Bookmarks

     

    Χωρίς 4 ποδοσφαιριστές που αποτελούν το βασικό κορμό του Α.Ο.Κ., θα ταξιδέψει η αποστολή της Καβάλας το πρωί του Σαββάτου (9/3) στις 8 η ώρα με προορισμό την Αθήνα, για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι την Κυριακή (10/3) στο γήπεδο της Φυλής με αντίπαλο τον Θρασύβουλο για την 26η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Football League. Μία αναμέτρηση «κομβική» για τους «Αργοναύτες» οι οποίοι θέλουν να συνεχίσουν τις τελευταίες καλές τους εμφανίσεις, να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στην ομάδα του Θρασύβουλου έτσι ώστε το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου να πλασαριστεί στην πρώτη 7άδα του βαθμολογικού πίνακα, ατενίζοντας με πιο αισιόδοξο μάτι τη συμμετοχή της στα play-off του πρωταθλήματος.

     

    Χωρίς 4 βασικούς

    Δυστυχώς για την τεχνική ηγεσία των «Αργοναυτών» τα προβλήματα αρχίζουν και ξεκινάν στις τιμωρίες τεσσάρων και μάλιστα βασικών παικτών της ομάδας οι οποίοι συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες και δηλώθηκαν από την ΠΑΕ Καβάλα να εκτίσουν μέρος των ποινών τους στο παιχνίδι με τον Θρασύβουλο. Ο λόγος γίνεται για τους Τενέμα Εντιαγέ, Ιβάν Τάσιτς, Στέλιο Μαραγκό και Παντελή Ντουτσαρίδη στους οποίους δεν υπολογίζει ο προπονητής της Καβάλας Νίκος Παπαδόπουλος. Μάλιστα με βάση τις συγκεκριμένες απουσίες, ο Κιλκισιώτης προπονητής είναι εκ των πραγμάτων υποχρεωμένος προκειμένου να «ανακατέψει την τράπουλα» όσο καλύτερα γίνεται προκειμένου να βρει τις ιδανικότερες λύσεις για την κάλυψη των κενών που έχουν δημιουργηθεί. Βέβαια πλην των παραπάνω τεσσάρων απουσιών ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν αντιμετωπίζει επιπρόσθετα προβλήματα. Αυτό μάλιστα ο ίδιος και οι συνεργάτες του το διαπίστωσαν σήμερα Παρασκευή (8/3) το πρωί κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης πριν από το παιχνίδι με τον Θρασύβουλο. Εκεί το μεγαλύτερο βάρος από πλευράς του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου και των συνεργατών του έπεσε κυρίως σε θέματα τακτικής αλλά και σε θέματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης με τον ίδιο να ολοκληρώνει σε μεγάλο βαθμό τα πλάνα του τόσο για τους ποδοσφαιριστές τους οποίους θα πάρει μαζί του στην αποστολή όσο και για τους παίκτες που θα αποτελέσουν τη βασική 11άδα στην αναμέτρηση κόντρα στον Θρασύβουλο. Μάλιστα με τη συγκεκριμένη προπόνηση ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» και η αποστολή του Α.Ο.Κ. οδικός θα αναχωρήσει στις 8 το πρωί του Σαββάτου (9/3) προκειμένου το βράδυ της ίδιας ημέρας να καταλύσει σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας.

     

    Νίκος Παπαδόπουλος: «Στόχος μας μόνο η νίκη κόντρα στον Θρασύβουλο»

    Ο Νίκος Παπαδόπουλος έκανε δηλώσεις στο www.kavalagoal.gr και αναφέρθηκε στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι των «Αργοναυτών», στο γήπεδο της Φυλής με αντίπαλο τον Θρασύβουλο. Χαρακτηριστικά ο ίδιος δήλωσε:

    -«Πιστεύω ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα που έχει η ομάδα του Θρασύβουλου στη μεταξύ μας αναμέτρηση θα τα δώσει όλα προκειμένου να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας μιας και είναι γνωστό ότι κινδυνεύει. Θεωρώ ότι για μας το συγκεκριμένο παιχνίδι γίνεται ακόμα δυσκολότερο λόγω των σοβαρών απουσιών που έχουμε βασικών μας ποδοσφαιριστών αλλά εκείνο το οποίο θέλω να σας πω είναι ότι πιστεύω πάρα πολύ στην ομάδα και σε όλα τα παιδιά. Πιστεύω ότι θα είμαστε συγκεντρωμένοι μέσα στο παιχνίδι, αγωνιστικά καλοί για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Άλλωστε από μας και από τη δική μας εμφάνιση εξαρτάται το κατά πόσο θα τα πάμε καλά και τι αποτέλεσμα θα φέρουμε. Στόχος μας είναι μόνο οι τρεις βαθμοί της νίκης προκειμένου να ανεβούμε ακόμη πιο ψηλά στον πίνακα της βαθμολογίας και πιστεύω ότι κατακτώντας τους τρεις βαθμούς της νίκης για πρώτη φορά από την ημέρα που είμαι στον πάγκο της ομάδας θα πλασαριστούμε στην πρώτη 7άδα του βαθμολογικού πίνακα. Η αλήθεια είναι ότι αυτό που έχω στο μυαλό μου την έχει να κάνει με το ότι την ομάδα μου δεν την φοβάμαι όταν αγωνιζόμαστε με δυνατές ομάδες αλλά με πιο αδύναμους αντιπάλους, εντός εισαγωγικών. Προσπαθώ να κρατήσω συγκεντρωμένους τους ποδοσφαιριστές για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Θρασύβουλο και πιστεύω ακράδαντα ότι με τους τρεις βαθμούς της νίκης που μπορούμε να πάρουμε, θα μας δώσει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

