Bookmarks

    Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την καλή εμφάνιση κυρίως των νεαρών ποδοσφαιριστών παρουσιάστηκε ο προπονητής της Καβάλας Γιώργος Μαραντάς στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου και μετά την ήττα των «Αργοναυτών» από την Καλλονή με σκορ (2-1). Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Μαραντάς υπογράμμισε μεταξύ των άλλων ότι ελπιδοφόρο για τον Α.Ο.Κ. αποτελεί η επένδυση πάνω στα νεαρά παιδιά τονίζοντας ότι έμεινε ικανοποιημένος από την πρώτη των Καζαντζίδη, Τσομπανόπουλου αλλά και από τη συμμετοχή του Ντομί.

     

    Τους ποδοσφαιριστές της Καβάλας στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου εκπροσώπησε ο Γιάννης Χλωρός ο οποίος τόνισε ότι: «Ο Α.Ο.Κ. όσο ζει ελπίζει για τη συμμετοχή του στα play-off της Football League».

    Οι δηλώσεις του Γιώργου Μαραντά

    Πιο συγκεκριμένα στις δηλώσεις τις οποίες έκανε ο προπονητής της Καβάλας Γιώργος Μαραντάς μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Καλλονή έχουν ως εξής:

    -«Ήρθαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι με μία ομάδα ιδιαίτερα ποιοτική ενώ εμείς από την πλευρά μας είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολλές ελλείψεις. Παρ’ όλα αυτά πιστεύω ότι η ομάδα μου στάθηκε πάρα πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο. Κυρίως στο πρώτο 45λεπτο στον αμυντικό τομέα ενώ στην επανάληψη παρά το γεγονός ότι δεν ξεκινήσαμε καλά στη συνέχεια ανεβάσαμε την απόδοσή μας. Πιο συγκεκριμένα στο πρώτο 20λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου κάποιοι παίκτες μου υστέρησαν κυρίως στον αμυντικό τομέα, παρ’ όλα αυτά αντιδράσαμε σωστά. Οι νέοι παίκτες οι οποίοι αγωνίστηκαν για πρώτη φορά όπως οι Καζαντζίδης και Τσομπανόπουλος που ξεκίνησαν από την αρχή αλλά και ο Ντομί που μπήκε ως αλλαγή πήγαν πάρα πολύ καλά και μάλιστα το γκολ που πετύχαμε προήλθε από μία εξαιρετική ενέργεια του Καζαντζίδη. Αυτό θεωρώ ότι για μας είναι πολύ ελπιδοφόρο αφού όπως γνωρίζετε αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα και επενδύουμε πάνω σ’ αυτά τα νεαρά παιδιά. Ωστόσο τελειώσαμε το παιχνίδι με την Καλλονή χωρίς να πάρουμε κάποιο βαθμό αλλά επαναλαμβάνω ότι το κέρδος είναι η συμμετοχή αυτών των παιδιών, στους οποίους θα στηριχθούμε επάνω τους. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα της Καλλονής».

     

    Οι δηλώσεις του Γιάννη Χλωρού

    Τους παίκτες της Καβάλας στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου εκπροσώπησε ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Χλωρός ο οποίος στις δηλώσεις που έκανε υπογράμμισε τα εξής:

    -«Είχαμε πολλές ελλείψεις από πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές αλλά μέσα από σωστή και πειθαρχημένη αγωνιστική συμπεριφορά προσπαθήσαμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μου πήγε πάρα πολύ καλά, διατηρήσαμε την εστία μας ανέπαφη ενώ στην επανάληψη για το πρώτο δεκαπεντάλεπτο δεν ήμασταν καλοί. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δεχτούμε δύο γρήγορα γκολ. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, μειώσαμε, δημιουργήσαμε προς το τέλος μία δύο καλές ευκαιρίες αλλά δεν πήραμε κάτι θετικό σε βαθμολογικό επίπεδο. Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα της Καλλονής, κατά διαστήματα όντως ήταν καλύτερη, αλλά εμείς όπως είπε και ο προπονητής μου, μπορεί να μην πήραμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα αλλά κερδίσαμε σίγουρα κάποιους νεαρούς παίκτες οι οποίοι αποτελούν το μέλλον αυτής της ομάδας».

     

    -Σε σχετική ερώτηση για το εάν ο Α.Ο.Κ. μπορεί να μπει στα play-off του πρωταθλήματος της Football League ο Γιάννης Χλωρός δήλωσε τα εξής:

    -«Όσο ζεις ελπίζεις. Εμείς μέχρι το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος, θα παρουσιαζόμαστε πειθαρχημένοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο και θα επιδιώξουμε όσα παιχνίδια μπορούμε».

    Comments are closed.