Bookmarks

     

    Δίκαια χαρακτήρισε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης τα αιτήματα των ομάδων της Football League και στις δηλώσεις που έκανε στο www.kavalagoal.gr σημείωσε μεταξύ των άλλων ότι άμεσα ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Σοφοκλής Πιλάβιος θα πρέπει να αναλάβει το θεσμικό του ρόλο προκειμένου να συγκαλέσει το συντομότερο δυνατό σύσκεψη με τη συμμετοχή των εκπροσώπων της Superleague και της Football League. Χαρακτηριστικά μετά το τέλος της ολοκλήρωσης της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Δ.Σ. της Football League αλλά και της ανακοίνωσης που εξέδωσε, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης έκανε δηλώσεις στο www.kavalagoal.gr και σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και τις αποφάσεις που ελήφθησαν μας δήλωσε τα εξής:

    -«Μετά την ολοκλήρωση του Δ.Σ. της Football League και μετά την ανακοίνωση που εκδόθηκε, παρά το γεγονός ότι εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι δε δίνεται λύση στο πρόβλημα της ένταξης της ΠΑΕ Καβάλα και των αντίστοιχων του Ολυμπιακού Βόλου και του Ηρακλή στο νέο πρωτάθλημα της Football League, η ουσία είναι ότι είμαι ιδιαίτερα πλέον αισιόδοξος και πιστεύω ότι είναι θέμα πολύ λίγων 24ώρων προκειμένου η όλη υπόθεση να οδηγηθεί σε οριστική λύση και το πρόβλημα που υφίσταται σήμερα να τελειώσει μια και καλή με τη δικαίωση του Α.Ο.Κ. και τη συμμετοχή του στη Football League. Μάλιστα θα ήθελα να σας δηλώσω ότι μετά από επαφές που πραγματοποίησα με Προέδρους ομάδων που αγωνίζονται σήμερα στο πρωτάθλημα της Football League, αντιλαμβάνομαι τα όσα μου είπαν και συμφωνώ απόλυτα με τα αιτήματά τους τα οποία και θεωρώ δίκαια. Αιτήματα τα οποία πιστεύω ότι πρέπει να βρουν λύση. Θεωρώ μάλιστα ότι πλέον ήρθε η ώρα ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.) Σοφοκλής Πιλάβιος να αναλάβει το θεσμικό του ρόλο, ώστε να συγκαλέσει σύσκεψη με τους εκπροσώπους της Superleague αλλά και της Football League, να καθίσουν όλοι γύρω από ένα τραπέζι και θεωρώ ότι αυτό θα πρέπει να γίνει αν όχι αύριο Παρασκευή (31/8), το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα (3/9). Θεωρώ σύμφωνα με τα όσα γνωρίζω ότι είναι πάρα πολύ κοντά στο να συμφωνήσουν όλοι και πιστεύω ότι μετά το τέλος μιας τέτοιας συνάντησης, η απόφαση την οποία θα λάμβαναν και θα την ανακοίνωναν στον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη θα μπορούσε να αποτελέσει και το τέλος μιας «Οδύσσειας» που ουκ ολίγα έχουμε τραβήξει εδώ και αρκετούς μήνες».

     

    -Κύριε Τσοκτουρίδη, οδεύουμε από παράταση σε παράταση, από μέρα σε μέρα, από εβδομάδα σε εβδομάδα και η κοροϊδία συνεχίζεται… Ένα σχόλιό σας θα ήθελα επ’ αυτού.

    -«Θεωρώ πως εάν είχαμε ξεκινήσει από μία συνάντηση των εκπροσώπων της Ε.Π.Ο., της Superleague και της Football League το θέμα θα είχε τελειώσει αισίως για όλους μας και μάλιστα εδώ και καιρό. Το σίγουρο είναι πως υπάρχουν δίκαια αιτήματα, αυτά των ομάδων της Football League και πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο μιας και εμείς αύριο ως μέλη της κατηγορίας της Football League θα τα βρούμε μπροστά μας έτσι ώστε μέσα από τη συγκεκριμένη ευκαιρία που υπάρχει να λυθούν χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες της Football League».

     

     

    Comments are closed.