Bookmarks

     

    Αλλαγή «σελίδας» είχαμε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ. μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Πιο συγκεκριμένα, μετά τις εκλογές αλλά και τη συγκρότηση σε σώμα της νέας Διοίκησης των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Α.Ο. Καβάλα, νέος Πρόεδρος εξελέγη ο Σίμος Ανθουλάκης, ο οποίος πήρε τη «σκυτάλη» από τον πρώην Πρόεδρο Κώστα Λιόλιο.  Μάλιστα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ. εξέδωσε δελτίο τύπου μέσα από το οποίο δίνει τη δυνατότητα για περισσότερη ενημέρωση.

     

    Δελτίο τύπου
    αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου που εστάλη στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Παλαιμάχων του Α.Ο. Καβάλα έχει ως εξής:
    -«Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Α.Ο. Καβάλα ανακοινώνει τα εξής:

    1. Κατά την προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 4 Μαρτίου, έγινε εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Παλαιμάχων του Α.Ο. Καβάλα, το οποίο και συγκροτήθηκε σε σώμα. Στην Γενική Συνέλευση συζητήθηκαν επίσης: ο απολογισμός των πεπραγμένων, οι ταμειακές ανάγκες, ενώ ενημερώθηκαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ. για τρέχοντα θέματα. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ. έχει ως εξής:

    Πρόεδρος: Συμεών Ανθουλάκης
    Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Βακιρτζής
    Γενικός Γραμματέας: Ελευθέριος Χατζηαποστολίδης
    Ταμίας: Νικόλαος Μόσχος
    Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Χρυσόστομος Παπαδόπουλος
    Μέλη: Κωνσταντίνος Τσανάκαλης, Αναθάσιος Κακαλής
    Αναπληρωματικά μέλη: Αχιλλέας Καρασαββίδης, Γεώργιος Μαλλιαρός

    2. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Παλαιμάχων του Α.Ο. Καβάλα θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει δημόσια την απερχόμενη Διοίκηση για το τεράστιο έργο το οποίο προσέφερε, την επιβλητική παρουσία του, καθώς επίσης και για το γεγονός ότι αποτέλεσε μέχρι σήμερα “μπροστάρη” των προσπαθειών της αγαπημένης μας ομάδα, του Α.Ο.Κ.  Θεωρούμε αυτονόητο ότι τα μέλη της απερχόμενης Διοίκησης με την πλούσια εμπειρία που διαθέτουν θα συνεχίσουν να βρίσκονται και στο μέλλον στο πλευρό της νέας Διοίκησης του Συλλόγου Παλαιμάχων
    αλλά και του Α.Ο.Κ.

    3. Ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό του Νομού Καβάλας ότι, ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Α.Ο. Καβάλα έχει προγραμματίσει φιλικό αγώνα με κοινωνικό χαρακτήρα με τους δημοσιογράφους του Νομού μας. Τα έσοδα της φιλικής αναμέτρησης, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 11 Μαρτίου, θα διατεθούν για την προετοιμασία  και συμμετοχή του Καβαλιώτη αθλητή Γρηγορίου Αϊβαζίδη στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, που θα διεξαχθούν στη Βραζιλία το 2017. Καλούμε όλους τους Καβαλιώτες να δώσουν δυναμικό παρών και να στηρίξουν τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία».

    Comments are closed.