Bookmarks

     

    Κρίσιμο και ιδιαίτερα καθοριστικό χαρακτηρίζεται το σημερινό (Τετάρτη 13/6) Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας το οποίο προγραμματίστηκε να ξεκινήσει στις 8 η ώρα το βράδυ. Πρόκειται για ένα Διοικητικό Συμβούλιο κατά τη διάρκεια του οποίου σύμφωνα με πληροφορίες μας αναμένεται επί τάπητος να τεθούν πολλά και σοβαρά ζητήματα τα οποία σχετίζονται με το αγωνιστικό μέρος της ομάδας αλλά και όχι μόνο.

     

    Πιο συγκεκριμένα επί τάπητος θα τεθεί ως πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης, το θέμα του προπονητή. Και αυτό γιατί η στασιμότητα η οποία παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με το εάν θα συνεχίσει στο «τιμόνι» της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, ο 44χρονος Έλληνας προπονητής Δημήτρης Πρίφτης, έχει δημιουργήσει κατά κάποιο τρόπο εύλογα τον προβληματισμό στις τάξεις της Διοίκησης της Καβαλιώτικης ΚΑΕ αλλά και του Προέδρου της Κώστα Παπακωνσταντίνου. Να σημειώσουμε ότι ενώ ο Δημήτρης Πρίφτης επρόκειτο να απαντήσει στην πρόταση την οποία έγινε για να συνεχίσει για 3η συνεχόμενη χρονιά στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, την προηγούμενη Κυριακή, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Κώστα Παπακωνσταντίνου τελικά το όλο θέμα παρατάθηκε για λίγες ημέρες. Είναι γνωστό ότι ο 44χρονος Έλληνας προπονητής και βοηθός του Ηλία Ζούρου στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ της χώρας μας αναμένεται να ταξιδέψει με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στη Λιθουανία το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (15-17/6), εκεί όπου η Εθνική μας θα δώσει φιλικά παιχνίδια στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το προολυμπιακό τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στη Βενεζουέλα. Δεν αποκλείεται μάλιστα η απάντηση του Δημήτρη Πρίφτη στην πρόταση που του έγινε από πλευράς του Κώστα Παπακωνσταντίνου να δοθεί πριν αναχωρήσει για τη Λιθουανία.

     

    «Παίζει» το όνομα του Κρις Χουγκάζ

    Και ενώ σε εκκρεμότητα εξακολουθεί να παραμένει το αν ο Δημήτρης Πρίφτης θα παραμείνει ή όχι στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης για 3η συνεχόμενη χρονιά, την ίδια ώρα στο τραπέζι των συζητήσεων σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές μας έχει πέσει και το όνομα του προπονητή Κρις Χουγκάζ. Ο νεαρός τεχνικός σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές μας φαίνεται πως έχει δεχτεί αναγνωριστική πρόταση από συγκεκριμένο μέλος της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, για λογαριασμό του Προέδρου Κώστα Παπακωνσταντίνου η οποία ωστόσο παραμένει ανοιχτή λόγω της εκκρεμότητας που υπάρχει με τον Δημήτρη Πρίφτη.

     

    Επί τάπητος οι μεταγραφές

    Το δεύτερο θέμα στην ημερήσια διάταξη έχει να κάνει με τις μεταγραφές οι οποίες πρόκειται να γίνουν προκειμένου να «εμπλουτιστεί» το έμψυχο δυναμικό της Καβαλιώτικης ΚΑΕ. Αλλά και ποιοι παίκτες οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας θα παραμείνουν και τη νέα μπασκετική περίοδο στο δυναμικό της Καβαλιώτικης ΚΑΕ. Σε ότι έχει να κάνει με τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας να σημειώσουμε ότι ήδη έχουν προταθεί κάποιοι παίκτες κυρίως από την ευρωπαϊκή αγορά αλλά πρόθεση του Προέδρου της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας είναι πρώτα να κλείσει το θέμα του προπονητή και στη συνέχεια να προχωρήσουν οι μεταγραφές.

    Τα οικονομικά στο επίκεντρο

    Πέραν όμως εκείνων των ζητημάτων που αφορούν το αγωνιστικό μέρος της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης θα συζητηθούν και κάποια άλλα θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με το οικονομικό κομμάτι και μεταξύ αυτών είναι και τα διαρκείας εισιτήρια τα οποία θα κυκλοφορήσουν. Πιο συγκεκριμένα πρόθεση της Διοίκησης της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας και του Προέδρου της Κώστα Παπακωνσταντίνου είναι οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας που θα κυκλοφορήσουν, λόγω της οικονομικής κρίσης η οποία επικρατεί να είναι μειωμένες σε σύγκριση με πέρυσι.

     

    Συνεχίζει ο Χριστόφορος Στεφανίδης

    Ο Χριστόφορος Στεφανίδης θα φορά τη φανέλα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας για ακόμη δύο χρόνια, όπως ανακοίνωσε η Διοίκηση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας. Ο 32χρονος Έλληνας γκαρντ Χριστόφορος Στεφανίδης ανανέωσε τη συνεργασία του με την Καβαλιώτικη ΚΑΕ μετά από συνάντηση που είχε το απόγευμα της προηγούμενης Τρίτης (13/6) με τον Πρόεδρο της ομάδας, Κώστα Παπακωνσταντίνου. Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας είναι η εξής:

    -«Για ακόμη δύο χρόνια θα φοράει τη φανέλα της Ε.Κ. Καβάλας ο Χριστόφορος Στεφανίδης. Ο αρχηγός της ομάδας, που για τρία χρόνια τίμησε τη φανέλα της, στη συνάντηση που είχε την Τρίτη το απόγευμα με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Κώστα Παπακωνσταντίνου ανανέωσε τη συνεργασία του».

     

    Comments are closed.