Bookmarks

     

    Ο Θρασύβουλος είναι «ζωντανός» και με τη νίκη του σήμερα Κυριακή (10/3) για την 26 αγωνιστική, με σκορ (1-0) επί της Καβάλας έφτασε τους 20 βαθμούς και παρέμεινε πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού.  Από την άλλη πλευρά οι «Αργοναύες» που ήθελαν το νικηφόρο αποτέλεσμα για να πλησιάσουν τα πλεϊ όφ δεν τα κατάφεραν και μετά την ήττα που γνώρισαν έμειναν λίγο πίσω από το στόχο τους. Το γκολ μάλιστα του Καλαμιώτη έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα της Φυλής, απέναντι στους «κυανόλευκους» που παρουσιάστηκαν νωθροί και φλύαροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης. Βέβαια ελαφρυντικό για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου ήταν οι απουσίες των τιμωρημένων, Εντιαγέ, Τάσιτς, Μαραγκού και Ντουτσαρίδη.

     

    Χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό ξεκίνησε το παιχνίδι στη Φυλή, με την Καβάλα να έχει μια ελαφρά υπεροχή. Στην πρώτη φάση του αγώνα, οι «Αργοναύτες» δεν μπόρεσαν να σκοράρουν όταν ο Κούτεφ από τα τέσσερα μέτρα έκανε το σουτ, αλλά ο Σύρος με προβολή έδιωξε. Στο 24’ ο Αποστολίδης δεν πρόλαβε την μπάλα στην έξοδο που πραγματοποίησε και ο Καλογρίδης προσπάθησε να τον κρεμάσει, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.

    Στο δεύτερο ημίχρονο η Καβάλα μπήκε πιο δυνατά, πίεσε τον αντίπαλο της χωρίς ωστόσο να καταφέρει να δημιουργήσει τη μεγάλη ευκαιρία στην αντίπαλη εστία. Κι ενώ οι «Αργοναύτες» είχαν την κατοχή της μπάλας, και προσπαθούσαν για το γκολ, σε μια ανύποπτη φάση ο Θρασύβουλος κατάφερε να σκοράρει και να πάρεις τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης. Στο 75’ λοιπόν ο Σερέπας εκτέλεσε το φάουλ και ο Καλαμιώτης με κεφαλιά-ψαράκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το (1-0) μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Οι φιλοξενούμενοι δεν βρήκαν τρόπο να απαντήσουν, έχοντας και καλή εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου στο 85’ στέλοντας την μπάλα να φύγει μόλις άουτ και η ομάδα της Φυλής πήρε μια σπουδαία νίκη.

     

    Θρασύβουλος(Στάθης Σταθόπουλος): Σταυριανός, Σύρος, Βασιλείου, Τζιωρτζόπουλος, Μπακάλης (90’ Σούφλας), Προβατίδης, Πάνος, Βλασόπουλος, Καλογρίδης (53’ Καλαμιώτης), Σταυροθανασόπουλος (71’ Σερέπας), Κακλαμάνος

     

    Καβάλα (Νίκος Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Κοτίτσας (22’ Πακάλτσης), Καλαγκάνης, Παγώνης, Πλιάγκας, Κάργας (76’ Παπαδόπουλος), Τριποτσέρης, Χλωρός, Γελαδάρης, Κούτεφ (60’ Ντος Σάντος), Πάτο

     

    Οι δηλώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου
    Να αφήσουν πίσω τους το παιχνίδι της Φυλής και να κοιτάξουν άμεσα το επόμενο ματς ώστε να επανέλθουν στις νίκες και να ανέβει η ψυχολογία τους ζήτησε ο τεχνικός της Καβάλας Νίκος Παπαδόπουλος στις δηλώσεις του μετά την ήττα από το Θρασύβουλο. Χαρακτηριστικά δήλωσε τα εξής:
    «Σε ένα κακό παιχνίδι κατά την άποψη μου, δεν φανήκαμε καλοί. Σπαταλήσαμε ένα ολόκληρο ημίχρονο, είχαμε πει να είμαστε πιο πιεστικοί μπροστά και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, αλλά δυστυχώς δεν το κάναμε αυτό. Είχαμε μια καλή ευκαιρία να προηγηθούμε, αλλά στη συνέχεια του παιχνιδιού κρατήσαμε παθητικό ρόλο. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, να βάλουμε την μπάλα κάτω. Είχαμε κάποιες προϋποθέσεις να σκοράρουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δυστυχώς από μια στατική φάση, όπως γίνεται σε αρκετά παιχνίδια, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και δεχθήκαμε το γκολ. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι, γιατί υπάρχει γρήγορα παιχνίδι την Τετάρτη που πρέπει να το κερδίσουμε και να επανέλθει ψηλά η ψυχολογία μας».


    -Σε ερώτηση για το τι έλειψε από την Καβάλα στο παιχνίδι με τον Θρασύβουλο ο ίδιος σημείωσε.

