Bookmarks

     

    Με διαφορετικά συναισθήματα παρουσιάστηκαν στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, στην αίθουσα του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» οι προπονητές των ομάδων του Α.Ο.Κ. και του Απόλλων Σμύρνης μετά το τέλος της αναμέτρησης (Κυριακή 31/3) και αυτό φάνηκε άλλωστε πεντακάθαρα και από τον τρόπο που μίλησαν αλλά και από το περιεχόμενο των όσων είπαν, τόσο ο προπονητής Γιώργος Μαραντάς όσο και ο αντίστοιχος της Ελαφράς Ταξιαρχίας Αλέκος Βοσνιάδης. Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου τους παίκτες της Καβάλας εκπροσώπησε ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος και τους αντίστοιχους του Απόλλων Σμύρνης ο Βασίλης Ρόβας.

     

    Οι δηλώσεις του Αλέκου Βοσνιάδη

    Αναφερόμενος στη σπουδαία νίκη την οποία πέτυχε η ομάδα του ο προπονητής του Απόλλων Σμύρνης Αλέκος Βοσνιάδης δήλωσε στους δημοσιογράφους:

    -«Ήταν ένα σπουδαίο διπλό για μας σε μία πολύ δύσκολη έδρα με αντίπαλο μία ομάδα που της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί παρά τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει κατορθώνει να βγάλει ένα τόσο πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Θεωρώ ότι καταφέραμε να κατακτήσουμε ένα πολύ σπουδαίο τρίποντο, το οποίο μας επαναφέρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και το σίγουρο είναι ότι εμείς από την πλευρά μας με πολύ ηρεμία αντιμετωπίζουμε το κάθε ένα παιχνίδι ξεχωριστά. Από τη στιγμή που μας δόθηκε η ευκαιρία και η δυνατότητα να προηγηθούμε στο σκορ πιστέψαμε ότι μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Μάλιστα μετά την κόκκινη κάρτα του ποδοσφαιριστή της Καβάλας Πάτο θεωρήσαμε ότι το παιχνίδι κάπου εκεί τελείωσε και θα παίρναμε τους βαθμούς της νίκης. Επιχειρήσαμε να ανοίξουμε τους χώρους, και να διευρύνουμε το πλάτος μας σε επίπεδο τακτικής, αλλά δυστυχώς για μας δεχτήκαμε ένα γκολ μετά την κόκκινη κάρτα της Καβάλας, από μία φάση την οποία περιμέναμε. Ωστόσο εκείνο το οποίο θα πρέπει να επισημάνω είναι το γεγονός ότι ήμασταν πολύ τυχεροί που μετά το γκολ της ισοφάρισης που δεχτήκαμε, προηγηθήκαμε στο αμέσως επόμενο λεπτό αφού αν παρέμενε το (1-1) η μορφή του αγώνα θα άλλαζε. Θεωρώ ότι στη συνέχεια διαχειριστήκαμε όσο καλύτερα γίνεται το παιχνίδι, η Καβάλα έχασε κι άλλες ευκαιρίες, ήμασταν τυχεροί στη φάση του δοκαριού που είχαν οι γηπεδούχοι αλλά στο τέλος βρήκαμε την άμυνα της Καβάλας «ανοιχτή» πετύχαμε το τρίτο γκολ και από κει και πέρα τα πράγματα τελείωσαν και εμείς πήραμε την σπουδαία εκτός έδρας νίκη. Για μας είναι πολύ σημαντικό που καταφέρνουμε να παίρνουμε νίκες σε τέτοιες έδρες, το πρωτάθλημα οδεύει προς το τέλος του και αυτά τα σπουδαία διπλά μας κρατάνε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Παιχνίδι με παιχνίδι χωρίς μεγάλα λόγια κοιτάμε να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η απ’ ευθείας άνοδος στη Superleague. Θα ήθελα τέλος να συγχαρώ την ομάδα της Καβάλας η οποία πραγματικά με εντυπωσίασε σήμερα, να της ευχηθώ καλή συνέχεια και να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου αλλά και στους φιλάθλους που μας ακολούθησαν και μας στηρίζουν».

