Bookmarks

     

    Την ερχόμενη Τετάρτη 22 Αυγούστου στις 7 η ώρα το απόγευμα έχουν προγραμματιστεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας να διεξαχθούν οι κληρώσεις των αγώνων, των πρωταθλημάτων League, Α΄, Β΄ και Γ΄ κατηγορίας της τοπικής Ένωσης. Οι κληρώσεις αναμένονται με αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον την ώρα που το ερχόμενο Σάββατο 25 Αυγούστου ξενικάειμε την 1ηαγωνιστική ο φετινός θεσμός του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας. Πρόκειται για έναν θεσμό ο οποίος αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και μετά τις κληρώσεις που διεξήχθησαν, στην 1η φάση της διοργάνωσης υπάρχουν πολλές και αμφίρροπες αναμετρήσεις.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αυτά μεταξύ των άλλων τονίζονται στο σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής και αναλυτικά το περιεχόμενό του είναι το εξής:

     

    -«1. Γνωρίζουμε σε όλα τα σωματεία μας ότι η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής στο πρωτάθλημα έληξε την Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012.

     

    2. Οι κληρώσεις για τους αγώνες πρωταθλήματος League, Α’, Β’ και Γ’ κατηγορίας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2012-2013 θα διεξαχθεί στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Καβάλας την Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012 και ώρα 7.μ.μ..

    3. Η Ε.Π.Σ. Καβάλας εφαρμόζοντας πιστά τους κανονισμούς προπονητών και τις διατάξεις του ΚΑΠ, ενημερώνει ότι όλοι οι προπονητές των σωματείων σε League, Α’, Β’ και Γ’ κατηγορίας θα πρέπει υποχρεωτικά να προμηθευτούν από την Ένωση, δελτίο πιστοποίησης προπονητή. Τα δικαιολογητικά που θα πρέπει απαραιτήτως να καταθέσουν στην διοργανώτρια είναι:

    α) αίτηση σωματείου.

    β) ταυτότητα προπονητή σε ισχύ ή πιστοποιητικό παρακολούθησης σε ισχύ.

    γ) βεβαίωση μέλους Σ.Π.Π., τακτοποιημένο.

    δ) μία έγχρωμη φωτογραφία.

    ε) υπεύθυνη δήλωση του νόμου 1599, ότι δεν εμπίπτει στα κωλύματα.

    στ) επικυρωμένο αντίγραφο συμβολαίου από τη ΔΟΥ.

    ζ) καταβολή σχετικού παραβόλου.

    Για του μη πτυχιούχους που μπορούν να εργαστούν σε σωματεία Β’ και Γ’ κατηγορίας δεν είναι υποχρεωτική η προσκόμιση των δικαιολογητικών β, γ, στ. Σε καμία περίπτωση δεν θα δοθεί δελτίο πιστοποίησης σε προπονητή που δεν θα καταθέσει έστω και ένα από τα ανωτέρω δικαιολογητικά. Δεν θα επιτραπεί από τους διαιτητές, η παραμονή προπονητή κατά την διάρκεια του αγώνα σε πάγκο, αν προηγουμένως δεν καταθέσει μαζί με τα δελτία των ποδοσφαιριστών και το δελτίο πιστοποίησης. Τα ανωτέρω θα ισχύουν από την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

     

    4. Όλα τα σωματεία είναι υποχρεωμένα να καταθέσουν τα αιτήματά τους, για τον προγραμματισμό των αγώνων πρωταθλήματος, πριν εκδοθεί το αναλυτικό διμηνιαίο πρόγραμμα. Σε αντίθετη περίπτωση το αίτημα δεν θα γίνεται δεκτό, αφού δεν θα μπορεί να υλοποιηθεί.

    Comments are closed.