Bookmarks

     

    Το μεθοδικό «χτίσιμο» της νέας ομάδας στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας συνεχίζεται και στο έμψυχο δυναμικό της έχουν ενταχθεί οι Nemanja Mitrović και Πέτρος Βελισσαρίου! Μίας ομάδας που θα βγάζει ενέργεια στο παρκέ και θα παλεύει την κάθε φάση. ‘Ετσι, σήμερα η ΚΑΕ Έ.Κ.Καβάλας προχώρησε σε διπλό μετεγγραφικό χτύπημα, αποκτώντας για τα επόμενα δύο χρόνια τον Nemanja Mitrović και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια τον Πέτρο Βελισσαρίου. Την ίδια ώρα οι προσπάθειες για ακόμη καλύτερη ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας συνεχίζονται και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές μας τις επόμενες ημέρες αναμένονται πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις.

     

     

    Ποιός είναι ο Nemanja Mitrović

    Ο Nemanja Mitrović είναι γεννημένος στις 27 Ιουλίου του 1990, έχει ύψος 1,97, αγωνίζεται ως Shooting Guard και είναι μόνιμο μέλος της Εθνικής ομάδας της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης. Από το 2010/12 αγωνίστηκε με τους Portland Pilots και προς το τέλος της χρονιάς πήγε στην ισπανική Unicaja Málaga.

     

    Ποιός είναι ο Πέτρος Βελισσαρίου

    Ο Πέτρος Βελισσαρίου είναι γεννημένος στις 20/04/1993 και έχει ύψος 1,90, παίζει σαν point guard και από το 2007 έως το 2012 αγωνίστηκε στην ομάδα του Μαντουλίδη, ενώ  ταυτόχρονα ήταν μέλος της Εθνικής Ομάδας Παίδων που συμμετείχε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων στη Λιθουανία το 2009, στη Σχολική Ομάδα Καλαθοσφαίρισης των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη που κατέλαβε τη 3η θέση στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα (Κωνσταντινούπολη Μάιος 2009) και στην Ομάδα Παίδων του ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ που κατέκτησε την πρώτη πανελλήνια θέση το 2008 (Ρόδος) και το 2009 (Καβάλα).

    Comments are closed.