Bookmarks

     

    Με ελαφριά διάσειση αποχώρησε από τον αγώνα με την Γκαλίλ Γκιλμπόα για τη Βαλκανική Λίγκα, ο Χριστόφορος Στεφανίδης, στην αναμέτρηση που διεξήχθη την προηγούμενη Τρίτη (5/3) στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου». Ο αρχηγός της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας τραυματίστηκε, κάτω από το φρύδι σε λέι απ στα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου». Υπέστη ελαφριά διάσειση, ενώ χρειάστηκε να του γίνουν και πέντε ράμματα. Φυσικά, δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Τετάρτης (6/3), καθώς προτιμήθηκε να ξεκουραστεί.

     

    Από σήμερα Πέμπτη (7/3) μάλιστα, αναμένεται ο Χριστόφορος Στεφανίδης να τεθεί ξανά στη διάθεση του προπονητή της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Άγγελου Κορωνιού. Τραυματίας είναι και ο Ουίλιαμ Κόλεμαν, γεγονός που ενδεχομένως του στερήσει την παρουσία στο 20ό All Star Game ΟΠΑΠ, στην Πάτρα, ενώ από ίωση προσβλήθηκε ο Πέτρος Βελισσαρίου, εξ ου και δεν χρησιμοποιήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο του προχθεσινού (5/3) αγώνα με τους Ισραηλινούς.

     

    «Βάλσαμο» το ροζ φύλλο αγώνα με τον Ίκαρο

    Για την Ένωση, η διακοπή στο πρωτάθλημα της Α1 αποτελεί «βάλσαμο», καθώς θα μπορέσει να κλείσει τις πληγές των πολλών τραυματισμών, που την έχουν πλήξει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Και αυτό γιατί οι καλαθοσφαιριστές Κόλεμαν, Κρστέφσκι και Μιλόσεβιτς έχουν όλο τον χρόνο στη διάθεσή τους, ώστε να γυρίσουν υγιείς στο κρίσιμο ματς με τον Ίκαρο Καλλιθέας το μεθεπόμενο Σάββατο (16/3, 16.00). Όπως προαναφέραμε ο Χριστόφορος Στεφανίδης έκανε επτά ράμματα στο μέτωπο, απόρροια του τραυματισμού του στην πρώτη φάση του προχθεσινού ματς με την ισραηλινή ομάδα. Έτσι κι αυτός θα προπονείται συντηρητικά για μερικές μέρες και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα ανεβάσει στροφές. Όσον αφορά τον Νίκο Στυλιανού, πιθανότατα θα επιστρέψει σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης στα τέλη Μαρτίου και στην εβδομάδα πριν την αναμέτρηση με τον ΚΑΟ Δράμας στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου». Η προετοιμασία των παικτών της Ένωσης Καλαοσφαίρισης Καβάλας βρίσκεται σε εξέλιξη με τον προπονητή της Άγγελο Κορωνιό να είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ωστόσο εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι στο στρατόπεδο της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία και σίγουρα η νίκη κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας θα αποτελέσει «βάλσαμο» για την παραμονή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας.

     

    Αποκριάτικο ξεφάντωμα

    Την ευκαιρία να το ρίξουν έξω, γιορτάζοντας παράλληλα την καρναβαλική περίοδο, θα έχουν το ερχόμενο Σάββατο (9/3, 18.00) στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας. Οι Διοικούντες της Καβαλιώτικης ΚΑΕ διοργανώνουν ένα διαφορετικό αποκριάτικο ξεφάντωμα, στον παιδότοπο «Νεφέλες», με συμμετοχή μόλις πέντε ευρώ. Τα έσοδα θα δοθούν προς ενίσχυση των τμημάτων υποδομής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, που με σχετική ανακοίνωσή τους καλούν όχι μόνο τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους φίλους της ομάδας να δώσουν το παρών τους. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας περιλαμβάνει τα εξής:

    -«Αποκριάτικο ξεφάντωμα με την Ένωση. Όλοι καλεσμένοι, μικροί και μεγάλοι, φίλοι της Ένωσης και όχι μόνο, ελάτε να διασκεδάσουμε μαζί και να γιορτάσουμε το καρναβάλι παρέα με τους αγαπημένους μας αθλητές. Σας υποσχόμαστε πολλές εκπλήξεις αστείρευτο κέφι, ατέλειωτο γλέντι και λίγο μπάσκετ».

     

    One Response to “«Νοσοκομείο» θυμίζει η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας από τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν το τελευταίο χρονικό διάστημα – Ελαφριά διάσειση υπέστη στο παιχνίδι με την Γκαλίλ Γκιλμπόα ο Χρ. Στεφανίδης που του έγιναν πέντε ράμματα”