Bookmarks

     

    «Μη με ξυπνάτε, ζω ένα όνειρο». Αυτό λένε άπαντες στο στρατόπεδο του Άρη Ακροποτάμου μετά την εντυπωσιακή νίκη και μάλιστα με ανατροπή με σκορ (2-1) σε βάρος της Δόξας Πετρούσας, την Κυριακή (24/2) στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας. Το συγκρότημα του Νίκου Καραμπετάκη παίζοντας κατά διαστήματα εντυπωσιακό ποδόσφαιρο και παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη κατάφερε όχι μόνο να φέρει το παιχνίδι στα ίσια αλλά τελικά να φτάσει και στην κατάκτηση της πολυπόθητης νίκης με τέρματα που πέτυχαν οι Γαβριήλ Αποστολίδης και Βασίλης Παπαδόπουλος. Η μεγάλη ανατροπή για την ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη ήρθε κυρίως με την εντυπωσιακή απόδοση των παικτών του στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα, με τους γηπεδούχους να παίζουν φανταστικό ποδόσφαιρο και τελικά να φέρνουν «τούμπα» το παιχνίδι.

     

    Μεγάλη νίκη για τον Ορφέα

    Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας μεγάλη νίκη πέτυχε ο Ορφέας Ελευθερούπολης ο οποίος εκμεταλλευόμενος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον παράγοντα έδρα έφτασε στο «τρίποντο» στο τοπικό ντέρμπι με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος με σκορ (2-1). Το συγκρότημα του Στέλιου Κατρακυλάκη ήταν καλύτερο στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του αγώνα και αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, πρόσθεσε στο ενεργητικό του τρεις ακόμα βαθμούς. Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Γ. Γαβριηλίδης και Δανιόλος ενώ για την ομάδα του Γιώργου Στρατηλάτη σκόραρε ο Σπυρίδης.

     

    Μόνος πρώτος ο Ακροπόταμος

    Έτσι λοιπόν ο Άρης Ακροποτάμου μετά τη σπουδαία νίκη με σκορ (2-1) σε βάρος της Δόξας Πετρούσας πέρασε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 28 βαθμούς. Την ίδια ώρα άπαντες στο στρατόπεδο του Άρη Ακροποτάμου, από τον Πρόεδρο της ομάδας Χρήστο Παρασκευά, τον προπονητή Νίκο Καραμπετάκη αλλά και σύσσωμο το έμψυχο δυναμικό δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι για τη σπουδαία νίκη της ομάδας τους επί της Δόξας Πετρούσας και πλέον όλοι «οραματίζονται» αν και λίγο πρόωρα το να τερματίσει η ομάδα στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μάλιστα οι παίκτες του Ακροποτάμου φρόντισαν να κάνουν το καλύτερο δώρο στον Πρόεδρο της ομάδας Χρήστο Παρασκευά για τα γενέθλιά του που τα έχει την ερχόμενη Τρίτη (26/2).

     

    Οι δηλώσεις του Χρήστου Παρασκευά

    Ο ίδιος μάλιστα δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος τόσο για τη νίκη της ομάδας του σε βάρος της Δόξας Πετρούσας με (2-1) όσο βέβαια και γενικότερα για την εντυπωσιακή πορεία του Άρη κυρίως στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Μάλιστα μιλώντας στο www.kavalagoal.gr ο Χρήστος Παρασκευάς μας δήλωσε τα εξής:

    -«Θα ήθελα κατ’ αρχήν να ευχαριστήσω άπαντες εντός αλλά και εκτός αποδυτηρίων του Άρη Ακροποτάμου για την τεράστια προσφορά τους και για τη συμπαράστασή τους στο σύλλογο. Θεωρώντας ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο πιστεύω ότι η μέχρι τώρα παρουσία μας στον 1ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας, επιβραβεύει τις προσπάθειες όλων μας. Βέβαια μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλαθλο κόσμο του Ακροποτάμου και γενικότερα της ευρύτερης περιοχής μας ο οποίος με την επιβλητική του παρουσία αποτελεί για μας τον 12ο ποδοσφαιριστή στην προσπάθεια που καταβάλλουμε. Εμείς οφείλουμε από την πλευρά μας και από όποιο πόστο κι αν βρισκόμαστε να τον κάνουμε να χαίρεται όπως πιστεύω ότι έγινε και μετά τη μεγάλη νίκη μας σε βάρος της Δόξας Πετρούσας. Εμείς από την πλευρά μας βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πιστεύω ότι στο τέλος του πρωταθλήματος θα κάνουμε τη σούμα για να δούμε που βρισκόμαστε».

     

     

    Τα αποτελέσματα 15η αγωνιστική

    Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα στους αγώνες που έγιναν την Κυριακή (24/2) για τον 1ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής έχουν ως εξής:

    Προσοτσάνη-Έβρος Σουφλίου 0-1

    Μ.Α. Ν. Ζίχνης-ΠΑΟ Κοσμίου 3-5

    Ορφέας Ελευθ.-Βυζάντιο Κοκκ. 2-1

    Άρης Ακροπόταμου-Δόξα Πετρούσας 2-1

    Ολ. Ροδόπολης-Αναγέννηση Σερρών 0-2

     

    Η βαθμολογία

    1. Άρης Ακροποτάμου (20-13) 28

    2. Δόξα Πετρούσας (24-16) 27

    3. Έβρος Σουφλίου (21-15) 26

    4. ΠΑΟ Κοσμίου (27-24) 25

    5. Ορφέας Ελευθερούπολης (18-16) 25

    6. Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (23-18) 24

    7. Προσοτσάνη (23-20) 22

    8. Αναγέννηση Σερρών (20-25) 14

    9. Μ.Α. Νέας Ζίχνης (15-22) 12

    10. Ολυμπιακός Ροδόπολης (9-31) 8

     

    Η επόμενη 16η αγωνιστική

    Με τις αναμετρήσεις που ανήκουν στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής και διεξάγονται την Κυριακή (3/3) συνεχίζεται το αγωνιστικό πρόγραμμα για τον 1ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας. Αναλυτικά όλοι οι αγώνες οι οποίοι θα διεξαχθούν έχουν ως εξής:

    Βυζάντιο Κοκ.-Προσοτσάνη

    Έβρος Σουφλίου-ΠΑΟ Κοσμίου

    Ολ. Ροδόπολης-Ακροπόταμος

    Αναγ. Σερρών-Ορφέας Ελευθ.

    Δόξα Πετρούσας-Μ.Α. Ν. Ζίχνης

    Comments are closed.