Bookmarks

     

    Τα ψέματα φαίνεται ότι τελειώνουν για την ΠΑΕ Καβάλα και η αντίστροφη μέτρηση της συμμετοχής των «Αργοναυτών» στο πρωτάθλημα της Football League ήδη έχει ξεκινήσει. Αυτό αναμένεται να επισημοποιηθεί με τη δήλωση στην οποία θα προχωρήσει και όπως δείχνουν όλα άμεσα, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.) Σοφοκλής Πιλάβιος ο οποίος θα κάνει θετική εισήγηση για τη συμμετοχή της ΠΑΕ Καβάλα αλλά και της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου στο πρωτάθλημα της Football League τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

     

    Οι διαβεβαιώσεις αυτές μάλιστα έχουν γίνει γνωστές στους εκπροσώπους των δύο ΠΑΕ και ειδικότερα στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργο Τσοκτουρίδη ο οποίος ήδη ξεκίνησε την οργάνωση σε ότι έχει να κάνει με τις κατευθύνσεις που απαιτούνται και με το οργανόγραμμα που χρειάζεται για να λειτουργήσουν οι «Αργοναύτες» τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Football League.

     

    Θέμα χρόνου είναι η ανακοίνωση από τον Σ. Πιλάβιο

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το γεγονός ότι η επίσημη ανακοίνωση που θα συνοδεύεται και από τη θετική εισήγηση διά στόματος του Προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρική Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.) Σοφοκλή Πιλάβιο αναμένεται να γίνει το συντομότερο δυνατόν. Με άλλα λόγια είναι υπόθεση χρόνου. Οι πληροφορίες μάλιστα λένε ότι ο «ισχυρός» άνδρας της διοργανώτριας αρχής Σοφοκλής Πιλάβιος αναμένεται αυτό να το πράξει τις επόμενες ημέρες και μάλιστα μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοργανώτρια αρχή και πιο συγκεκριμένα η Ένωση των πρωταθλημάτων Football League και Football League 2 προσανατολίζεται στο να δημιουργήσει το νέο πρωτάθλημα της Football League με τη συμμετοχή 21 ομάδων. Δηλαδή με τις 18 ομάδες οι οποίες επρόκειτο να συμμετάσχουν σ’ αυτό καθώς και με τη συμμετοχή των ΠΑΕ Καβάλα, Ολυμπιακού Βόλου αλλά και Ηρακλή Θεσσαλονίκης εφόσον για την περίπτωση του τρίτου δεν υπάρξουν νομικά κωλύματα. Έτσι λοιπόν με βάση όλα τα παραπάνω, με δεδομένες τις δεσμεύσεις αλλά και τις υποσχέσεις που έχουν δοθεί και με την επίσημη ανακοίνωση της Ε.Π.Ο. Σοφοκλή Πιλάβιου που αναμένεται να γίνει σήμερα ή αύριο, τα πάντα έχουν δρομολογηθεί.

     

    Στο επίκεντρο είναι πλέον η οργάνωση

    Με βάση λοιπόν όλα τα παραπάνω και αν λάβουμε υπόψη το ότι μόνο το τυπικό «πράσινο φως» απομένει τότε φαίνεται πως τα πάντα έχουν πάρει το δρόμο τους. Έτσι στο στρατόπεδο της Καβαλιώτικης ΠΑΕ που οι κινήσεις για την οργάνωση της ομάδας έχουν πάρει έναν συγκεκριμένο ρυθμό αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει πισωγύρισμα στη συμμετοχή του Α.Ο.Κ. στο πρωτάθλημα της Football League. Ήδη οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως έχουν εντοπιστεί τα γραφεία τα οποία θα φιλοξενήσουν την ΠΑΕ Καβάλα και τα οποία βρίσκονται στο κέντρο της πόλης. Μάλιστα καλά πληροφορημένες πηγές μας αναφέρουν πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα και αυριανός Πρόεδρός της Γιώργος Τσοκτουρίδης θέλει να βρει και μάλιστα άμεσα τη στέγη που θα φιλοξενηθούν τα γραφεία της Καβαλιώτικης ΠΑΕ προκειμένου να προχωρήσει η οργάνωση για τη στελέχωσή τους. Βέβαια αυτό είναι το πρώτο βήμα για συγκεκριμένη κατεύθυνση μιας και την ίδια ώρα, μόλις η ΠΑΕ Καβάλα πάρει το «χρίσμα» της συμμετοχής της στη Football League άμεσα θα πρέπει να γίνουν οι κινήσεις για την πρόσληψη του νέου προπονητή αλλά και των συνεργατών του καθώς επίσης και για τον «εμπλουτισμό» των αποδυτηρίων και ειδικότερα του έμψυχου δυναμικού της ομάδας. Προς αυτή την κατεύθυνση μάλιστα και σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του γενικού αρχηγού Κώστα Τσαλίκη αναμένεται να επιστρέψουν στο ρόστερ της ομάδας οι ποδοσφαιριστές που προέρχονταν από τα τμήματα U20 και U17 της ΠΑΕ Καβάλα και πέρσι μετακινήθηκαν στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ.. Από κει και πέρα υπάρχει μια άλλη μεγάλη σειρά ζητημάτων που θα πρέπει να εκτιμηθεί ανάλογα ώστε η ομάδα το συντομότερο δυνατόν να οργανωθεί όσο καλύτερα γίνεται προκειμένου τα πάντα να κυλίσουν ομαλά μέχρι και την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Football League.

     

    Αποφασισμένος για τα πάντα

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι από την πλευρά του ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης είναι αποφασισμένος προκειμένου να δημιουργήσει στην εξέλιξη του χρόνου όσο το δυνατόν καλύτερες προϋποθέσεις ώστε η ομάδα να στελεχωθεί όσο καλύτερα γίνεται, να εμπλουτιστεί το υλικό της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προκειμένου να δείξει εκείνη τη δυναμική η οποία απαιτείται, με την επιστροφή της στις επαγγελματικές κατηγορίες.

    Comments are closed.