Bookmarks

     

    Στις αποφάσεις οι οποίες ελήφθησαν κατά τη διάρκεια της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο 23 Ιουνίου, γίνεται αναφορά, από το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής μέσα από το σχετικό δελτίο τύπου το οποίο και εξέδωσε. Μάλιστα στο σχετικό δελτίο τύπου η Διοίκηση του Γιώργου Σουφλέρη καλεί όλα τα σωματεία της τοπικής Ένωσης προκειμένου να καταθέσουν τυχόν προτάσεις τους μέχρι τις 31/12/2012 προκειμένου αν χρειαστεί το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Καβάλας να κάνει χρήση της εξουσιοδότησης που έλαβε από τη Γενική Συνέλευση για την τροποποίηση της προκήρυξης για αναδιάρθρωση των κατηγοριών.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής σχετικά με τις αποφάσεις οι οποίες ελήφθησαν, στην τελευταία τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της.  

     

    1. Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια Τακτική γενική Συνέλευση των σωματείων μελών της Ε.Π.Σ. Καβάλας το Σάββατο 23 Ιουνίου 2012 στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας» της Καβάλας.

     

    2. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης ανακοίνωσε μία σειρά οικονομικών κυρίως μέτρων, προκειμένου να αντέξουν οι παράγοντες και αυτό το ίδιο το ποδόσφαιρο στις κρίσιμες οικονομικές συγκυρίες που βιώνουμε όλοι τα δύο –τρία τελευταία χρόνια.

     

    3. Χωρισμός των ομάδων ανά κατηγορία στη Β’ φάση, σε δύο (2) γκρουπ των πέντε (5) ομάδων έκαστο ( δηλ θέσεις 1-5 και 6-10).

     

    4. Μείωση του αριθμού ποδοσφαιριστών κάτω των είκοσι ενός (21) ετών. League αρχίζουν δύο (2) τελειώνουν δύο (2). Α και Β κατηγορία αρχίζει ένας (1) τελειώνει ένας (1). Γ κατηγορία στην αρχή της ποδοσφαιρικής περιόδου, δηλώνουμε οχτώ (8) ποδοσφαιριστές άνω των (34) ετών και αγωνίζονται κάθε Κυριακή έως και πέντε (5).

     

    5. Τα σωματεία της Θάσου θα αγωνίζονται στον ίδιο όμιλο.

     

    6. Η βαθμολογία που θα μεταφέρεται στη Β’ φάση θα είναι η τελική της Α’ φάσης διαιρούμενη δια δύο (2).

     

    7. Θα είναι προαιρετική η συμμετοχή στο κύπελλο για τα σωματεία της Β’ και Γ’ κατηγορίας. Ως έδρα διεξαγωγής του τελικού κυπέλλου ορίζεται το Δημοτικό στάδιο Ελευθερούπολης.

     

    8. Κανένα σωματείο που θα λάβει μέρος στα πρωταθλήματα υποδομής δεν θα καταβάλει το ποσό των εκατό (100)€ της εγγύηση.

     

    9. Η Ε.Π.Σ. Καβάλας θα παραιτηθεί από το δικαίωμα είσπραξης του ποσοστού 4% επί των εσόδων των σωματείων της Δ’ Εθνικής κατηγορίας, το οποίο χαρίζει σ’ αυτά προκειμένου να ανακουφισθούν από τα υψηλά έξοδα λειτουργίας τους, μειώνεται η ετήσια συνδρομή στα ογδόντα (80)€.

     

    10. Απαλλάσσει τα σωματεία από την ετήσια συνδρομή των (90)€ για το Τ.Α.Π.

     

    11. Απαλλάσσει τα σωματεία από το ποσό των δέκα (10)€ που κατέβαλαν κάθε Κυριακή στη διαιτησία, ως ποσό εξομάλυνσης των εξοδολογίων της Θάσου.

     

    12. Μειώνει το παράβολο των ενστάσεων στο 1/3, δηλαδή από τα εκατόν πενήντα (150)€ στα πενήντα (50)€.

     

    13. Τα σωματεία υποχρεούνται να τακτοποιηθούν οικονομικά, άλλως δεν θα έχουν δικαίωμα να προβούν σε καμία μεταβολή.

     

    14. Παρακαλούνται όλα τα σωματεία να καταθέσουν τυχόν προτάσεις τους έως 31-12-2012 ώστε αν χρειασθεί το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Καβάλας να κάνει χρήση της εξουσιοδότησης που έλαβε από τη Γενική Συνέλευση για τροποποίηση της προκήρυξης και αναδιάρθρωση κατηγοριών.

     

    15. Κατά γενική ομολογία όλοι οι παράγοντες και όλοι όσοι εμπλέκονται με το τοπικό ποδόσφαιρο, συνεχάρησαν το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Καβάλας για την υπέρβαση να εξανεμίσει σχεδόν τα πάγια έξοδα των σωματείων προς την ένωση, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμη και αυτή την ύπαρξη της διότι πάνω απ’ όλα βάζει την ύπαρξη των σωματείων.

    16. Η κίνηση αυτή του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Καβάλας τάραξε στην κυριολεξία τα

    λιμνάζοντα ύδατα και το καθεστώς που επικρατεί σε όλες σχεδόν τις

    ενώσεις της χώρας, έδωσε όμως έναν άνεμο αισιοδοξίας στον Καβαλιώτη

    ερασιτέχνη παράγοντα για να συνεχίσει να ασχολείται με το ποδόσφαιρο».

    Comments are closed.