Bookmarks

     

    Δεν χωράει καμία αμφιβολία πως ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς ήταν από τους καλύτερους πλέι μέικερ του περσινού πρωταθλήματος. Ο 25άχρονος Βόσνιος, αγωνιζόμενος για δεύτερη διαδοχική χρονιά στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο έχοντας κατά μέσο όρο 10 πόντους με ποσοστό ευστοχίας στα σουτ τριών πόντων 47% και στα δίποντα, 44%. Πέρυσι το καλοκαίρι υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Καβαλιώτικη ΚΑΕ και το όνομά του φυσικά και περιλαμβάνεται στα πλάνα του Κρις Χουγκάζ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

     

    Αυτό, όμως, που προβληματίζει τους Διοικούντες στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας είναι οι συχνοί τραυματισμοί του, που στάθηκαν αφορμή να δώσει το παρών μόλις σε 18 αναμετρήσεις στην περσινή περίοδο της Α1 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας. Παράλληλα, όπως συνέβη και με τις περιπτώσεις των Χριστόφορου Στεφανίδη και Σωτήρη Καραποστόλου, ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Κώστας Παπακωνσταντίνου, του έχει προτείνει μείωση στις οικονομικές αποδοχές του, κάτι που δεν έχει δει με καθόλου καλό μάτι ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς. Να σημειωθεί το γεγονός ότι οι δύο πλευρές το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, για να βρεθεί η «χρυσή τομή», και παραμένει άγνωστο τι μέλλει γενέσθαι. Από εκεί και πέρα, η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας είναι κοντά σε συμφωνία με το Σωτήρη Μανωλόπουλο, που αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στο Περιστέρι. Σε ότι έχει να κάνει τώρα με την περίπτωση του Σωτήρη Καραποστόλου, το όλο θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέχρι και το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε μετά τις συζητήσεις στις οποίες προχώρησε με τον καλαθοσφαιριστή ο Πρόεδρος της Καβαλιώτικης ΚΑΕ Κώστας Παπακωνσταντίνου.

     

    Θετικές εντυπώσεις άφησε ο Νίκος Στυλιανού

    Θετικές εντυπώσεις στον νέο προπονητή της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Κρις Χουγκάζ στο καμπ της Καβαλιώτικης ΚΑΕ άφησε ο καλαθοσφαιριστής Νίκος Στυλιανού. Ο 24χρονος Κύπριος φόργουορντ που προέρχεται από μια καλή χρονιά στην ΑΕΚ Λάρνακας, βρίσκεται ψηλά στη λίστα του νέου τεχνικού της Καβαλιώτικης ΚΑΕ Κρις Χουγκάζ. Παράλληλα, ο Κρις Χουγκάζ αναμένεται μέσα στις προσεχείς μέρες να αποφασίσει και για τους Δημήτρη Καλαμπάκα και Ευθύμη Τσακαλέρη, δεδομένου ότι ο Σωτήρης Καραποστόλου αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν. Στο μεταξύ, τοπικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι Καβαλιώτες βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Σωτήρη Μανωλόπουλου που πέρσι έπαιξε στο Περιστέρι, ενώ πρόταση φέρεται να έχει γίνει και στον Μιχάλη Τσαϊρέλη, ο οποίος, όμως, πολιορκείται και από άλλες ομάδες της Α1 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας.

     

    Comments are closed.