Bookmarks

     

    Δικαιολογημένη απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις της ΠΑΕ Καβάλα μετά την εκτός έδρας ήττα στη Φυλή από τον Θρασύβουλο με σκορ (1-0), την προηγούμενη Κυριακή (10/3) για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League. Μία ήττα η οποία χαρακτηρίζεται ως αναπάντεχη και η οποία έφερε τον Α.Ο.Κ. να κάνει αρκετά βήματα πίσω σε ότι έχει να κάνει με τη συμμετοχή του στα play-off και ειδικότερα στους αγώνες μπαράζ.

     

    Ο Α.Ο.Κ. μπορεί να αγωνίστηκε χωρίς τους τιμωρημένους Τενέμα Εντιαγέ, Παντελή Ντουτσαρίδη, Στέλιο Μαραγκό και Ιβάν Τάσιτς αλλά το σίγουρο είναι ότι στο παιχνίδι κόντρα στον Θρασύβουλο, οι παίκτες οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν από τον Νίκο Παπαδόπουλο δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα απέναντι σε έναν πολύ πιο αδύναμο αντίπαλο και παρά το γεγονός ότι ο Α.Ο.Κ. δεν πιέστηκε σχεδόν καθόλου, επέστρεψε στη βάση του ακόμη και χωρίς το βαθμό της ισοπαλίας.

     

    Σκυθρωπά πρόσωπα

    Έτσι λοιπόν στην πρώτη προπόνηση μετά την επιστροφή του Α.Ο.Κ. από την Αθήνα, σήμερα Δευτέρα (11/3) και δύο 24ωρα πριν από το εντός έδρας παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου τα σκυθρωπά πρόσωπα που συνέθεσαν την εικόνα μέσα στα αποδυτήρια των «Αργοναυτών» δικαιολογημένα συνέθεσαν την εικόνα της κατάστασης που επικρατεί μετά την ήττα από τον Θρασύβουλο. Σε αγωνιστικό επίπεδο πλέον το μυαλό όλων στους «Αργοναύτες» είναι στραμμένο στο εντός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης (13/3) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου. Μία αναμέτρηση η οποία θα ξεκινήσει στις 4 το μεσημέρι και μοναδικός στόχος για την Ελαφρά Ταξιαρχία του Βορρά είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης. Το «τρίποντο» αποτελεί μονόδρομο αφού σε περίπτωση στραβοπατήματος του Α.Ο.Κ. με τη Νίκη Βόλου τότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν ακόμη πιο πολύ για τη συμμετοχή της ομάδας στα play-off. Το πρόγραμμα της προετοιμασίας ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα (11/3) με την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση. Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν ως βασικοί κόντρα στον Θρασύβουλο πραγματοποίησαν χαλάρωμα ενώ όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Ωστόσο σε ένα ακόμη παιχνίδι, όπως αυτό με τη Νίκη Βόλου, ο «κίτρινος πυρετός» που χτύπησε τους «Αργοναύτες», θα κάνει αισθητή την παρουσία του. Και αυτό γιατί ο Νίκος Παπαδόπουλος για το παιχνίδι κόντρα στους Θεσσαλούς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Στέλιο Μαραγκό και Ευθύμη Κοτίτσα που συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες καθώς και στον Παντελή Ντουτσαρίδη ο οποίος ως γνωστών είχε αποβληθεί με κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου. Αντίθετα ο Νίκος Παπαδόπουλος μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Τενέμα Εντιαγέ και Ιβάν Τάσιτς.

    Comments are closed.