή θέλει πλέον 3νίκες στις εναπομείνασες 4 αγωνιστικές, αφού υπάρχει και το εκτός έδρας παιχνίδι στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Έτσι λοιπόν απέναντι σε Κολοσσό Ρόδου εντός, Άρη εκτός και ΑΓΟ Ρεθύμνου εντός η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας θέλει πάση θυσία ισάριθμες νίκες για να παραμείνει στην κατηγορία και με τον τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ Νίκο Πενταζίδη να ζητάει τη στήριξη των φιλάθλων, ώστε στο τέλος όλοι μαζί να πανηγυρίσουν τη σωτηρία. Μάλιστα στη δημόσια δήλωσή του ο Νίκος Πενταζίδης παραδέχεται πως υπάρχει απογοήτευση, έγιναν λάθη, ωστόσο εκείνο που προέχει είναι η ενότητα.

     

    Η δήλωση του Νίκο Πενταζίδη

    Αναλυτικά η δημόσια δήλωση του Νίκου Πενταζίδη είναι η εξής:

    -«Αγαπητοί φίλοι της Ένωσης, αντιλαμβάνομαι την απογοήτευσή σας ύστερα από τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Σίγουρα έχουν γίνει κάποια λάθη τα οποία δεν είναι επί του παρόντος να τα σχολιάσουμε. Αυτή την στιγμή η ομάδα πρέπει να παραμείνει ενωμένη, ώστε να διεκδικήσουμε τον στόχο μας που είναι οι τρεις νίκες με Ρόδο, Άρη και Ρέθυμνο και η παραμονή της ομάδας στην Α1 κατηγορία. Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος η ομάδα χρειάζεται τη στήριξή σας. Σας περιμένουμε όλους να δώσετε δυναμικό παρών στα εντός έδρας παιχνίδια με Ρόδο και Ρέθυμνο και στον εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη. Για πάντα μαζί στην Α1».

     

    Για τη Βαλκανική Λίγκα με την Κουμάνοβο

    Και ενώ στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης έχουν στο μυαλό τους τις υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας η Καβαλιώτικη ΚΑΕ την Πέμπτη (4/4) στις 5.30 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας Αλεξάνδρα Δήμογλου υποδέχεται την ομάδα των Σκοπίων Κουμάνοβο για τη Βαλκανική Λίγκα. Μάλιστα το Διοικητικό Συμβούλιο της Καβαλιώτικης ΚΑΕ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για το παιχνίδι με την Κουμάνοβο και το περιεχόμενό της έχει ως εξής:

    -«Στο πλαίσιο της Βαλκανικής Λίγκας, συνεχίζει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, την Πέμπτη 4 Απριλίου 2013 και ώρα 17.30’ με αντίπαλο την Κουμάνοβο 2009. Οι τιμές των εισιτηρίων για τους αγώνες Ομίλων της Βαλκανικής Λίγκας είναι γενική είσοδος 5 ευρώ, ενώ τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν και για τους αγώνες Ομίλων της Βαλκανικής Λίγκας. Να υπενθυμίσουμε πως για τα παιδιά των Ακαδημιών της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, καθώς για τους μαθητές και τους σπουδαστές, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της αντίστοιχης ταυτότητας. Τέλος, δωρεάν θα είναι και η είσοδος για παιδιά, έως 10 ετών, που συνοδεύονται από γονείς».

    Comments are closed.