Bookmarks

     

    Για όλους και για όλα μίλησε στο www.kavalagoal.gr ο Κιλκισιώτης προπονητής των «Αργοναυτών» Νίκος Παπαδόπουλος ο οποίος την προηγούμενη Τρίτη 5 Μαρτίου συμπλήρωσε 3 μήνες παρουσίας στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας των «Αργοναυτών». Στη συνέντευξη που μας παραχώρησε ο Νίκος Παπαδόπουλος υπογράμμισε μεταξύ των άλλων ότι ο Α.Ο.Κ. έχει γίνει πραγματικά μία ομάδα, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων, σημείωσε ότι ο ίδιος είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών τόσο στις καθημερινές προπονήσεις όσο και στους επίσημους αγώνες του πρωταθλήματος της Football League και τόνισε ότι ο φίλαθλος κόσμος της Καβάλας θα συνεχίσει να βλέπει μία ομάδα η οποία να μάχεται, να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει και στο τέλος να μπαίνει στα μπαράζ της Football League. Παράλληλα ο Κιλκισιώτης προπονητής της Καβάλας Νίκος Παπαδόπουλος υπογράμμισε στο www.kavalagoal.gr, ότι ο Α.Ο.Κ. χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη στήριξη από το φίλαθλο κόσμο του γιατί οι ποδοσφαιριστές όπως χαρακτηριστικά μας δήλωσε που βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας πραγματικά το αξίζουν.

    Η συνέντευξη του Νίκου Παπαδόπουλου στο www.kavalagoal.gr

    Αναλυτικά ο Κιλκισιώτης προπονητής της Καβάλας Νίκος Παπαδόπουλος μιλώντας στο www.kavalagoal.gr δήλωσε τα εξής:

     

    -Κύριε Παπαδόπουλε την ερχόμενη Κυριακή (10/3) η ομάδα της Καβάλας έχει να δώσει ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι στη Φυλή κόντρα στον τοπικό Θρασύβουλο. Ποιο είναι το σχόλιό σας;

    -«Πιστεύω ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα που έχει η ομάδα του Θρασύβουλου στη μεταξύ μας αναμέτρηση θα τα δώσει όλα προκειμένου να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας μιας και είναι γνωστό ότι κινδυνεύει. Θεωρώ ότι για μας το συγκεκριμένο παιχνίδι γίνεται ακόμα δυσκολότερο λόγω των σοβαρών απουσιών που έχουμε βασικών μας ποδοσφαιριστών αλλά εκείνο το οποίο θέλω να σας πω είναι ότι πιστεύω πάρα πολύ στην ομάδα και σε όλα τα παιδιά. Πιστεύω ότι θα είμαστε συγκεντρωμένοι μέσα στο παιχνίδι, αγωνιστικά καλοί για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Άλλωστε από μας και από τη δική μας εμφάνιση εξαρτάται το κατά πόσο θα τα πάμε καλά και τι αποτέλεσμα θα φέρουμε. Στόχος μας είναι μόνο οι τρεις βαθμοί της νίκης προκειμένου να ανεβούμε ακόμη πιο ψηλά στον πίνακα της βαθμολογίας και πιστεύω ότι κατακτώντας τους τρεις βαθμούς της νίκης για πρώτη φορά από την ημέρα που είμαι στον πάγκο της ομάδας θα πλασαριστούμε στην πρώτη 7άδα του βαθμολογικού πίνακα. Η αλήθεια είναι ότι αυτό που έχω στο μυαλό μου την έχει να κάνει με το ότι την ομάδα μου δεν την φοβάμαι όταν αγωνιζόμαστε με δυνατές ομάδες αλλά με πιο αδύναμους αντιπάλους, εντός εισαγωγικών. Προσπαθώ να κρατήσω συγκεντρωμένους τους ποδοσφαιριστές για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Θρασύβουλο και πιστεύω ακράδαντα ότι με τους τρεις βαθμούς της νίκης που μπορούμε να πάρουμε, θα μας δώσει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

     

    -Η νίκη σε βάρος του Θρασύβουλου κύριε Παπαδόπουλε θα «ανοίξει την όρεξη» του Α.Ο.Κ. για τη συμμετοχή στα play-off του πρωταθλήματος της Football League;

    -«Θα ήθελα να σας πω ότι η «όρεξη είναι ανοιχτή» για τη συμμετοχή μας στα play-off, προσπαθούμε σε κάθε αγώνα να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης για να φτάσουμε πιο κοντά στο στόχο μας, απλά θεωρώ ότι παίρνοντας τους τρεις βαθμούς στο παιχνίδι με τον Θρασύβουλο θα μπούμε στις θέσεις που οδηγούν στα play-off. Αυτό πιστεύω εγώ με βάση το πρόγραμμα που έχουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και παιχνίδι με παιχνίδι πιστεύω ότι στον πίνακα της βαθμολογίας θα ανεβαίνουμε».

