Bookmarks

    Στη συνέχιση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσής της, που πραγματοποιήθηκε στις 17 Αυγούστου και η οποία διεκόπη και θα γίνει αύριο Πέμπτη (30/8) στη 1 το μεσημέρι είναι στραμμένο το ενδιαφέρον των ιθυνόντων της ΠΑΕ Καβάλα αλλά και των αντίστοιχων του Ολυμπιακού Βόλου και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης μιας και αναμένεται να τεθεί επί τάπητος ως μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη, το θέμα που αφορά τις συγκεκριμένες τρεις ΠΑΕ. Να σημειώσουμε ότι οι εξελίξεις τρέχουν μετά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Superleague την προηγούμενη Τρίτη (28/8) εκεί όπου και σύμφωνα με τη διοργανώτρια αρχή ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο την περίοδο 2013-14 τέσσερις ομάδες να ανέβουν από τη Football League στη Superleague και αντίστοιχα να υποβιβαστούν δύο.

     

    Πραγματοποιήθηκε το ραντεβού

    Μάλιστα το ραντεβού που επρόκειτο να γίνει σήμερα Τετάρτη (29/8) μεταξύ του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη και του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Superleague Γιάννη Μώραλη, αυτό έγινε και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές μας οι συζητήσεις μεταξύ των δύο ανδρών προχώρησαν και μάλιστα σε αρκετά μεγάλο βαθμό χωρίς ωστόσο την ίδια ώρα να δουν το «φως της δημοσιότητας» περισσότερες λεπτομέρειες. Πιο συγκεκριμένα σήμερα Τετάρτη (29/8) ο Πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής Γιάννης Μώραλης συνοδευόμενος από τους Γιώργο Μποροβήλο και Στράτο Σωπήλη επισκέφθηκε τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Μώραλη με μοναδικό θέμα την αποκατάσταση της αδικίας σε βάρος της ΠΑΕ Καβάλα αλλά και των Ολυμπιακού Βόλου και Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες μας η θέση του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη είναι να ενταχθούν οι παραπάνω τρεις ΠΑΕ στο νέο πρωτάθλημα της Football League και από το επόμενο πρωτάθλημα να αυξηθούν σε 18 οι ομάδες της Superleague. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εκπρόσωποι της διοργανώτριας αρχής, της Superleague, ζήτησαν εγγυήσεις από τον Γιάννη Ιωαννίδη, για μεγαλύτερη επιχορήγηση από τον ΟΠΑΠ, καθώς θα εισαχθούν δύο νέες ομάδες στο νέο πρωτάθλημα. Έτσι αύριο με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η έκτακτη Γενική Συνεδρίαση της Football League προκειμένου να ολοκληρωθούν αισίως όλες οι διαδικασίες που απαιτούνται για την επισημοποίηση της συμμετοχής της ΠΑΕ Καβάλα αλλά και των ΠΑΕ Ολυμπιακού Βόλου και Ηρακλή Θεσσαλονίκης στο νέο πρωτάθλημα της Football League.

     

    Οργανώνεται το αγωνιστικό

    Εκείνο το οποίο θεωρείται σίγουρο είναι το γεγονός ότι στην ΠΑΕ Καβάλα σε εξέλιξη βρίσκεται η οργάνωση του αγωνιστικού τμήματος, η στελέχωση δηλαδή του έμψυχου δυναμικού της ομάδας καθώς επίσης και η ανεύρεση των προσώπων που θα στελεχώσουν το τεχνικό επιτελείο της ΠΑΕ Καβάλα. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, διά στόματος του μεγαλομετόχου της Καβαλιώτικης ΠΑΕ Γιώργου Τσοκτουρίδη σε εξέλιξη βρίσκονται οι συζητήσεις με τον προπονητή ο οποίος θα αναλάβει το πόστο της τεχνικής ηγεσίας της Ελαφράς Ταξιαρχίας του Βορρά και δεν αποκλείεται να είναι ξένος προπονητής. Οι συγκεκριμένες συζητήσεις γίνονται από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργο Τσοκτουρίδη καθώς επίσης και από τον γενικό αρχηγό της ΠΑΕ Κώστα Τσαλίκη. Μάλιστα οι συζητήσεις με το πρόσωπο το οποίο βρίσκεται στο επίκεντρο προκειμένου να αναλάβει το πόστο της τεχνικής ηγεσίας της ΠΑΕ Καβάλα έχουν προχωρήσει σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό και πιθανολογείται ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε αναμένεται να επέλθει συμφωνία. Σε ότι έχει να κάνει τώρα με τη συγκρότηση του τεχνικού επιτελείου της ομάδας πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό θα αποτελείται από τον επικεφαλής προπονητή, τον βοηθό του, τον προπονητή τερματοφυλάκων καθώς επίσης και το γυμναστή της ομάδας ο οποίος έχει συμφωνήσει προκειμένου να προσφέρει τις υπηρεσίες του και για ευνόητους λόγους εμείς δεν αναφέρουμε το όνομά του. Σε ότι έχει να κάνει τώρα με τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας να αναφέρουμε ότι ήδη πολλές από τις συζητήσεις που έχουν γίνει είτε κατά το παρελθόν είτε και πρόσφατα έχουν προχωρήσει σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό και μόλις επισημοποιηθεί η συμμετοχή της ΠΑΕ Καβάλα στο νέο πρωτάθλημα της Football League τότε αναμένεται οι συμφωνίες αυτές να μεταφραστούν σε υπογραφές συμβολαίων. Πρόκειται για παίκτες οι οποίοι προέρχονται είτε από την ελληνική είτε και από την ευρωπαϊκή αγορά και σταδιακά, μέρα με τη μέρα αναμένεται να στελεχωθεί το έμψυχο δυναμικό της Καβάλας. Πάντως υπάρχουν και κάποιες εκκρεμότητες σε ότι έχει να κάνει με τους παίκτες οι οποίοι ήρθαν πέρσι στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. (ομάδα Δ΄ Εθνικής) και άγνωστο παραμένει το αν θα συνεχίσουν ή όχι. Ονόματα όπως είναι ο τερματοφύλακας Μανώλης Αποστολίδης, ο αμυντικός-στόπερ Ηλίας Σεφερίδης, ο επιθετικός Αλέξης Βλάχος, ο Μπάμπης Προβατίδης και κάποια άλλα νεαρά παιδιά.

    One Response to “Πραγματοποιήθηκε το ραντεβού των Γιάννη Ιωαννίδη και Γιάννη Μώραλη σήμερα Τετάρτη (29/8) με θετικές εξελίξεις – Αύριο Πέμπτη (30/8) η έκτακτη Γενική Συνέλευση της Football League”