     

    Το Kavala Athens Club στο πλευρό του Α.Ο.Κ.

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι στο πλευρό των ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ. και στην αναμέτρηση κόντρα στον Θρασύβουλο θα βρίσκονται περίπου 50-80 Καβαλιώτες φίλαθλοι οι οποίοι θα δώσουν το παρών τους στις κερκίδες του Δημοτικού γηπέδου της Φυλής. Πρόκειται για τα μέλη του Kavala Athens Club τα οποία αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών και να στηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών του Νίκου Παπαδόπουλου για την απόσπαση του νικηφόρου αποτελέσματος.

     

    Ο Αθανάσιος Μπορτζάρης σφυρίζει τον Α.Ο.Κ.

    Ο διαιτητής Αθανάσιος Μπορτζάρης της Ε.Π.Σ. Αχαΐας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Α.Ο.Κ. μέσα στη Φυλή με τον Θρασύβουλο για την 26η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Football League η οποία θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή (10/3) και θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ιωάννης Παπαδήμας και Θεμιστοκλής Σπανός με τέταρτο διαιτητή αγώνα τον Συμεών Κοσικίδη (Ε.Π.Σ. Αθηνών) και παρατηρητή διαιτησίας τον Γεώργιο Χατζηδάκη (Ε.Π.Σ. Χανίων). Εξάλλου την αναμέτρηση του Ηρακλή Ψαχνών με τον Απόλλων Σμύρνης ορίστηκε να διευθύνει ο διαιτητής Φώτης Τερετίδης της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

     

    Η ερχόμενη 26η αγωνιστική

    Την ερχόμενη Κυριακή ο Α.Ο.Κ. στο γήπεδο της Φυλής θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Θρασύβουλο στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Football League. Μία αγωνιστική η οποία περιλαμβάνει σημαντικότατες αναμετρήσεις τόσο για τις ομάδες που κυνηγάνε την άνοδό τους στη Superleague όσο και για εκείνες που θέλουν να αγωνίζονται και τη νέα περίοδο στο πρωτάθλημα της Football League.

     

    Αναλυτικά το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής περιλαμβάνει τις εξής αναμετρήσεις:

    Αν. Επανομής-Δόξα Δράμας

    Ηρακλής Ψαχνών-Απόλλων Σμ.

    Πανσερραϊκός-Αν. Γιαννιτσών

    Εργοτέλης-Πιερικός

    Καλλιθέα-Ολυμπιακός Β.

    Λάρισα-Παναιτωλικός

    Νίκη Βόλου-Καλλονή

    Φωκικός-Εθνικός Γαζώρου

    Θρασύβουλος-Καβάλα

    Βύζας Μεγάρων-Παναχαϊκή

    Ρεπό έχει ο Ηρακλής

     

    Η βαθμολογία

    1. Εργοτέλης (23-15) 44

    2. Απόλλων (25-16) 41

    3. Ηρακλής Ψαχνών (24-15) 40

    4. Λάρισα (27-12) 40

    5. ΑΕΠ Ηρακλής (28-17) 39

    6. Καλλονή (21-13) 38

    7. Πανσερραϊκός (21-18) 38

    8. Νίκη Βόλου (24-16) 37

    9. Ολυμπιακός Βόλου (24-12) 37

    10. Παναιτωλικός (27-15) 37

    11. Καβάλα (22-17) 36

    12. Δόξα Δράμας (21-17) 35

    13. Πιερικός (17-25) 29

    14. Eθνικός Γαζώρου (21-21) 29

    15. Καλλιθέα (26-25) 28

    16. Αναγέν. Γιαννιτσών (20-33) 26

    17. Φωκικός (15-26) 22

    18. Παναχαϊκή 2005 (16-24) 20

    19. Θρασύβουλος (9-26) 17

    20. Βύζας Μεγάρων (12-33) 14

    21. Αναγέν. Επανωμής (12-39) 13

     

    Comments are closed.