     

    -Την Τρίτη 5 Μαρτίου ο Νίκος Παπαδόπουλος συμπλήρωσε 3 μήνες παρουσίας του στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας της ΠΑΕ Καβάλα. Θα ήθελα επ’ αυτού να μας κάνετε ένα σχόλιο.

    -«Κοιτάξτε να δείτε, η αλήθεια είναι ότι από την ημέρα που ήρθα στην Καβάλα και ανέλαβα την ομάδα έχουν γίνει αρκετές αλλαγές σε ότι έχει να κάνει με το ρόστερ του Α.Ο.Κ.. Θα έλεγα ότι εκ των πραγμάτων και αναγκαστικά μάλιστα η ομάδα προχώρησε σε κάποιες αλλαγές σε αγωνιστικό επίπεδο στο ρόστερ της αλλά παρ’ όλα αυτά θα ήθελα να σας δηλώσω κατηγορηματικά ότι εγώ πίστευα και εξακολουθώ να πιστεύω σε αυτή την ομάδα, στους ποδοσφαιριστές που διαθέτει και αυτό αποδεικνύεται και από τα αποτελέσματα που έχουμε φέρει μέχρι τώρα. Παράλληλα αυτό αποδεικνύεται και από την αγωνιστική παρουσία της ομάδας στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της Football League. Θεωρώ ότι μέχρι τώρα τα έχουμε πάει αρκετά καλά, θα μπορούσαμε να πηγαίναμε ακόμη καλύτερα κυρίως σε βαθμολογικό επίπεδο, συγκεντρώνοντας περισσότερους βαθμούς. Θα ήθελα να πω ότι χάσαμε αρκετούς πόντους που κατά τη γνώμη μου δε θα έπρεπε να είχαμε χάσει, στο ποδόσφαιρο όμως γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι δεν υπάρχει αν και σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να κοιτάμε πίσω αλλά μόνο μπροστά. Καθημερινά προσπαθώ με τους παίκτες να δουλεύω όσο καλύτερα γίνεται και να τους κρατάω όσο πιο προσγειωμένους και συγκεντρωμένους γίνεται μεταφέροντάς τους τη δική μου φιλοσοφία και τον τρόπο δουλειάς που θέλω εγώ. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, θεωρώ ότι έχουμε γίνει πραγματικά μία ομάδα τόσο εντός των αγωνιστικών χώρων όσο και έξω από αυτούς. Άλλωστε αυτός ήταν ο πρωταρχικός μου στόχος. Να φέρω τους παίκτες πιο κοντά και να γίνουμε μία ομάδα με όλη τη σημασία της λέξεως. Έτσι θα συνεχίσουμε προκειμένου να υλοποιήσουμε το στόχο μας».

     

    -Κλείνοντας τη συζήτηση κύριε Παπαδόπουλε θα θέλαμε να σας καταθέσουμε μία ακόμη ερώτηση. Τι μπορεί να περιμένει ο φίλαθλος κόσμος της Καβάλας από όλους όσους βρίσκονται μέσα στα αποδυτήρια του Α.Ο.Κ. αλλά και τι μπορεί να περιμένουν αυτοί που βρίσκονται μέσα στα αποδυτήρια από τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας;

    -«Έχω πει αρκετές φορές ότι έχει δημιουργηθεί μία ομάδα τον Ιανουάριο με εντελώς διαφορετική φιλοσοφία αλλά και στυλ παιχνιδιού και πλέον η ομάδα μας ξέρει να μάχεται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Δε θα μπορεί θέλω να πω ότι κανένας ποδοσφαιριστής δε θα κάνει τη διαφορά σε αυτό το σύνολο των παικτών αλλά θα είμαστε μία ομάδα συνόλου. Νομίζω ότι αυτό το έχει δει ο φίλαθλος κόσμος της Καβάλας σε πολλά παιχνίδια, το ότι πραγματικά δηλαδή είμαστε ομάδα μέσα στο γήπεδο. Θα συνεχίσει να βλέπει δηλαδή μία ομάδα η οποία θα μάχεται για να πάρει το αποτέλεσμα και εύχομαι στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Football League να τα καταφέρουμε και να πετύχουμε στους στόχους τους οποίους εξ αρχής έχουμε θέσει. Από την άλλη πλευρά, αυτό το οποίο περιμένουμε εμείς από τον κόσμο μας είναι το να έχουμε τη στήριξη των φιλάθλων μας γιατί πραγματικά αυτά τα παιδιά το αξίζουν και χρειάζονται αλλά και θέλουν τη συμπαράσταση του κόσμου και το χειροκρότημά του, για την προσπάθεια που γίνεται αλλά και τη δουλειά σε καθημερινή βάση. Εκείνο το οποίο θέλω να πω είναι ότι χρειαζόμαστε ακόμα μεγαλύτερη στήριξη στη συνέχεια και ο κόσμος μπορεί να μας δώσει ακόμα μεγαλύτερη δυναμική προκειμένου να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει και να μπούμε στα μπαράζ, διεκδικώντας την άνοδό μας στη Superleague».

    Comments are closed.