Bookmarks

     

    Εκτός πλάνων μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου που διανύουμε, στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της Football League θεωρούνται, όπως φέρνει στη δημοσιότητα σήμερα (18/4) το www.kavalagoal.gr στο «στρατόπεδο» της ΠΑΕ Καβάλα οι Ιβάν Τάσιτς, Μάρκος Ντο Σάντος και Δημήτρης Γελαδάρης (τραυματίας) οι οποίοι δεν υπολογίζονται στα πλάνα του Γιώργου Μαραντά, από το παιχνίδι της Δόξας Δράμας και μετέπειτα. Η απόφαση μάλιστα αυτή δείχνει να είναι οριστική και αμετάκλητη με τους προαναφερθέντες τρεις ποδοσφαιριστές να αποτελούν τυπικά μεν, ουσιαστικά δε παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Οι τρεις παραπάνω παίκτες όπως προαναφέραμε δεν υπολογίζονται στα πλάνα του Γιώργου Μαραντά για τη δύσκολη εκτός έδρας μάχης της ερχόμενης Κυριακής (21/4) στη Δράμα με την τοπική Δόξα.

     

    Ήρεμο το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια

    Το κλίμα μετά την απόφαση των ποδοσφαιριστών να αγωνιστούν κανονικά στους επίσημους αγώνες των «Αργοναυτών» αρχής γενομένης από το παιχνίδι μέσα στη Δόξα Δράμας έχει βελτιωθεί αρκετά, παρά την αρχική τους πρόθεση λόγω των χρημάτων που τους οφείλονται να μην κατέβουν για να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα. Από το απόγευμα της Τετάρτης (17/4) και μετέπειτα και μετά τη συνάντηση που είχαν με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Καβάλα Κώστα Τσαλίκη πείστηκαν και έτσι ο Α.Ο.Κ. θα αγωνιστεί κανονικά την ερχόμενη Κυριακή (21/4) στη Δράμα. Το γεγονός αυτό μάλιστα δημιουργεί κλίμα ηρεμίας μέσα στα αποδυτήρια των «Αργοναυτών» και το γεγονός αυτό σίγουρα θα παίξει τη δική του σημασία και το δικό του ρόλο στην έκβαση του αγώνα κόντρα στους «μαυραετούς» της Δράμας.

     

    Κίνητρο είναι το γόητρο

    Είναι γνωστό ότι σε αναμετρήσεις μεταξύ του Α.Ο.Κ. και της Δόξας Δράμας είτε αυτές διεξάγονται στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» είτε φιλοξενούνται στη γειτονική πόλη, έχοντας ή μη βαθμολογικό ενδιαφέρον σίγουρα εκτός των άλλων παρουσιάζουν ενδιαφέρον και σε επίπεδο γοήτρου. Είναι γνωστό ήδη ότι οι δύο ομάδες βρίσκονται μακριά από τους στόχους εισόδου που έθεσαν στα play-off του πρωταθλήματος και το γεγονός αυτό θα τους βοηθήσει αρχικά στο να παίξουν ελεύθερο ποδόσφαιρο στη μεταξύ τους αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής στο γήπεδο της Δράμας. Το γεγονός αυτό μάλιστα δίχως άλλο αναμένεται να ωθήσει ακόμη περισσότερο τους παίκτες της Καβάλας έχοντας ως βασικό κίνητρο το γόητρο, αφενός για να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, αφετέρου δε για να πάρει ο Α.Ο.Κ. «το αίμα του πίσω» μετά την ήττα του πρώτου γύρου στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με (1-2). Έτσι λοιπόν οι παίκτες της Καβάλας έχουν μπροστά τους ένα τεράστιο κίνητρο, παρά τα γνωστά οικονομικά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν προκειμένου να δημιουργήσουν σε αγωνιστικό επίπεδο εκείνες τις προϋποθέσεις, επιστρέφοντας, ο Α.Ο.Κ. στη βάση του με το «τρίποντο» στις αποσκευές του.

     

    Σε εξέλιξη είναι η προετοιμασία

    Σε αγωνιστικό επίπεδο σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία των «Αργοναυτών» για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (21/4) με τον Γιώργο Μαραντά και τους συνεργάτες του Νίκο Καραμπετάκη και Γιάννη Γκιόκα να σχεδιάζουν τα πλάνα τους για την 11άδα με την οποία ο Α.Ο.Κ. θα παραταχθεί κόντρα στη Δόξα Δράμας. Μάλιστα το γεγονός ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές ξεπέρασαν τα προβλήματα τα οποία αντιμετώπιζαν αλλά και κάποιοι άλλοι οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους, διευκολύνουν σε αρκετά μεγάλο βαθμό τον προπονητή Γιώργο Μαραντά προκειμένου να σχεδιάσει όσο καλύτερα γίνεται τα πλάνα του. Και αυτό γιατί στη διάθεση του Έλληνα προπονητή θα είναι ο Παντελής Ντουτσαρίδης ο οποίος στο παιχνίδι με την Καλλονή εξέτισε τη μία αγωνιστική εκ των δύο της τιμωρίας του, θα αγωνιστεί κανονικά στη Δράμα και τη δεύτερη αγωνιστική θα την εκτίσει στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βύζαντα Μεγάρων. Στη διάθεση του Γιώργου Μαραντά θα είναι και ο Αλέξανδρος Μπρατσιάνι ο οποίος εξέτισε και τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας του μετά τις 7 κίτρινες κάρτες ενώ απών θα είναι ο Θόδωρος Τριποτσέρης ο οποίος στο παιχνίδι κόντρα στη Δράμα εκτίει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του. Σε ότι έχει να κάνει με το ιατρικό απουσιολόγιο, Μπαρί Οζμάν Πάτο και Πιέρ Καλαγκάνης αποθεραπεύτηκαν πλήρως, έχουν μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης κάτι το οποίο έγινε και σήμερα (18/4) κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης απογευματινής προπόνησης η οποία πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη». Κατά τα άλλα ο Γιώργος Μαραντάς δεν αντιμετωπίζει επιπρόσθετα αγωνιστικά προβλήματα και υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ. για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στη Δράμα.

