Bookmarks

     

    Παίκτες της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας θα πρέπει να θεωρούνται οι Νίκος Στυλιανού και Δημήτρης Καλαμπάκας. Αμφότεροι έχουν συμφωνήσει προφορικά να συνεχίσουν την καριέρα τους στην Καβαλιώτικη ΚΑΕ και το μόνο που απομένει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις για να οριστικοποιηθούν οι δύο αυτές μεταγραφές. Τόσο ο Κύπριος γκαρντ, όσο και ο πρώην φόργουορντ του ΠΑΟΚ συμμετείχαν στο καμπ της ομάδας και έπεισαν τον Κρις Χουγκάζ ότι αξίζουν μια θέση στο ρόστερ της νέας περιόδου.

     

    Στα υπόλοιπα θέματα τα οποία σχετίζονται με το αγωνιστικό κομμάτι της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, να σημειώσουμε το γεγονός ότι οι ιθύνοντες της Καβαλιώτικης ΚΑΕ και ειδικότερα ο νέος προπονητής της Κρις Χουγκάζ, ψάχνουν για καλαθοσφαιριστές, από την αμερικανική αγορά που θα καλύπτουν τις θέσεις «1», «3» και «5», ενώ πέρα από τους τρεις Αμερικανούς δεν αποκλείεται να αποκτηθεί και ένας κοινοτικός. Αυτός, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο Βούλγαρος γκαρντ, Σιμεόν Ίλιεφ, που έχει δοκιμαστεί και είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις.

     

    Στις 20 Αυγούστου ξεκινάει η προετοιμασία της Ένωσης

    Νωρίτερα από ό,τι αρχικά είχε σκεφτεί ο προπονητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Κρις Χουγκάζ θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, εν όψει του νέου πρωταθλήματος. Από τη στιγμή που ο ΕΣΑΚΕ οριστικοποίησε την έναρξη της Α1 στις 7 Οκτωβρίου ο 43χρονος τεχνικός έκρινε σκόπιμο η επίσημη «πρώτη», στο ΔΑΚ Καλαμίτσας, να γίνει τη Δευτέρα 20 Αυγούστου. Επίσης, όπως αποφασίστηκε σε συνεννόηση με τους διοικούντες την ΚΑΕ το βασικό μέρος της προετοιμασίας θα διεξαχθεί στην Καβάλα. Μέχρι την έναρξη των προπονήσεων της Καβαλιώτικης ΚΑΕ, πάντως, ο προπονητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Κρις Χουγκάζ θέλει να έχει ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός, προκειμένου να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

    One Response to “Τη Δευτέρα 20 Αυγούστου θα ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας”