Bookmarks

     

    Για την ερχόμενη εβδομάδα μετατέθηκε το ταξίδι του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργου Τσοκτουρίδη στην Αθήνα και ειδικότερα για το ραντεβού με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Σοφοκλή Πιλάβιο λόγω του ότι ο Πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής μετέβη στην Κρήτη για το σεμινάριο προεπιλογής των διαιτητών της λίγκας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Αρχικά να σημειώσουμε το γεγονός ότι το ραντεβού του Γιώργου Τσοκτουρίδη με τον Πρόεδρο της Ε.Π.Ο. Σοφοκλή Πιλάβιο και τον πρώην Υπουργό Μακεδονίας-Θράκης και νυν Βουλευτή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Καλαντζή είχε οριστεί για την προηγούμενη Πέμπτη (5/7) αλλά λόγω του ότι ο Πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής μετέβη στην Κρήτη το συγκεκριμένο ραντεβού αναβλήθηκε για την ερχόμενη εβδομάδα και ειδικότερα για την προσεχή Πέμπτη (12/7).

     

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι στο «στρατόπεδο» της ΠΑΕ Καβάλα δεν υπάρχει καμία απολύτως ανησυχία για την μετάθεση του συγκεκριμένο ραντεβού αφού σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές μας οι μέχρι τώρα υποσχέσεις αλλά και δεσμεύσεις που έχουν δοθεί στους εκπροσώπους της Καβαλιώτικης ΠΑΕ κάνουν λόγο για τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League. Βέβαια την ίδια ώρα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι η Ε.Π.Ο. σχεδιάζει πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής με 20 ομάδες και σ’ αυτό θα συμμετέχει τόσο η ΠΑΕ Καβάλα όσο και η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καθώς επίσης και ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης. Μάλιστα να σημειωθεί ότι δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η Ένωση Β΄ και Γ΄ Εθνικής περιμένει προκειμένου να διαπραγματευτεί εκ νέου τα τηλεοπτικά δικαιώματά της για τη νέα χρονιά αφού οριστεί ο αριθμός των ομάδων που θα συμμετέχουν στις συγκεκριμένες κατηγορίες. Σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε ότι από την πλευρά της η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκτιμά πως ίσως να μη χρειαστεί να γίνει καν η αύξηση των ομάδων σε 20 προκειμένου να ενσωματωθούν στο συγκεκριμένο αριθμό Καβάλα, Ολυμπιακός Βόλου και Ηρακλής Θεσσαλονίκης αφού ως γνωστών κάποιες από τις ομάδες που δεν πρόκειται να πάρουν τη σχετική αδειοδότηση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α.) θα υποβιβαστούν.

    One Response to “Την ερχόμενη Πέμπτη (5/7) το ραντεβού του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργου Τσοκτουρίδη και του Βουλευτή Γιώργου Καλαντζή με τον Πρόεδρο της Ε.Π.Ο. Σοφοκλή Πιλάβιο”