Bookmarks

     

    Τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου στις 7 η ώρα το απόγευμα έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ο καθιερωμένος αγιασμός των διαιτητών εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. Ένας αγιασμός ο οποίος έχει προγραμματιστεί για τις 7 το απόγευμα και με τη διεξαγωγή του ανοίγει και ουσιαστικά η αυλαία των αγωνιστικών δραστηριοτήτων της τοπικής Ένωσης για την ποδοσφαιρική περίοδο 2012-2013. Αυτά μεταξύ των άλλων αναφέρονται στο σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της τοπικής Ένωσης και στο οποίο σημειώνεται επίσης ότι μετά τον αγιασμό των διαιτητών θα απονεμηθούν τα διπλώματα στους νέους διαιτητές οι οποίοι αποφοίτησαν από την τελευταία σχολή.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας είναι το εξής:

    1. Κάνουμε γνωστό για πολλοστή φορά, σε όλα μας τα σωματεία ότι μετά την έκδοση του αναλυτικού προγράμματος (διμηνιαίου περίπου) καμία αλλαγή δεν θα γίνεται στην ημέρα και ώρα τέλεσης των αγώνων, πλην των όσων έχει αποφασίσει η Γενική Συνέλευση δηλαδή, οι αγώνες με σωματείο της Θάσου, όπου εκεί έχουν δικαίωμα τα σωματεία να ζητούν αλλαγή της ώρα έναρξης του αγώνα τους, συν-πλην μία  ώρα από την προγραμματισθείσα.

     

    2. Η Επιτροπή προγραμματισμού αγώνων αφού εξετάσει τα εμπρόθεσμα υποβληθέντα αιτήματα των σωματείων όσον αφορά τον προγραμματισμό των αγώνων τους θα τα υλοποιήσει στο μέτρο που αυτό είναι επιτρεπτό, σε σχέση με τον συνολικό προγραμματισμό των αγώνων.

     

    3. Την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 7.μ.μ. η Ε.Π.Σ. Καβάλας θα πραγματοποίηση τον καθιερωμένο αγιασμό των διαιτητών της, ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην ειδικά διαμορφωμένη για τους διαιτητές αίθουσα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας.

     

    4. Την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012 μετά τον αγιασμό των διαιτητών θα απονεμηθούν τα διπλώματα στους νέους διαιτητές, που αποφοίτησαν από την τελευταία σχολή.

     

    5. Μετά από εισήγηση της επιτροπής διαιτησίας το Δ.Σ. της Ένωσης αποφάσισε τη λειτουργία νέας σχολής διαιτησίας από 3 Οκτωβρίου 2012. Η σχολή θα λειτουργεί στην αίθουσα διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας. Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τη σχολή μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2510-222751 (γραφεία Ε.Π.Σ.Κ.), 6958-478.642 (Πρόεδρο Επιτροπής Διαιτησίας κ. Κυριακούδη) και 6945-926.400 (κ. Χρόνη Γαιτατζή). Επίσης μπορούν να καταθέτουν αίτηση ενδιαφέροντος στην γραμματεία της Ένωσης, σε ώρες λειτουργίας των γραφείων.

     

    6. Η Ε.Π.Σ. Καβάλας ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, πρόκειται να διοργανώσει σε τέσσερις κατηγορίες πρωταθλήματα υποδομής. Σε πρώτη φάση της κατηγορίας (Κ15) με ποδοσφαιριστές γεννημένους μετά την 1-1-1998 και (Κ13) με ποδοσφαιριστές γεννημένους μετά την 1-1-2000. Σε δεύτερη φάση την κατηγορία (Κ11) με ποδοσφαιριστές γεννημένους

    μετά την 1-1-2002 και (Κ9) με ποδοσφαιριστές γεννημένους την 1-1-2004. Όσα σωματεία επιθυμούν να λάβουν μέρος στις κατηγορίες (Κ15) και (Κ13) πρέπει να δηλώσουν εγγράφως το ενδιαφέρον τους στην Ε.Π.Σ. Καβάλας έως και την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012.

     

    7. Επειδή κάποια σωματεία επιθυμούν να λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα υποδομής με ομάδα που θα συγκροτείται από ποδοσφαιριστές γεννημένους τα έτη 1996-97, Παρακαλούμε όσα σωματεία έχουν ομάδα αυτής της ηλικίας ποδοσφαιριστών να το δηλώσουν εγγράφως, έτσι ώστε η ένωση να προβεί στην σύνταξη προκήρυξης και τον προγραμματισμό πρωταθλημάτων της κατηγορίας αυτής.

     

    8. Τιμωρήθηκε με έγγραφη επίπληξη ο παράγοντας του σωματείου Κεραυνός Πέρνης Νάσος Παύλος.

     

    9. Τιμωρήθηκε με έγγραφη επίπληξη ο παράγοντας του σωματείου Νέστος Χρυσούπολης Ισαακίδης Ιορδάνης.

     

    10. Το Δ.Σ. στη συνεδρίασή του τιμώρησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

    Φυλλαδίτης Χ. Ν. Μ.Α. Ορφανίου 1 αγωνιστική».

     

    One Response to “Τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός των διαιτητών της Ε.Π.Σ. Καβάλας και θα ακολουθήσει η απονομή των διπλωμάτων στους νέους διαιτητές”