Bookmarks

     

    Ξεκινάει σήμερα Δευτέρα 20 Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 27 του ίδιου μήνα το Camp το οποίο διοργανώνει ο Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας στον οικισμό Αστρίς στη Θάσο και στο οποίο συνολικά συμμετέχουν 24 αθλητές του συλλόγου. Πρόκειται για μία ιδιαίτερα σημαντική διοργάνωση και βασικό μέλημα του Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη διοργάνωση.

     

    Ο προπονητής του Συλλόγου Χάρης Παλτόγλου θα παραχωρεί στους αθλητές που θα συμμετέχουν στο Camp καθημερινές διπλές προπονήσεις δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην φυσική κατάσταση – ευλυγισία και τεχνική. Ο συνδυασμός αυτός, προπόνησης και διακοπών θα κρύβει και πολλές εκπλήξεις καθώς και πολλά χαρούμενα και ψυχαγωγικά events που θα πραγματοποιούνται κατά το υπόλοιπο της ημέρας. Θαλάσσια αθλήματα, παιχνίδια στην πισίνα, πεζοπορία, μπιλιάρδο και διάφορες άλλες εκδηλώσεις θα κάνουν το 1ο Camp του Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας να μείνει σε όλους αξέχαστο.

    One Response to “Ξεκινάει σήμερα Δευτέρα 20 Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 27 του ίδιου μήνα το Camp το οποίο διοργανώνει ο Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας στον οικισμό Αστρίς στη Θάσο”