     

    Με τον κόσμο στο πλευρό του

    Ιδιαίτερη κινητοποίηση παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες τόσο στα γραφεία του Κεντρικού Συνδέσμου Φιλάθλων του Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες» όσο και στα αντίστοιχα της Λέσχης Φιλάθλων και αρκετοί μέχρι τώρα είναι οι Καβαλιώτες οι οποίοι έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους προκειμένου να λάβουν μέρος στις οργανωμένες εκδρομές που θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Κυριακή (21/4). Μάλιστα να σημειωθεί ότι μέρα με τη μέρα το ενδιαφέρον των Καβαλιωτών φιλάθλων να λάβουν μέρος στις οργανωμένες εκδρομές του Σ.Φ.Α.Ο.Κ. και της Λέσχης Φιλάθλων αυξάνεται ενώ δεν είναι λίγοι και εκείνοι οι συμπολίτες μας οι οποίοι θα ταξιδέψουν στο γήπεδο της γειτονικής πόλης προκειμένου να δώσουν το παρών τους δίπλα στους παίκτες του Α.Ο.Κ. για την κατάκτηση του νικηφόρου αποτελέσματος. Μάλιστα «Γαλάζιοι Αργοναύτες» και Λέσχη έχουν βγάλει σχετικά δελτία τύπου για τις οργανωμένες εκδρομές τους, για την ενημέρωση της φίλαθλης κοινής γνώμης.

     

    Η εκδρομή του ΣΦΑΟΚ

    Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του Κεντρικού Συνδέσμου Φιλάθλων Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες» αναφέρει τα εξής:

    -«Ανακοινώνουμε εκδρομή για τον εκτός έδρας αγώνα  του Α.Ο.Κ. με τη Δόξα Δράμας. Αναχώρηση την Κυριακή 21/04/2013 και ώρα 13.30  από την κεντρική πλατεία της Καβάλας. Το κόστος της εκδρομής ανέρχεται στα 5 € ανά άτομο ΧΩΡΙΣ το εισιτήριο του αγώνα με προπληρωμή μέχρι την Παρασκευή 19/04/2013. Ανοιχτά Καθημερινά από τις 10:00 – 14:00 και 18:00 – 21:00. Πληροφορίες-εγγραφές  στα γραφεία του Συνδέσμου Φιλάθλων Α.Ο. Καβάλας επί της Φιλελλήνων 14α (δίπλα Oscar) και στο τηλέφωνο 2510-838.561».

     

    Η εκδρομή της Λέσχης

    Εκδρομή στη Δράμα διοργανώνει και η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας και αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που εκδόθηκε έχει ως εξής:

    -«Η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας ανακοινώνει εκδρομή για τον αγώνα του Α.Ο.Κ. με τη Δόξα Δράμας τη Κυριακή 21 Απριλίου. Τιμή συμμετοχής 5 ευρώ, ώρα αναχώρησης 14.00 στην κεντρική πλατεία. Πληροφορίες στα γραφεία της Λέσχης, Νυρεμβέργης 17 και στο 6944-260.667 (Χατζηραφαηλίδης Βασίλης)».

     

    Ο Αν. Παπαπέτρου σφυρίζει τον Α.Ο.Κ.

    Ο διαιτητής Αναστάσιος Παπαπέτρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής (21/4) στο Δημοτικό γήπεδο Γ.Σ. Δράμας, την αναμέτρηση μεταξύ της τοπικής Δόξας και του Α.Ο.Κ. για την 35η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Football League. Βοηθοί του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι οι Παναγιώτης Αργυρός και Δημήτριος Αθανασόπουλος της Ε.Π.Σ. Αθηνών με τέταρτο διαιτητή αγώνα τον Δημήτριο Καραντώνη της Ε.Π.Σ. Ημαθίας και παρατηρητή διαιτησίας τον Βασίλειο Σταμούλη της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας. Εξάλλου την αναμέτρηση του Θρασύβουλου με τον Παναιτωλικό ορίστηκε να διευθύνει ο Καβαλιώτης διαιτητής Βαγγέλης Κιοτζένης.

    Comments are closed.