Bookmarks

     

    Κάτι περισσότερο από βέβαιο θεωρούν όλες σχεδόν οι αθλητικές ιστοσελίδες της χώρας τη συμμετοχή της ΠΑΕ Καβάλα στο νέο πρωτάθλημα της Football League το οποίο όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν θα διεξαχθεί με 21 ομάδες. Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται στο αθλητικό blog dikisports.blogspot.gr, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.) Σοφοκλής Πιλάβιος, συμφώνησαν σε όλα προκειμένου να αυξηθούν σε 21 οι ομάδες της Football League ώστε να μετάσχουν σ’ αυτό η ΠΑΕ Καβάλα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καθώς επίσης και η ΠΑΕ Ηρακλής Θεσσαλονίκης.

     

    Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το μόνο ζήτημα που απομένει για να διευθετηθεί το όλο θέμα είναι η αύξηση της επιχορήγησης του ΟΠΑΠ ώστε να μην υπάρχουν αντιδράσεις από τις υπόλοιπες 18 ομάδες.

     

    Εν αναμονή των ανακοινώσεων

    Την ίδια ώρα στο στρατόπεδο της ΠΑΕ Καβάλα άπαντες βρίσκονται μπροστά στις επίσημες ανακοινώσεις και τη θετική εισήγηση του Προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Σοφοκλή Πιλάβιου ο οποίος ως γνωστών βρίσκεται στην Εσθονία για την περήφανη πρόκριση στην ημιτελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νέων, του αντίστοιχου εθνικού μας αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. Σοφοκλής Πιλάβιος αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Εθνικής μας και το αργότερο μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να ρίξει «φως» και δημόσια να πραγματοποιήσει τη θετική εισήγησή του για τη συμμετοχή της ΠΑΕ Καβάλα στο πρωτάθλημα της Football League.

    Comments are closed.