Bookmarks

     

    Ο Άρης Ακροποτάμου έκανε τελικά την έκπληξη εντάσσοντας στο έμψυχο δυναμικό του τον νεαρό και ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, πρώην παίκτη της Καβάλας 2004 Γιώργο Κουτσικοβαγγέλη. Και αυτό γιατί ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε βρεθεί στο «στόχαστρο» του Ορφέα Ελευθερούπολης αλλά τελικά το όλο σκηνικό ανατράπηκε την τελευταία ημέρα και ο ταλαντούχος παίκτης Γιώργος Κουτσικοβαγγέλης θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Χρήστου Παρασκευά. Για έναν ακόμη χρόνο στην ομάδα του Άρη Ακροποτάμου θα συνεχίσει και ο έμπειρος αμυντικός Γιώργος Μανάφης ο οποίος στο ραντεβού που είχε με τον Πρόεδρο της ομάδας Χρήστο Παρασκευά, και οι δύο πλευρές αφού τα βρήκαν σε όλα συμφώνησαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

     

    Την ίδια ώρα 3 ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίζονταν πέρσι με τη φανέλα του Άρη Ακροποτάμου θα συνεχίσουν την καριέρα τους σε άλλο σύλλογο. Η αναφορά μας γίνεται στους Σαουλίδη, Σαλαπατά και Κωνσταντάρα ενώ παίκτης της ομάδας θεωρείται ο ποδοσφαιριστής Αμιάδης ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στον Ατρόμητο Ακροβουνίου. Σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε το γεγονός ότι στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας εντάχθηκαν οι πρώην παίκτες του Βρασίδα Νέας Περάμου Σάσσος και Μπαρμπαγιάννης.

     

    Αποφασισμένος είναι ο Χρήστος Παρασκευάς

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι ο Πρόεδρος της ομάδας του Ακροποτάμου Χρήστος Παρασκευάς που κατά τη διάρκεια του περσινού πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας ο Άρης αποτέλεσε την έκπληξη του μαραθωνίου τερματίζοντας στη 2η θέση της βαθμολογίας, είναι αποφασισμένος και φέτος να βάλει «αρκετά βαθιά» και πάλι το χέρι στην τσέπη προκειμένου η ομάδα του για μία ακόμη χρονιά να πραγματοποιήσει μία ανάλογη πορεία. Μάλιστα πρόθεση του «ισχυρού» άνδρα της ομάδας του Άρη Ακροποτάμου, μέσα από την καθημερινή συνεργασία του με τον προπονητή Νίκο Καραμπετάκη είναι το να δημιουργήσει εκείνες τις προϋποθέσεις προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί όσο πιο σημαντικά γίνεται έτσι ώστε και πάλι να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.

    Comments are closed.