Bookmarks

     

    Τιμή και ιδιαίτερα μεγάλη χαρά που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας νιώθει, ο νέος προπονητής της Κρις Χουγκάζ ο οποίος ως γνωστών αποτελεί και τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Πρίφτη. Ο νεαρός τεχνικός που επέστρεψε σε γνώριμα γι’ αυτόν «λημέρια» στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας ως πρώτος προπονητής, μετά από δύο χρόνια απουσίας, μίλησε για όλους και για όλα. Αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, στην επιστροφή του ως πρώτος προπονητής της Καβαλιώτικης ΚΑΕ, στους στόχους που βάζει η ομάδα του καθώς και στο σχεδιασμό του ρόστερ, για τον εμπλουτισμό του έμψυχου δυναμικού της Καβαλιώτικης ΚΑΕ.

     

    Η συνέντευξη του Κρις Χουγκάζ

    Μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr), ο νέος προπονητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Κρις Χουγκάζ εξέφρασε την πρόθεσή του προκειμένου να δημιουργήσει ένα νεανικό σύλλογο στην Καβάλα και αναλυτικά μεταξύ των άλλων απαντώντας στις ερωτήσεις που του έθεσαν, ο ίδιος δήλωσε τα εξής:

     

    -Για την συνεργασία του με την Καβάλα:

    -«Εκτός από μεγάλη τιμή είναι και μεγάλη χαρά που βρίσκομαι και πάλι στη πόλη της Καβάλας. Είχα τη χαρά να βρεθώ εδώ στα πρώτα της βήματα στην Α1 και από τότε με συνδέουν πολλά με την ομάδα αλλά και με πρόσωπα που σχετίζονται με αυτή».

     

    -Για την επιστροφή του αυτή τη φορά ως πρώτος προπονητής:

    -«Ως συνεργάτης έδινα όλο μου τον εαυτό για να πάει καλά η ομάδα, όμως πλέον ως πρώτος υπάρχει μεγαλύτερο βάρος. Από την πλευρά μου υπάρχει μεγάλη διάθεση και είμαι έτοιμος να δώσω όλη μου τη ψυχή για να συνεχίσει η Ένωση την καλή πορεία που έχει στην Α1.Φέτος θα είναι ένα πρωτάθλημα πιο δύσκολο σε σχέση με πέρσι, καθώς θα υπάρχουν 14 ανταγωνιστικές ομάδες. Το ιδιαίτερο είναι ότι η ομάδα πρέπει να χτιστεί σχεδόν από την αρχή, όμως όλα αυτά αποτελούν προκλήσεις για εμένα προκειμένου να δώσω ότι μπορώ».

     

    -Για τους στόχους που θέτει αγωνιστικά και βαθμολογικά:

    -«Βαθμολογικά δεν μπορώ να πω κάτι. Το σίγουρο είναι ότι θέλουμε να έχουμε μία αξιοπρεπή πορεία. Αγωνιστικά θα ήθελα να δω την ομάδα να δημιουργεί ένα δυνατό κορμό Ελλήνων παικτών κι αν γίνεται νέων σε ηλικία. Το ρόστερ θέλω να είναι γεμάτο από ενέργεια και ενθουσιασμό».

     

    -Για τον σχεδιασμό του ρόστερ:

    -«Είμαι δύο μέρες στη πόλη και ήδη έχουμε ξεκινήσει να καταστρώνουμε τα πλάνα μας. Μαζί με τον πρόεδρο, κύριο Παπακωνσταντίνου έχουμε αποφασίσει να στηριχθούμε όσο γίνεται περισσότερο σε νέα παιδιά και σε Έλληνες παίκτες. Στόχος μας είναι να γεμίσει η ομάδα με παίκτες που θα έχουν ενθουσιασμό και δίψα για διάκριση».

     

    Αλλάζει φιλοσοφία η Ένωση Καβάλας

    Η έλευση του νέου προπονητή στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, Κρις Χουγκάζ, στη θέση του Δημήτρη Πρίφτη, φέρνει αλλαγές στο ρόστερ της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας. Από τους έμπειρους παίκτες που αποτελούσαν πέρσι τον βασικό κορμό της ομάδας, όπως οι Στεφανίδης, Καραποστόλου, Σίμτσακ και Αγγελόπουλο o oποίος οδεύει γαι τον ΑΓΟΡ, μόνο ο πρώτος έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του και στο νέο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας, παραμένοντας στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Από κει και πέρα σε εκκρεμότητα παραμένουν οι περιπτώσεις των Καραποστόλου και Σίμτσακ αλλά το σίγουρο είναι ότι από τη δική του σκοπιά, ο Κρις Χουγκάζ σε συνεργασία με τη Διοίκηση της Καβαλιώτικης ΚΑΕ, επιθυμεί να δουλέψει με νεαρά παιδιά και οι μεταγραφές θα κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται και από την απόκτηση του Μύρωνα Παπαδάκη από τον Αρκαδικό και η επικείμενη προσθήκη στο δυναμικό της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας του Γιάννη Δημάκου του Παγκρατίου. Μάλιστα ο Κρις Χουγκάζ θέλει αυτοί που θα έρθουν να έχουν φιλοδοξία και ενθουσιασμό, στοιχεία που πιστεύει πως μπορούν να υπερκαλύψουν την απειρία τους σε συνδυασμό και με την απόκτηση έμπειρων Αμερικανών που μπορούν να τους βοηθήσουν. Ένας από αυτούς για τη θέση του σέντερ, είναι ο παλιός άσσος της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, Σέντρικ Σίμονς που φέτος δεν είχε ιδιαίτερα καλή παρουσία στην Ισπανία και την Εστουντιάντες, ενώ η αναζήτηση στην αμερικανική αγορά γίνεται και για τις θέσεις «1» και «3».

     

    Comments are closed.