Bookmarks

     

    Για όλους και για όλα μίλησε ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Κώστας Παπακωνσταντίνου στη συνέντευξη την οποία παραχώρησε στο www.kavalagoal.gr, μετά το «διαζύγιο» το οποίο προέκυψε με τον 44χρονο Έλληνα προπονητή Δημήτρη Πρίφτη. Ο Κώστας Παπακωνσταντίνου εξήγησε τους λόγους της μη συνεργασίας των δύο πλευρών, αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε με τον Δημήτρη Πρίφτη τα τελευταία δύο χρόνια, ξεκαθάρισε ότι μετά τις εκλογές η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας θα αποκτήσει νέο «αφεντικό» στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας της, ενώ μας ξεκαθάρισε πως ο ίδιος προσωπικά δεν έχει καμία απολύτως πικρία, για την άρνηση του Δημήτρη Πρίφτη, να μη συνεργαστεί με την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, για 3η συνεχόμενη χρονιά.

     

    Η συνέντευξη του Κώστα Παπακωνσταντίνου στο www.kavalagoal.gr

    Αναλυτικά το περιεχόμενο της συνομιλίας που είχαμε με τον Πρόεδρο της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας λίγο μετά την ανακοίνωση για τη μη συνεργασία με τον προπονητή Δημήτρη Πρίφτη έχει ως εξής:

    -Κ. Παπακωνσταντίνου Δημήτρης Πρίφτης τέλος. Θα ήθελα να μας καταθέσετε το σχόλιό σας για το γεγονός ότι οι δύο πλευρές μετά από δύο χρόνια συνεργασίας δεν τα βρήκαν και δε θα συνεργαστούν εκ νέου.

    -«Το γεγονός ότι δε θα συνεργαστούμε για 3η συνεχόμενη χρονιά με τον προπονητή Δημήτρη Πρίφτη ήταν αποτέλεσμα των οικονομικών συνθηκών που επικρατούν και γενικότερα οφείλεται στο γεγονός ότι φέτος η ομάδα μας θα έχει μειωμένο μπάτζετ συγκριτικά με το αντίστοιχο περσινό. Έτσι λοιπόν στα πλαίσια αυτά εμείς αδυνατούσαμε και αδυνατούμε να στηρίξουμε ένα προπονητικό τιμ με υψηλό κόστος. Οπότε η συνεργασία μας με τον Δημήτρη Πρίφτη εκ των πραγμάτων θα έπρεπε να διακοπεί».

    -Κ. Πρόεδρε η συνεργασία σας με τον Δημήτρη Πρίφτη τα δύο τελευταία χρόνια πως ήταν;

    -«Κ. Πετρόπουλε όπως άλλωστε αναφέρεται και στο σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εκδώσαμε η συνεργασία μας με τον Δημήτρη Πρίφτη ήταν άψογη τα τελευταία δύο χρόνια και μάλιστα θα τη χαρακτήριζα ιδιαίτερα εποικοδομητική και για τις δύο πλευρές. Εμείς θέλω να σας πω ότι δώσαμε την ευκαιρία στον Δημήτρη Πρίφτη προκειμένου να τον εντάξουμε στην ΚΑΕ και ταυτόχρονα να έχουμε στη δύναμή μας ένα νέο προπονητή. Ένα πρόσωπο με αρκετές και πολλές νέες ιδέες, με φρέσκο μυαλό και παρά το γεγονός ότι στην αρχή δεν ήταν αποδεκτές από το μπασκετικό φίλαθλο κοινό της Καβάλας ωστόσο τα πράγματα στην εξέλιξη πήγαν πάρα πολύ καλά και κύλισαν όλα ομαλά. Προσωπικά εκτιμώ ότι από την πλευρά του ο Δημήτρης Πρίφτης βρισκόμενος στο «τιμόνι» της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας βοηθήθηκε πάρα πολύ γιατί η ομάδα μας τον ανέδειξε. Κάτι το οποίο θεωρώ ότι και οι δύο πλευρές δεν πρόκειται να ξεχάσουμε, όσα χρόνια κι αν περάσουν».

     

    -Κ. Παπακωνσταντίνου θα ήθελα να σας ρωτήσω αν από την πλευρά σας υπάρχει κάποια πικρία για το γεγονός ότι ο προπονητής Δημήτρης Πρίφτης αρνήθηκε την πρόταση που του κάνατε για να συνεργαστείτε για 3η συνεχόμενη χρονιά.

    -«Όχι… Όχι… κ. Πετρόπουλε. Από πλευράς μου θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως πικρία. Απεναντίας ήθελα να σας πω ότι υπάρχει απόλυτη κατανόηση και θεωρώ ότι εμείς από την πλευρά μας έχουμε τη δυνατότητα αλλά και την ευκαιρία ώστε να προχωρήσουμε σε νέες συνεργασίες ώστε να συνεχίσουμε και την επόμενη περίοδο, στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, να δείχνουμε εκείνο το καλό πρόσωπο των τελευταίων δύο χρόνων».

    -Η επόμενη μέρα κ. Παπακωνσταντίνου γύρω από το θέμα του προπονητή ποια θα είναι για την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας; Κρις Χουγκάζ;

    -«Ακούω κ. Πετρόπουλε καθημερινά και διαβάζω ονόματα κάποιων προπονητών με τους οποίους φαίνεται ότι έχω συζητήσει. Εκείνο το οποίο θέλω να σας διαβεβαιώσω κατηγορηματικά είναι το γεγονός πως μέχρι την ώρα που μιλάμε τώρα δεν έχω κάνει καμία απολύτως επαφή, με κανέναν προπονητή για να συζητήσουμε το θέμα της συνεργασίας μαζί του. Αυτό θα γίνει τις επόμενες ημέρες και χρονικά το προσδιορίζω μετά τις εκλογές της 1ης Ιουνίου. Αυτό το οποίο θέλω να σας πω είναι το γεγονός ότι την επόμενη εβδομάδα, η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας θα έχει το νέο της προπονητή για να προχωρήσουμε. Δεδομένου μάλιστα ότι διοργανώνουν ως γνωστών ένα camp draft με νεαρούς καλαθοσφαιριστές οπότε χρειάζεται σ’ αυτό να υπάρχει το νέο προπονητικό τιμ της ομάδας μας. Ο κόσμος δε θα πρέπει να ανησυχεί και πολύ σύντομα το θέμα του νέου προπονητή στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας».

    Comments are closed.