Bookmarks

     

    Δεν παραιτείται της «μάχης», προκειμένου να πείσει τον καλαθοσφαιριστή Σωτήρη Καραποστόλου, για να παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, ο Πρόεδρος της Καβαλιώτικης ΚΑΕ Κώστας Παπακωνσταντίνου. Και αυτό γιατί σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές μας ο «ισχυρός» άνδρας της Καβαλιώτικης ΚΑΕ Κώστας Παπακωνσταντίνου αναμένεται και μάλιστα άμεσα να έχει νέα επικοινωνία με τον 33χρονο γκαρντ, προκειμένου να του εκφράσει το έντονο ενδιαφέρον του για την ανανέωση της συνεργασίας του. Την ίδια ώρα να σημειωθεί ότι από εκεί και πέρα οι δύο πλευρές, δηλαδή ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Κώστας Παπακωνσταντίνου και ο Σωτήρης Καραποστόλου, θα θέσουν επί τάπητος και το θέμα της εξόφλησης των περσινών οφειλών.

     

    Από την πλευρά του ωστόσο σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο Σωτήρης Καραποστόλου είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, αφού δεν είναι σύμφωνος με την πρόταση που του έγινε και περιλαμβάνει σημαντική μείωση των οικονομικών αποδοχών σε σχέση με την περσινή σεζόν. Παράλληλα, εξετάζει προτάσεις από τον Άρη, τον ΠΑΟΚ, αλλά και από συλλόγους του εξωτερικού.

     

    Συνεδριάζει το Δ.Σ. της ΚΑΕ

    Την ίδια ώρα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, η οποία έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (11/7) με αρκετά θέματα στην ημερήσια διάταξη. Ένα από αυτά θα έχει να κάνει με την κατανομή αρμοδιοτήτων στα πρόσωπα τα οποία απαρτίζουν τη νυν Διοίκηση της Καβαλιώτικης ΚΑΕ προκειμένου να υπάρξει ακόμη καλύτερος συντονισμός της προσπάθειας η οποία θα καταβληθεί μέσα στο καλοκαίρι αλλά και κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας. Βέβαια θα τεθεί και το κομμάτι της μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας σύμφωνα με τα δεδομένα οικονομικής φύσεως που υπάρχουν και με το σχετικό πλάνο. Θα γίνει ο πρώτος απολογισμός της μέχρι τώρα κίνησης η οποία παρατηρείται στην πώληση των διαρκείας εισιτηρίων ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μας θα εξεταστούν και θέματα οικονομικής φύσεως, με πιθανές χορηγίες διαφόρων επαγγελματιών.

     

     

    Comments are closed.