Bookmarks

     

    Μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Πρίφτη από το πόστο της τεχνικής ηγεσίας της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, η Καβαλιώτικη ΚΑΕ και ειδικότερα ο Πρόεδρός της Κώστας Παπακωνσταντίνου, έχουν ρίξει ιδιαίτερα μεγάλο βάρος στην πρόσληψη του νέου τεχνικού. Μάλιστα να σημειώσουμε ότι μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο εντείνονται οι διεργασίες από πλευράς του ισχυρού άνδρα της Καβαλιώτικης ΚΑΕ Κώστα Παπακωνσταντίνου προκειμένου, μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε να κλείσει το όλο θέμα. Την ίδια ώρα τρία είναι τα ονόματα που βρίσκονται ψηλά στη λίστα, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει και αυτά είναι των Γιώργου Σιγάλα, Κρις Χουγκάζ και Αργύρη Πεδουλάκη καθώς οι άνθρωποι του συλλόγου επιθυμούν ο νέος προπονητής να είναι Έλληνας και με φιλοδοξίες.

     

    Το σίγουρο είναι ότι εξελίξεις αναμένονται εντός της εβδομάδας, ενώ ήδη η Διοίκηση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας φέρεται να έχει έρθει ήδη σε επαφή με συγκεκριμένους προπονητές για τους οποίους έχει εκφραστεί ενδιαφέρον και πλέον σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αλλά και με τις προθέσεις του Προέδρου Κώστα Παπακωνσταντίνου το όλο θέμα αναμένεται να κλείσει τα επόμενα 24ωρα.

     

    Παίκτης της Ένωσης ο Μύρων Παπαδάκης

    Παίκτης της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας θα είναι για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Μύρωνας Παπαδάκης, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τον σύλλογο. Οι δύο πλευρές βρίσκονταν τις τελευταίες μέρες σε διαπραγματεύσεις με τον 23χρονο παίκτη να έρχεται σε συμφωνία με την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, την προηγούμενη Κυριακή και να αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του συλλόγου για τη νέα περίοδο. Μάλιστα ο πρώην παίκτης του Αρκαδικού υπέγραψε ήδη το συμβόλαιο της συνεργασίας του με την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Έλληνας άσσος έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα με την ομάδα της Τρίπολης, καθώς σε 25 παιχνίδια είχε 27,2 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο, με 11 πόντους, 2,8 ριμπάουντ, 5,6 ασίστ, 1,4 κλεψίματα και 2,9 λάθη ανά αγώνα.

     

    Μάλιστα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας εξέδωσε τη σχετική ανακοίνωση για την απόκτηση του Μύρωνα Παπαδάκη και η οποία μεταξύ των άλλων αναφέρει τα εξής:

    -«Ο Μύρωνας Παπαδάκης για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι μέλος της οικογένειας της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, αφού συμφώνησε να φοράει τη φανέλα της Ομάδας μας. Ο Μύρωνας Παπαδάκης είναι γεννημένος το 1988 σε θέση του γκαρντ, έχει ύψος 1,83μ. και από το 2009-12 αγωνίστηκε στον Αρκαδικό. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Έλληνας γκαρντ έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα με την ομάδα της Τρίπολης, καθώς σε 25 παιχνίδια είχε 27,2 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο, με 11 πόντους, 2,8 ριμπάουντ, 5,6 ασίστ, 1,4 κλεψίματα και 2,9 λάθη ανά αγώνα».

    Comments are closed.