Bookmarks

     

    Σε απόλυτη ετοιμότητα και πανέτοιμοι προκειμένου να προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις για τις ανακατατάξεις που θα προκύψουν στο νέο πρωτάθλημα της Football League, είναι τα τελευταία 24ωρα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του www.kavalagoal.gr η ηγεσία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.). Πιο συγκεκριμένα καλά πληροφορημένες πηγές μας αναφέρουν ότι είναι υπόθεση χρόνου, ο Πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής Σοφοκλής Πιλάβιος προκειμένου επίσημα, να εισηγηθεί θετικά την ένταξη των ΠΑΕ Καβάλα, Ολυμπιακός Βόλου και Ηρακλής Θεσσαλονίκης στο νέο πρωτάθλημα της Football League.

     

    Είναι υπόθεση χρόνου λοιπόν πότε ο Σοφοκλής Πιλάβιος δημόσια θα προχωρήσει στη συγκεκριμένη τοποθέτηση η οποία βεβαίως να τονίσουμε ότι θα τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης της ηγεσίας του Υφυπουργείου Αθλητισμού και ειδικότερα του Υφυπουργού Γιάννη Ιωαννίδη. Οι ίδιες πληροφορίες μάλιστα σημειώνουν ότι τόσο για την ΠΑΕ Καβάλα όσο και για την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, θα είχαν πάρει το δρόμο τους τα πράγματα πολύ νωρίτερα αφού δεν υπήρχε κανένα απολύτως νομικό κώλυμα. Έτσι τα πράγματα έφτασαν χρονικά εδώ που έφτασαν λόγω συγκεκριμένου νομικού κωλύματος το οποίο αντιμετώπιζε η ΠΑΕ Ηρακλής Θεσσαλονίκης και αυτό ξεπεράστηκε. Έτσι λοιπόν και με βάση όλα τα παραπάνω αφού ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα εκτίμησή μας είναι ότι έφτασε η ώρα που ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.) Σοφοκλής Πιλάβιος για να ανακοινώσει τις προθέσεις της διοργανώτριας αρχής ώστε η μία ομάδα της Θεσσαλίας και οι δύο της Μακεδονίας τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Football League. Με απλά λόγια έφτασε η μέρα της δικαίωσης για την ΠΑΕ Καβάλα χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι η αποκατάσταση της αδικίας γίνεται ολοκληρωτικά.

     

    Σε ετοιμότητα άπαντες στην ΠΑΕ Καβάλα

    Την ίδια ώρα άπαντες στο στρατόπεδο της ΠΑΕ Καβάλα περιμένουν τη δημόσια τοποθέτηση και την επίσημη θέση του Προέδρου της Ε.Π.Ο. Σοφοκλή Πιλάβιου προκειμένου να βάλουν μπρος τις μηχανές για θέματα κυρίως τα οποία έχουν να κάνουν με το αγωνιστικό κομμάτι. Η αναφορά μας βεβαίως γίνεται για την πρόσληψη του νέου προπονητή αλλά και των συνεργατών του και βέβαια για τον εμπλουτισμό του έμψυχου δυναμικού της Καβαλιώτικης ΠΑΕ. Την ίδια ώρα σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές μας και με δεδομένο το ότι ο Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. Σοφοκλής Πιλάβιος άμεσα θα προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις, πληροφορίες αναφέρουν ότι προς τα τέλη του μήνα που διανύουμε αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία στην οποία θα συμμετάσχουν αρχικά οι ποδοσφαιριστές των τμημάτων U20 και U17 οι οποίοι πέρσι αγωνίζονταν στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., στον 1ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας. Μάλιστα σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές μας ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ Καβάλα Κώστας Τσαλίκης προχώρησε σε συμφωνία με το νέο προπονητή ο οποίος θα είναι υπεύθυνος της ομάδας U20 της ΠΑΕ Καβάλα.

     

    Comments are closed.