Bookmarks

     

    Για 4 ημέρες στην Αθήνα θα βρίσκεται από την ερχόμενη Δευτέρα (16/7) μέχρι και την ερχόμενη Πέμπτη (19/7) ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης ο οποίος έχει προγραμματίσει σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους φορέων του ελληνικού ποδοσφαίρου καθώς επίσης και με εκπροσώπους του επαγγελματικού ποδοσφαίρου της χώρας μας. Πρόκειται για μία συνέχεια των συναντήσεων που ξεκίνησε εδώ και καιρό ο μεγαλομέτοχος της Καβαλιώτικης ΠΑΕ Γιώργος Τσοκτουρίδης και ο οποίος με την επιστροφή του στην Καβάλα την ερχόμενη Πέμπτη (16/7) αναμένεται να έχει στις αποσκευές του την εξασφάλιση της συμμετοχής της ΠΑΕ Καβάλα στο πρωτάθλημα της Football League, για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

     

    Μάλιστα σύμφωνα με τα δεδομένα τα οποία έχουμε μέχρι σήμερα το συγκεκριμένο ταξίδι του Γιώργου Τσοκτουρίδη στην πρωτεύουσα αναμένεται να είναι το τελευταίο σε ότι έχει να κάνει με τις επίμονες προσπάθειες οι οποίες καταβάλλονται εδώ και μήνες προκειμένου ο Α.Ο.Κ. να δικαιωθεί και να αποκατασταθεί η σε βάρος του αδικία. Βέβαια σε όλα τα παραπάνω θα πρέπει να σημειώσουμε το γεγονός ότι την ερχόμενη Πέμπτη κατά πάσα πιθανότητα θα συνεδριάσει και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.) και μετά το πέρας του, ο Πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής Σοφοκλής Πιλάβιος αναμένεται να ανακοινώσει τη θετική εισήγησή του για τη συμμετοχή της ΠΑΕ Καβάλα, όπως επίσης και των ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και Ηρακλής Θεσσαλονίκης, τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο στο πρωτάθλημα της Football League.

     

    Νοίκιασε γραφεία η ΠΑΕ Καβάλα

    Η οργάνωση της ΠΑΕ Καβάλα βρίσκεται σε εξέλιξη και η Καβαλιώτικη ΠΑΕ, απέκτησε στέγη σε κτίριο το οποίο βρίσκεται στη στοά του Νότη, στην πόλη μας. Τα γραφεία φιλοξενούνται στον 7ο όροφο του κτιρίου και από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες για τον εξοπλισμό τους.

    Comments are closed.