Bookmarks

     

    Νέος προπονητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας είναι από το πρωί της Δευτέρας (25/6), ο Κρις Χουγκάζ ο οποίος επέστρεψε μετά από μερικά χρόνια σε γνώριμα γι’ αυτόν λημέρια αλλά αυτή τη φορά ως πρώτος προπονητής στον πάγκο της Καβαλιώτικης ΚΑΕ. Ο 43χρονος τεχνικός είναι ο «εκλεκτός» της Διοίκησης για την αντικατάσταση του Δημήτρη Πρίφτη στον πάγκο των «Αργοναυτών» και οι αποφάσεις για την οριστικοποίηση της συμφωνίας των δύο πλευρών πάρθηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο που διανύσαμε, από τον Πρόεδρο της Καβαλιώτικης ΚΑΕ Κώστα Παπακωνσταντίνου. Μάλιστα ο Κρις Χουγκάζ βρίσκεται από σήμερα (Δευτέρα) στην Καβάλα μιας και πρόκειται να δώσει το παρόν του στο training camp που διοργανώνει η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε.

     

    Μάλιστα να σημειώσουμε το γεγονός ότι η παρουσίαση του προπονητή Κρις Χουγκάζ θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη (27/6) κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης συνέντευξης τύπου που θα παραχωρήσει στις 7 το απόγευμα σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Lucy» στην Καβάλα, ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Κώστας Παπακωνσταντίνου. Μάλιστα να σημειώσουμε ότι πλην της παρουσίασης του προπονητή Κρις Χουγκάζ ο «ισχυρός» άνδρας της Καβαλιώτικης ΚΑΕ στην προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου θα παρουσιάσει αναλυτικά το πλάνο λειτουργίας της ομάδας εν όψει των υποχρεώσεών της για το νέο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας. Παράλληλα σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές μας ο Κώστας Παπακωνσταντίνου θα κάνει αναφορά και στις τιμές των διαρκείας εισιτηρίων που θα ισχύσουν φέτος, για τα εντός έδρας παιχνίδια της Καβαλιώτικης ΚΑΕ στις αναμετρήσεις που πρόκειται να δώσει, στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

     

    Η ανακοίνωση της ΚΑΕ

    Μάλιστα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για τη συνεργασία με τον προπονητή Κρις Χουγκάζ και η οποία αναλυτικά είναι η εξής:

    -«Ο Κρις Χουγκάζ για την αγωνιστική περίοδο 2012-13, θα είναι ο προπονητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, μετά από τη συμφωνία που επετεύχθη με τη διοίκηση της ΚΑΕ».

     

    Το who is who του Κρις Χουγκάζ

    Γεννημένος στην Αίγυπτο πριν από 43 χρόνια, από Έλληνες γονείς, ο Κρις Χουγκάζ ήρθε σε βρεφική ηλικία στην Ελλάδα. Αγωνίστηκε στον Πανιώνιο, τη Λάρισα, τη Νήαρ Ήστ, τον Σπόρτινγκ και τον ΟΦΗ, ενώ έπαιξε για λίγο και στο αυστριακό και το γερμανικό πρωτάθλημα. Μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του ήταν η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος ως παίκτης του Πανιωνίου.

     

    Προπονητική καριέρα

    Ο Έλληνας προπονητής στα μέσα της σεζόν 2010-2011 ανέλαβε στην Α1 τον Ηρακλή, ενώ τη σεζόν 2011-2012 αποτέλεσε το διάδοχο του Βαγγέλη Βλάχου στον ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Α2. Προηγουμένως, ήταν μέλος του τεχνικού τιμ της γυναικείας ομάδας του Πανιωνίου, ενώ το 2010 είχε εργαστεί στην Καβάλα, ως βοηθός του Κώστα Πιλαφίδη και του Βαγγέλη Αλεξανδρή. Ο 43χρονος προπονητής έχει επίσης εργαστεί ως βοηθός των Μάρκοβιτς, Παβίσεβιτς και Γκέκου στον Πανιώνιο.

    One Response to “Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες και ο Κρις Χουγκάζ είναι ο νέος προπονητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας”