Bookmarks

     

    Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο camp Ταεκβοντό στην Θάσο από τον Αθλητικό Σύλλογο Ταεκβοντο Καβάλας που πραγματοποιήθηκε στο «Aeolis Τhassοs Palace» (περιοχή Αστρίς). Το 1ο camp Ταεκβοντό ήταν διάρκειας μίας εβδομάδας και πιο συγκεκριμένα από τις 20 μέχρι και τις 27 Αυγούστου και σ’ αυτό να τονίσουμε ότι συνολικά συμμετείχαν 25 αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καβάλας.

     

    Μάλιστα από πλευράς του Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας εκφράζονται οι ευχαριστίες για όλα τα παιδιά τα οποία έλαβαν μέρος στο 1ο camp Ταεκβοντό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, τόσο για το ζήλο όσο και τη διάθεση που έδειξαν στην προπόνηση αλλά και για όλες τις άλλες δραστηριότητες του προγράμματος. Τα παιδιά είχαν την δυνατότητα να αθληθούν, να παίξουν και να διασκεδάσουν υπό την επίβλεψη του δασκάλου Παλτόγλου Χάρη. Τέλος να σημειώσουμε ότι από πλευράς του Αθλητικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καβάλας εκφράζονται ευχαριστίες προς τον ιδιοκτήτη του «Aeolis Τhassοs Palace Παρασχούδη» Πάρη για όλες τις υπηρεσίες που παρείχε και για την άψογη φιλοξενία.

    2 Responses to “Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο camp Ταεκβοντό στην Θάσο από τον Αθλητικό Σύλλογο Ταεκβοντο Καβάλας που πραγματοποιήθηκε στο «Aeolis Τhassοs Palace» (περιοχή Αστρίς)”