Bookmarks

    Δείπνο προς τιμήν της ομάδας νέων της ΠΑΕ Καβάλα παρέθεσαν το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας (22/4), με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών της, στο πρωτάθλημα νέων της Football League, ο γνωστός συμπολίτης μας Σπύρος Μπασδάνης, ιδιοκτήτης της κοσμικής ταβέρνας «Ο Σπύρος» που βρίσκεται επί της οδού Ηρώων 19 στην Καβάλα και ο Καβαλιώτης επιχηρειματίας Αστέριος Ζήκος. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που οι γνωστοί Καβαλιώτες Σπύρος Μπασδάνης ο οποίος διετέλεσε μέλος της Διοίκησης του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., και Αστέριος Ζήκος αποδεικνύουν έμπρακτα την αγάπη αλλά και τη συμπαράστασή τους στον Α.Ο.Κ. και στο συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό τμήμα.

     

    Όπως βέβαια και ο πρώην γενικός αρχηγός της ομάδας του Α.Ο.Κ. στο περσινό πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής και άξιος υποστηρικτής της ομάδας νέων, Αστέριος Ζήκος οι οποίοι σε μέγιστο βαθμό στήριξαν φέτος σε όλα τα επίπεδα της ομάδα νέων της ΠΑΕ Καβάλα και είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Ήταν μία ακόμη ευγενική χειρονομία, στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και παρά την οικονομική στενότητα η οποία επικρατεί γενικότερα, οι Σπύρος Μπασδάνης και Αστέριος Ζήκος και έδειξαν με την κίνησή του ότι οι αγώνες θέλουν «θυσίες».

     

    Έτσι λοιπόν το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας (22/4) παρέθεσαν δείπνο προς τιμήν της ομάδας νέων της ΠΑΕ Καβάλα, στην οποία το παρών του έδωσε, ο πρώην γενικός αρχηγός της ομάδας του Α.Ο.Κ. στο περσινό πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας και άξιος υποστηρικτής της ομάδας νέων, Αστέριος Ζήκος, ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ Καβάλα Σάκης Τσιρονίδης, ο προπονητής Ηλίας Δερβετζής ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο γενικός αρχηγός της Καβαλιώτικης ΠΑΕ Κώστας Τσαλίκης. Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας νέων, αλλά και εκείνοι οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου έγιναν επαγγελματίες και προσφέρουν τώρα τις υπηρεσίες τους, στον Α.Ο.Κ. στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της Football League.

     

    Απόλυτη ήταν η ικανοποίηση

    Τα χαμόγελα της ικανοποίησης έδωσαν και πήραν κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης εκδήλωσης και βέβαια άπαντες συμφώνησαν στο ότι κάτω από διαφορετικές συνθήκες τα πράγματα θα είχαν εξελιχθεί ακόμη καλύτερα.

    One Response to “Δείπνο προς τιμήν της ομάδας νέων της ΠΑΕ Καβάλα παρέθεσαν το βράδυ της Δευτέρας (22/4), με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών της, στο πρωτάθλημα νέων της Football League, ο γνωστός συμπολίτης μας Σπύρος Μπασδάνης, ιδιοκτήτης της κοσμικής ταβέρνας «Ο Σπύρος» – Άξιος συμπαραστάτης και υποστηρικτής χωρίς τα μεγάλα λόγια και ο Καβαλιώτης επιχειρηματίας Αστέριος Ζήκος”