Bookmarks

     

    Η δημιουργία ενός νεανικού και παράλληλα ανταγωνιστικού συνόλου αποτελεί το βασικό στόχο τόσο του Προέδρου της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Κώστα Παπακωνσταντίνου όσο και του νέου προπονητή Κρις Χουγκάζ στην Καβαλιώτικη ΚΑΕ. Ο 44χρονος τεχνικός περνάει από το «μικροσκόπιό» του νεαρούς παίκτες από όλες τις αγορές και λίαν συντόμως αναμένεται να είναι σε θέση να προχωρήσει τις εισηγήσεις του στον Πρόεδρο της ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Κώστα Παπακωνσταντίνου. Παράλληλα, πέραν της περίπτωσης του Σέντρικ Σίμονς, ο Κρις Χουγκάζ θέλει να καλύψει τις θέσεις των Αμερικανών με έναν πλέι μέικερ και έναν παίκτη που θα αγωνίζεται στη θέση του γκαρντ/φόργουορντ. Στο μεταξύ, όσο περνούν οι ημέρες τόσο απομακρύνεται το ενδεχόμενο θετικής απάντησης από το Σωτήρη Καραποστόλου στην πρόταση που του έχει κατατεθεί. Εξάλλου, ο 34χρονος γκαρντ φαίνεται να έχει αποφασίσει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, μια και δεν έμεινε ικανοποιημένος από την οικονομική προσφορά της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας.

     

    Περιμένουν τον Σίμονς

    Σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε το γεγονός ότι τον Σέντρικ Σίμονς θέλει να αποκτήσει ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου η ομάδα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, η οποία όμως εκ των πραγμάτων είναι υποχρεωμένη να περιμένει. Και αυτό γιατί ο Αμερικανός σέντερ είναι θετικός ώστε να επιστρέψει στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, ωστόσο οι ιθύνοντες του συλλόγου θα πρέπει να περιμένουν πρώτα τις επιδόσεις του στο σάμερ λιγκ του Ορλάντο όπου και βρίσκεται. Εξάλλου το πρώτο μέλημα του Σέντρικ Σίμονς είναι ο μαγικός κόσμος του ΝΒΑ και αν δεν τα καταφέρει εκεί, τότε αναμένεται να γυρίσει στην Ευρώπη. Από εκεί και πέρα, ο Χριστόφορος Στεφανίδης, ο Γιάννης Καραθανάσης και ο Νικόλα Πιεβάλιτσα θα συνεχίσουν να φοράνε τη φανέλα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, ενώ ο τελευταίος θα κληθεί εντός των επόμενων ημερών να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

     

    Υπογράφει ο Πιεβάλιτσα

    Το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιό του με την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας είναι έτοιμος να υπογράψει ο Νίκος Πιεβάλιτσα. Μετά το Χριστόφορο Στεφανίδη η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας αναμένεται να «δέσει» στο ρόστερ της, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, και τον 18άχρονο φόργουορντ Νίκο Πιεβάλιτσα.

    Comments are closed.