Bookmarks

    Με αρκετά νέα πρόσωπα, τα οποία εντάχθηκαν, στο έμψυχο δυναμικό του ανδρικού τμήματος της Α.Ε. Καβάλας, και παρουσία σύσσωμης της Διοίκησης, του Προέδρου της Αντώνη Πρασίνη, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της προηγούμενης Δευτέρας (30/7) η πρώτη συνάντηση εν όψει των υποχρεώσεων, στο νέο πρωτάθλημα της League της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας (Ε.Π.Σ.Κ.). Μάλιστα να σημειώσουμε το γεγονός ότι το πρώτο ραντεβού της ομάδας συνοδεύτηκε και με τον καθιερωμένο αγιασμό ο οποίος πραγματοποιήθηκε από τον Πατέρα Παναγιώτη.

     

    Το σίγουρο είναι ότι η νέα ομάδα της Α.Ε. Καβάλας «χτίζεται» πάνω σε γερές βάσεις από τον Πρόεδρο του Καβαλιώτικου συλλόγου Αντώνη Πρασίνη ο οποίος είναι αποφασισμένος να δώσει «γη και ύδωρ» στον προπονητή Βασίλη Ζέρβα προκειμένου, η νεοφώτιστη ομάδα της Α.Ε.Κ. στο νέο πρωτάθλημα της League της Ε.Π.Σ. καβάλας να πραγματοποιήσει μία αξιοπρεπή πορεία. Μάλιστα το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε. Καβάλας εξέδωσε σχετικό δελτίο τύπου στο οποίο μάλιστα σημειώνεται το γεγονός ότι τις επόμενες ημέρες θα γίνει η παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του Καβαλιώτικου συλλόγου.

     

    Το δελτίο τύπου της Α.Ε. Καβάλας

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου της Α.Ε. Καβάλας περιλαμβάνει τα εξής:

    -«Μέσα σε ένα κλίμα ιδιαίτερα φιλικό και με πολλά νέα πρόσωπα στο έμψυχο δυναμικό της, ξεκίνησε το απόγευμα της προηγούμενης Δευτέρας (30/7) η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας της Α.Ε. Καβάλας με την καθιερωμένη πρώτη συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του «Βερούλειου» γηπέδου. Το πρώτο ραντεβού της ΑΕΚ εν όψει των υποχρεώσεων της ομάδας για το νέο πρωτάθλημα της League της Ε.Π.Σ. Καβάλας, συνοδεύτηκε με τον καθιερωμένο αγιασμό ο οποίος πραγματοποιήθηκε από τον Πατέρα Παναγιώτη και στον οποίο έδωσαν το παρόν τους, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Αντώνης Πρασίνης, ο γενικός αρχηγός της ομάδας Σταμάτης Τσάμαρης, όλα τα μέλη της Διοίκησης, ο προπονητής Βασίλης Ζέρβας, παλαιοί αλλά και νέοι ποδοσφαιριστές και βέβαια αρκετοί φίλαθλοι.

     

    Λίγο πριν από την έναρξη της πρώτης προπόνησης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Α.Ε. Καβάλας Αντώνης Πρασίνης μιλώντας στους ποδοσφαιριστές τους επισήμανε την ανάγκη να παρουσιαστούν τόσο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας όσο και κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος της League, πειθαρχημένοι εντός αλλά και εκτός αγωνιστικών χώρων. Τους υπογράμμισε ότι θα πρέπει μόνο μέσα από σκληρή δουλειά, σε ατομικό αλλά και σε συλλογικό επίπεδο θα μπορέσει η Α.Ε. Καβάλας να πετύχει στους στόχους που έχει θέσει ενώ παράλληλα τους υπογράμμισε το γεγονός ότι θα πρέπει να σέβονται τις αποφάσεις του προπονητή τον οποίο κατά γράμμα θα πρέπει κατά γράμμα να ακολουθούν τις εντολές του. Από την πλευρά του ο γενικός αρχηγός Σταμάτης Τσάμαρης μιλώντας στους ποδοσφαιριστές τους τόνισε πως όλα κερδίζονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους με σκληρή και επίπονη δουλειά και τους τόνισε ότι κανένας αγώνας δεν πηγαίνει χαμένος αν αυτός στηρίζεται σε γερές βάσεις. Από την πλευρά του ο προπονητής Βασίλης Ζέρβας ζήτησε από τους παίκτες να είναι τυπικοί, ουσιαστικοί, εργατικοί αλλά και υπάκουοι τόσο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας όσο και στο νέο πρωτάθλημα της League που θα συμμετέχει η Α.Ε. Καβάλας, τους εντόπισε, τις δυσκολίες αλλά και τις παγίδες του νέου πρωταθλήματος και τέλος τους υπογράμμισε την ανάγκη του αλληλοσεβασμού που θα πρέπει να υπάρχει μεταξύ όλων τόσο εντός όσο και εκτός αποδυτηρίων».

     

    -«Στο έμψυχο δυναμικό του ανδρικού τμήματος της Α.Ε. Καβάλας που προέρχονταν από το περσινό ρόστερ ήδη προστέθηκαν και κάποιοι νέοι ποδοσφαιριστές, που διακρίνονται για την εμπειρία αλλά και το ταλέντο τους, ενώ μέσα στις προθέσεις της Διοίκησης και ειδικότερα του Προέδρου Αντώνη Πρασίνη είναι το ρόστερ της να εμπλουτιστεί άμεσα σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό. Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Α.Ε. Καβάλας θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που θα πραγματοποιηθεί στο άμεσο μέλλον και για την οποία θα ενημερωθούν οι εκπρόσωποι του αθλητικού ρεπορτάζ και των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης προκειμένου να παραστούν».

    One Response to “Με χαμόγελα αλλά και χαμηλούς τόνους πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Δευτέρα (30/7) η πρώτη της Α.Ε. Καβάλας – «Γη και ύδωρ» δίνει ο Πρόεδρος της Α.Ε.Κ. Αντώνης Πρασίνης στον προπονητή Βασίλη Ζέρβα”