Bookmarks

     

    Μετά τον Κρις Χουγκάζ και τον Δημήτρη Γαλάνη, ο τρίτος προπονητής που θα καθίσει στον πάγκο της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας κατά τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας είναι ο προπονητής Άγγελος Κορωνιός. Πιο συγκεκριμένα η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας με σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε σήμερα Δευτέρα (26/11) λίγο μετά τις 4.30 το απόγευμα ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεργασίας της με τον προπονητή Δημήτρη Γαλάνη και την πρόσληψη του Άγγελου Κορωνιού στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

     

    Η ανακοίνωση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης

    Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας μετά τις ραγδαίες εξελίξεις που παρατηρήθηκαν και την ανέλπιστη ήττα της ομάδας από τον Ίκαρο Καλλιθέας με σκορ (82-83) και μάλιστα εντός έδρας έχει ως εξής:

    -«Η ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας ανακοινώνει τη διακοπή συνεργασίας της με τον προπονητή, κ. Δημήτρη Γαλάνη, τον οποίον ευχαριστεί για τη συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του. Νέος τεχνικός της ομάδας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου αναλαμβάνει ο κ.Άγγελος Κορωνιός.

    Ποιος είναι

    Ο Άγγελος Κορωνιός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς αθλητές σε διακρίσεις σε προσωπικό επίπεδο στην ιστορία του Ελληνικού μπάσκετ. Μετά την αποχώρησή του από τα γήπεδα ακολούθησε καριέρα προπονητή και τη σεζόν 2005-2006 ανέλαβε την ομάδα του Αλίμου. Την επόμενη σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α2 το 2007 με το Σπόρτιγκ και το 2007 ανέλαβε την Α.Ε.Κ., όμως παραιτήθηκε μετά την πρώτη αγωνιστική. Τον Ιανουάριο του 2011 συμφώνησε να αναλάβει εκ νέου την τεχνική ηγεσία της Α.Ε.Κ., μετά την παραίτηση του Μηνά Γκέκου».

     

     

    Comments are closed.