Bookmarks

     

     

     

     

     

     

     

     

    Την απόφαση να συζητήσουν εκ νέου με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) και την Super League για την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων, είναι γνωστό ότι έλαβαν οι εκπρόσωποι των ομάδων της Football League κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Πέμπτη (30/8). Εκείνο το οποίο θα πρέπει να θεωρήσουμε κάτι περισσότερο από βέβαιο είναι το γεγονός ότι η συγκεκριμένη συνάντηση θα πρέπει γίνει το αργότερο μέχρι την προσεχή Τρίτη (4/9) και μετά η πρόταση που θα προκριθεί, θα μεταβιβαστεί στην Πολιτεία και ειδικότερα στο Υφυπουργείο Αθλητισμού στον αρμόδιο Υφυπουργό Γιάννη Ιωαννίδη.

     

    Με βάση λοιπόν όλα τα παραπάνω πλέον άπαντες περιμένουν την επιστροφή του Προέδρου της Ε.Π.Ο. Σοφοκλή Πιλάβιου από το Μονακό λόγω της παρουσίας του εκεί για τις κληρώσεις των ευρωπαϊκών διοργανώσεων στις οποίες και ο ίδιος έλαβε μέρος. Έτσι με την επιστροφή του Σοφοκλή Πιλάβιου από την Αθήνα αναμένεται την προσεχή Δευτέρα (3/9) ή την προσεχή Τρίτη (4/9) να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι οι εκπρόσωποι της Ε.Π.Ο., της Superleague και της Football League προκειμένου να συναποφασίσουν.

     

    Είναι γνωστό βέβαια ότι η Football League συνεδρίασε προκειμένου να μπει ένα οριστικό τέλος με το θέμα της Καβάλας, του Ολυμπιακού Βόλου και του Ηρακλή, για το αν θα αγωνιστούν τελικά στο πρωτάθλημα της Football League τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε το γεγονός ότι στην κρίσιμη συνάντηση που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον θα τεθούν αρκετά θέματα, όπως η νομική κάλυψη από την ΕΠΟ, οι τροποποιήσεις κανονισμών και προκηρύξεων των πρωταθλημάτων, αλλά και το οικονομικό με την διοργανώτρια αρχή να επιδιώκει τις οφειλές της Super League. Όταν λοιπόν οι φορείς του ποδοσφαίρου συναντηθούν και συμφωνήσουν σε μια συγκεκριμένη πρόταση, τότε αυτή θα αποσταλεί στον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη ώστε να ξεκαθαρίσει και το κομμάτι που αφορά την Πολιτεία.

    Comments are closed.