    «Δυστυχώς σήμερα, χωρίς να αποτελεί αυτό δικαιολογία, φάνηκε τα προβλήματα που έχουμε με κάρτες δείχνουν πως αυτοί οι παίκτες είναι σημαντικοί για την ομάδα και την ποιότητα που μπορούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον Θρασύβουλο, είχαμε δηλώσει αρκετούς παίκτες αναγκαστικά για αυτό το ματς και θα έχουμε απουσίες και με τη Νίκη Βόλου και με τον Εργοτέλη. Στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να κοιτάς πίσω, πρέπει να διορθώνεις τα λάθη σου και να προχωράς».
    Θα είναι σημαντικό για την πορεία του πρωταθλήματος αυτό;
    «Πάρα πολύ σημαντικό. Δεν έχουμε ως ομάδα την ποιότητα να καλύψουμε κενά όπως αυτά του Ν’ Ντιαγιέ, του Τάσιτς, του Μαραγκού, του Ντουτσαρίδη. Τα παιδιά που μπήκαν μέσα προσπάθησαν, τα έδωσαν όλα, αλλά δυστυχώς δεν ήρθε το αποτέλεσμα. Υπάρχει και ο αντίπαλος που παίζει και για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν καλύτερος από εμάς».

     Πηγή FLNEWS

     

    Η 26η αγωνιστική  – Τα αποτελέσματα

    Αναλυτικάτα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής είναι τα εξής:

    Αν. Επανομής-Δόξα Δράμας 0-1

    Ηρακλής Ψαχνών-Απόλλων Σμ. 2-1

    Πανσερραϊκός-Αν. Γιαννιτσών 2-1

    Εργοτέλης-Πιερικός 2-1

    Καλλιθέα-Ολυμπιακός Β. 0-2

    Λάρισα-Παναιτωλικός 0-0

    Νίκη Βόλου-Καλλονή 0-0

    Φωκικός-Εθνικός Γαζώρου 1-0

    Θρασύβουλος-Καβάλα 1-0

    Βύζας Μεγάρων-Παναχαϊκή 1-0

    Ρεπό έχει ο Ηρακλής Θεσσ.

     

    Η βαθμολογία

    1. Εργοτέλης (25-16) 47

    2. Απόλλων (25-16) 42

    3. Πανσερραϊκός (23-19) 41

    4. Ηρακλής Ψαχνών (24-15) 41

    5. Λάρισα (27-12) 41

    6. Ολυμπιακός Βόλου (26-12) 40

    7. ΑΕΠ Ηρακλής (28-17) 39

    8. Καλλονή (21-13) 39

    9. Νίκη Βόλου (24-16) 38

    10. Παναιτωλικός (27-15) 38

    11. Δόξα Δράμας (22-17) 38

    12. Καβάλα (22-18) 36

    13. Πιερικός (18-27) 29

    14. Eθνικός Γαζώρου (21-22) 29

    15. Καλλιθέα (26-27) 28

    16. Αναγέν. Γιαννιτσών (21-35) 26

    17. Φωκικός (16-26) 25

    18. Παναχαϊκή 2005 (16-25) 20

    19. Θρασύβουλος (10-26) 20

    20. Βύζας Μεγάρων (13-33) 17

    21. Αναγέν. Επανωμής (12-40) 13

     

    Η επόμενη 27η αγωνιστική

    Την Τετάρτη (13/3) διεξάγεται η εμβόλιμη-27η αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Football League και αναλυτικά τα ζευγάρια τα οποία θα συναντηθούν είναι τα εξής:

    Δόξα Δράμας-Απόλλων Σμ.

    Αν. Γιαννιτσών-Αν. Επανομής

    Πιερικός-Ηρακλής Ψαχνών

    Ολυμπιακός Β.-Πανσερραϊκός

    Ηρακλής-Εργοτέλης

    Παναιτωλικός-Καλλιθέα

    Εθνικός Γαζώρου-Λάρισα

    Καβάλα-Νίκη Βόλου

    Παναχαϊκή-Φωκικός

    Βύζας Μεγ.-Θρασύβουλος

    Ρεπό έχει η Καλλονή

    One Response to “‘Ήττα που κανείς δεν περίμενε, γνώρισε ο Α.Ο.Κ. στη Φυλή από τον Θρασύβουλο με (1-0) για την 26 αγωνιστική της Football League και έμεινε πίσω. – Νίκος Παπαδόπουλος: “Δεν έχουμε ως ομάδα την ποιότητα να καλύψουμε κενά όπως αυτά του Ν’ Ντιαγιέ, του Τάσιτς, του Μαραγκού, του Ντουτσαρίδη. Τα παιδιά που μπήκαν μέσα προσπάθησαν, τα έδωσαν όλα, αλλά δυστυχώς δεν ήρθε το αποτέλεσμα””