     

    Οι δηλώσεις του Γιώργου Μαραντά

    Από την άλλη πλευρά ο προπονητής της Καβάλας Γιώργος Μαραντάς στην πρώτη παρουσία του ως προπονητής στον πάγκο των «Αργοναυτών» δήλωσε τα εξής:

    -«Όπως ξέρετε η ομάδα της Καβάλας περνάει δύσκολες στιγμές και εμείς προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις και απ’ τα παιχνίδια που δίνουμε να αφήνουμε τα προβλήματα πίσω. Σίγουρα είμαστε σε δύσκολη θέση μετά τις συνεχόμενες ήττες που γνωρίσαμε σε λίγες ημέρες (Ψαχνά, Απόλλων Σμύρνης). Σήμερα η ομάδα μου ξεκίνησε αρκετά καλά σε αμυντικό επίπεδο το παιχνίδι ενώ δημιουργήσαμε και δυο τρεις ευκαιρίες για να παραβιάσουμε την αντίπαλη εστία. Όμως δεχτήκαμε ένα γκολ από μία ομάδα η οποία δικαιολογημένα βρίσκεται στη θέση που βρίσκεται. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε πολύ πιο καλά από τον αντίπαλό μας τόσο στον αμυντικό όσο και στον επιθετικό τομέα. Παρά το γεγονός ότι δεχτήκαμε μία ανόητη κόκκινη κάρτα, κάτι το οποίο συμβαίνει για 3η φορά φέτος οι παίκτες μας ανταποκρίθηκαν πάρα πολύ καλά στις απαιτήσεις του αγώνα, είχαμε δύο δοκάρια, σημαντικές κλασσικές ευκαιρίες αλλά δυστυχώς όταν πετύχαμε το γκολ της ισοφάρισης, στο αμέσως επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έκαναν το (1-2). Εκεί θεωρώ ότι η ομάδα μας δεν αντέδρασε καθόλου καλά, αλλά ωστόσο μέχρι το τέλος συνεχίσαμε την προσπάθειά μας προκειμένου να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσια. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας για την προσπάθεια που κατέβαλλαν τόσο για την καλή κυκλοφορία της μπάλας όσο και για τις ευκαιρίες που δημιούργησαν αλλά και γενικότερα για το πάθος αλλά και για το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν. Πραγματικά τους αξίζουν συγχαρητήρια. Τέλος θέλω να τονίσω ότι μέσα από την καθημερινή δουλειά που γίνεται προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματά μας και να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν».

     

    Ο Γιώργος Μαραντάς αναφέρθηκε και στην αποβολή του Πάτο τονίζοντας:

    -«Πρέπει μέσα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, να παραμείνουν σ’ αυτή οι πιο δυνατοί, αυτοί οι ποδοσφαιριστές που αντέχουν και όπως αποδεικνύεται αντέχουν τα παιδιά που έχουν φιλοδοξίες, που κατάγονται από την περιοχή. Οποιοσδήποτε μπορεί να είναι καλός παίκτης αλλά όποιος δημιουργεί πρόβλημα και δεν παίζει για την ομάδα, όποιος κι αν είναι αυτός δεν μπορεί να είναι στην ομάδα».

     

    Οι δηλώσεις του Βασίλη Ρόβα

    Από πλευράς των ποδοσφαιριστών του Απόλλων Σμύρνης δηλώσεις έκανε ο Βασίλης Ρόβας ο οποίος τόνισε τα εξής:

    -«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου γιατί σε ένα ακόμη παιχνίδι παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Θα πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό έτσι ώστε να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας συνεχίζοντας με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια που εξ αρχής ξεκινήσαμε. Για το παιχνίδι με την Καβάλα θεωρώ ότι καθοριστικό ρόλο έπαιξε το γρήγορο γκολ μετά την ισοφάριση που δεχτήκαμε και πιστεύω ότι εκεί υπήρξε καλύτερη διαχείριση του αγώνα από μας. Παράλληλα θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα της Καβάλας η οποία αποτελεί έναν ιστορικό σύλλογο και πιστεύω ότι αυτή η ομάδα έχει μέλλον. Μάλιστα αυτή η ομάδα παρά το γεγονός ότι έπαιζε με 10 παίκτες, οι ποδοσφαιριστές της τα έδωσαν όλα και τους αξίζουν συγχαρητήρια».

     

    Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Παπαδόπουλου

    Από την πλευρά του ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος εκπροσωπώντας τους παίκτες της Καβάλας δήλωσε:

    -«Αρχικά θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια που καταβλήθηκε ακόμα και όταν αγωνιζόμασταν με παίκτη λιγότερο. Σε όλο το παιχνίδι από πλευράς μας υπήρξε διαρκής προσπάθεια και αυτό φάνηκε από την απόδοσή μας στο δεύτερο ημίχρονο και εμείς εκείνο το οποίο οφείλουμε είναι να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και εάν έρθει και η είσοδός μας στα play-off τότε θα είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στην αντίπαλη ομάδα και ευχαριστούμε τον κόσμο για τη συμπαράστασή του».

    Comments are closed.