Bookmarks

    Με το κεφάλι ψηλά αλλά με ήττα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στον 1ο όμιλο των αγώνων κατάταξης για την άνοδο στη Δ΄ Εθνική κατηγορία το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. Η ομάδα του Στέλιου Ιγνατιάδη γνώρισε την 5η ήττα της και μάλιστα στο γήπεδό της, στην αυλαία των αγώνων μπαράζ αυτή τη φορά από την Ένωση Ανθείας/Αριστείνου με σκορ (0-2). Μία ήττα η οποία ήρθε μάλλον φυσιολογικά για το συγκρότημα του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος, το οποίο σε ένα ακόμη παιχνίδι αγωνίστηκε με πάρα πολλές ελλείψεις λόγω απουσιών βασικών παικτών κυρίως λόγω του ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

     

    Το γεγονός αυτό μάλιστα δημιούργησε πολλαπλά προβλήματα στην τεχνική ηγεσία του Βυζαντίου και στον προπονητή του Στέλιο Ιγνατιάδη. Ωστόσο εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι το Κοκκινόχωμα το πάλεψε μέχρι το τέλος και το σίγουρο είναι ότι σε διαφορετική περίπτωση, στην περίπτωση δηλαδή που τα προβλήματα δεν είχαν τόσο μεγάλο όγκο τότε τα πράγματα θα είχαν εξελιχθεί εντελώς διαφορετικά.

     

    Το φιλμ του αγώνα

    Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο σε γενικές γραμμές με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο και με τις λιγοστές προσπάθειες που δημιούργησαν μπροστά από τις δύο εστίες να επιχειρούν να απειλήσουν τους δύο τερματοφύλακες. Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ανήκει στο συγκρότημα του Στέλιου Ιγνατιάδη όταν στο 21ο λεπτό ο Λόλη τροφοδότησε τον Περίσνακα το σουτ του οποίου όμως εξουδετέρωσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Στο 22ο λεπτό ο Α. Καβατσικιώτης έπιασε σουτ αλλά η μπάλα έφυγε μόλις άουτ από τα δοκάρια του Βυζαντίου. Όμως λίγο πριν από την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου και ειδικότερα στο 42ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι σε μία ανύποπτη φάση κατάφεραν να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ. Τότε ο Α. Καβατσικιώτης έπιασε σουτ, η μπάλα βρήκε το σώμα του Παπαδόπουλου, άλλαξε πορεία, ξεγέλασε τον τερματοφύλακα του Βυζαντίου Σούζο για να γίνει το (0-1). Στην επανάληψη το θέαμα ήταν σχετικά καλύτερο και οι προσπάθειες του Βυζαντίου κυρίως επικεντρώθηκαν στο να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια και γιατί όχι για να το γυρίσουν. Όμως με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι, «ζευγάρωσαν» τα τέρματά τους. Ήταν το 47ο λεπτό όταν ο Θ. Καβατσικιώτης με ένα υποδειγματικό ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βυζαντίου για να διαμορφώσει το (0-2). Και οι επόμενες δύο φάσεις έγιναν μπροστά στην εστία του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος αφού στο 56ο λεπτό ο Θ. Καβατσικιώτης και στο 71ο λεπτό αυτή τη φορά ο Μ. Καβατσικιώτης, εξαπέλυσαν σουτ αλλά η μπάλα δε βρήκε το στόχο της. Καλή στιγμή για την ομάδα του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος ήταν εκείνη του 80ου λεπτού όταν ο Δ. Κανέλας πλασαρίστηκε έξυπνα στην περιοχή των φιλοξενούμενων, έπιασε καλό σουτ αλλά ο τερματοφύλακας Παμπορίδης εξουδετέρωσε τον κίνδυνο.

     

    Οι συνθέσεις των ομάδων

    Μπροστά στον διαιτητή της αναμέτρησης Γεώργιο Κύζα και τους βοηθούς του Αθανάσιο Δηλγεράκη και Ιωάννη Βάντση από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δράμας οι δύο αντίπαλες ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

     

    Βυζάντιο Κοκκινοχώματος: Σούζος (53΄ Βουγιατζής), Μ. Παπαδόπουλος, Περίσνακα, Βασιλειάδης, Π. Καπνόπουλος (46΄ Δ. Κανέλας), Η. Σιδηρόπουλος, Λόλη, Θ. Φωτόπουλος, Πατεράκης (46΄ Λαζαρίδης), Θ. Παπαδόπουλος, Ζαρωτιάδης.

     

    Ένωση Ανθείας/Αριστείνου: Παμπορίδης, Καλέτσιος, Σ. Τερζής (73΄ Μιχαλετσάκης), Κομεσίδης (65΄ Μιχαλτσίδης), Μπρίζας, Σταγόνης, Λιμντιούλης, Πατσιώρας, Θ. Καβατσικιώτης, Μπίτσος (57΄ Παπάς), Μ. Καβατσικιώτης.

     

    Τα παραλειπόμενα του αγώνα

    ***Σε σύγκριση με προηγούμενες εντός έδρας αναμετρήσεις τις οποίες έδωσε, η ομάδα του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος, για την άνοδο στη Δ΄ Εθνική κατηγορία, κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ένωση Ανθείας/Αριστείνου, ο φίλαθλος κόσμος που έδωσε το παρόν του ήταν κατά πολύ λιγότερος. Έτσι τη συγκεκριμένη αναμέτρηση παρακολούθησαν λιγότεροι από 100 φίλαθλοι.

     

    ***Λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας διά του Προέδρου της Γεώργιου Σουφλέρη παρέδωσε το κύπελλο της πρωταθλήτριας ομάδας της League της Ε.Π.Σ. Καβάλας, ομάδα του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος στα χέρια του αρχηγού της Νίκου Λόλη.

     

    ***Ελάχιστοι επώνυμοι βρέθηκαν στο γήπεδο του Βυζαντίου για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση κόντρα στην Ένωση Ανθείας/Αριστείνου και διακρίναμε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παγγαίου Γρηγόρη Τιμοσίδη καθώς επίσης και κάποιους άλλους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όπως, και παράγοντες, ποδοσφαιριστές και προπονητές άλλων συλλόγων.

     

    Τα αποτελέσματα 6η αγωνιστική

    Βυζάντιο Κ.-Έν. Άνθειας/Αρίστεινου 0-2

    ΠΑΟ Κοσμίου-Αστέρας Μαγικού 3-4

     

    Η τελική βαθμολογία

    1. Αστέρας Μαγικού (21-10) 12

    2. ΠΑΟ Κοσμίου (11-7) 10

    3. Ένωση Ανθείας/Αριστείνου (9-8) 10

    4. Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (3-19) 3

    Comments are closed.