Bookmarks

     

    Μετά από δύο χρόνια συνεργασίας, παρελθόν από το πόστο της τεχνικής ηγεσίας αποτελεί ο 44χρονος Έλληνας προπονητής Δημήτρης Πρίφτης ο οποίος, όπως άλλωστε και διαφαίνονταν τις τελευταίες ημέρες δεν τα βρήκε με τον Πρόεδρο της ΚΑΕ Κώστα Παπακωνσταντίνου και θα συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα. Πρόκειται για ένα φυσιολογικό «διαζύγιο» των δύο πλευρών το οποίο άρχισε να διαφαίνεται το τελευταίο χρονικό διάστημα μιας και το οικονομικό ήταν εκείνο το οποίο όπως αποδείχθηκε ώθησε τις δύο πλευρές στο να μην τα βρουν.


    Το δελτίο τύπου της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης

    Από την πλευρά του μάλιστα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας με αφορμή τη μη συνεργασία με τον προπονητή Δημήτρη Πρίφτη εξέδωσε δελτίο τύπου μέσα από το οποίο ευχαριστεί τον προπονητή Δημήτρη Πρίφτη για την άριστη συνεργασία που είχε μαζί του τα τελευταία δύο χρόνια, στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας.

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας είναι το εξής:

    -«Μετά από δύο χρόνια άψογης και εποικοδομητικής συνεργασίας, σε μία διαρκώς δύσκολη από κάθε άποψη περίοδο του Ελληνικού μπάσκετ, την κατάκτηση της 6ης θέσης για δύο συνεχόμενα χρόνια, η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας ανακοινώνει τη διακοπή συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Δημήτρη Πρίφτη. Η Ομάδα μας ευχαριστεί εγκάρδια τον κ. Πρίφτη για την προσφορά του στην ανάπτυξη του μπάσκετ στη περιοχή μας και εύχεται να συνεχίσει την πετυχημένη του καριέρα».

     

    Σε αναζήτηση νέου προπονητή

    Έτσι ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Κώστας Παπακωνσταντίνου εκ των πραγμάτων θα αναζητήσει το νέο «αφεντικό» στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας. Μάλιστα κατά τη διάρκεια του 4ωρου Διοικητικού Συμβουλίου της Καβαλιώτικης ΚΑΕ που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της προηγούμενης Τετάρτης (13/6) εξετάστηκαν κάποιες περιπτώσεις προπονητών οι οποίοι έχουν προταθεί και βρίσκονται στο «στόχαστρο» του Προέδρου της ομάδας Κώστα Παπακωνσταντίνου. Μάλιστα ένα από τα ονόματα τα οποία «παίζουν» τις τελευταίες ημέρες είναι αυτό του Κρις Χουγκάζ ο οποίος κατά τη διάρκεια της περσινής περιόδου ήταν προπονητής στην ομάδα του Ρεθύμνου. Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά γύρω από το θέμα του προσώπου που θα αναλάβει το πόστο της τεχνικής ηγεσίας της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας και οι προτάσεις που έχουν κατατεθεί εξετάζονται από τον Πρόεδρο της Καβαλιώτικης ΚΑΕ Κώστα Παπακωνσταντίνου. Να τονίσουμε επίσης ότι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας το βράδυ της Τετάρτης (13/6) εξετάστηκαν και κάποιες περιπτώσεις παικτών οι οποίοι έχουν προταθεί, προκειμένου να ενσωματωθούν στο υπάρχον έμψυχο δυναμικό της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας.

    Comments are closed.